Powisthere

in #esteem6 years ago

Nuvarande student? Logga in för att få tillgång till din kurs

Meny

Stänga

Varför lära oss engelska med oss? Våra engelska kurserEnglish Learning TipsOur platserFranchisingCareers

BlogContact

Stänga

Sök

Vad letar du efter?

Sök

Vanliga frågorKontakta oss

Amerikansk TV-serie Skådespelare att besöka Wall Street English Asia

05/03/2018 Av Wall Street English

13

492

Lärande är enkelt och roligt med Wall Street English.

Det är sant! Var annars kan du lära dig engelska när du tittar på en Hollywood-kvalitetsstudie-tv-serie? Läs vidare för att få veta mer.

Wall Street engelska tv-serier är en komedi om en grupp människor som försöker göra sina drömmar sanna när de bor i New York.

Enligt forskning i 17 länder är det mest populära sättet att eleverna först försöker lära sig engelska genom att använda informella metoder som att titta på engelska TV, YouTube eller läsa engelska tidningar (Morar English Learners Purchase Journey Research 2016).

Med Wall Street English-kursen kan eleverna lära sig genom att titta på en rolig och underhållande TV-serie där de kan lära sig om olika kulturer och bli bekanta med en rad accenter från hela världen. Det är inte bara roligt men det är också effektivt. Lärare ansluter sig sedan till smallclasseswithqualifiedEnglishteacherswhichheltomaketheWallStreetEnglishmethodthe bestwaytolearn .

Wall Street English är glada att tillkännage att en av huvudaktörerna från WSE TV-komedin kommer att besöka några av hennes fans på en turné på Wall Street English-centra i Asien i mars. Nicole Maxali spelar karaktären "Khae" som är från Thailand , i hennes 20's.Khae arbetar för ett stort företag men drömmer om att äga sitt eget företag där hon utformar produkter som gör livet för alla människor bättre.

Nicole kommer att besöka Wall Street engelska centra i Sydkorea, Hongkong och Kina under mars för att ge motiverande workshops till engelska elever i WSE-centra.

14: e 15: e mars: WSE Sydkorea22 och 24 mars: WSE Hong Kong28 mars - 1 april: WSE Kina

Nicole kommer att använda sin expertis som en motiverande högtalare för att inspirera studenter och potentiella studenter att använda WSE som en väg att fullfölja sina drömmar.

Hon kommer också att utforska några av de vackra sevärdheterna i Seoul, Hongkong, Peking och Shanghai. Du kan följa hennes asiatiska äventyr på sitt Instagram-konto: nicolemaxali, WSE Global konto: wallstreetenglish_global och hashtag #KhaeWSETour.

Nicole (Khae) har redan besökt WSE Thailand och Vietnam tillbaka i 2017 och hälsades som en känd kändis!

"För Thailand gick varje plats Nicole till stora händelser och våra studenter älskar henne. Vi hade bra feedback från våra studenter och personal. Vi fick också fler studenter än förväntat, vilket var en glädje." - Ms. Pamanee Lefèvre, HeadofMarketing , WSE Thailand

"Jag känner anslutning till filmerna och jag vill veta mer. Att kunna träffa Khae i verkligheten är som en dröm som kommer till verkligheten!" - Studentambassadör, WSE Thailand Rangsit

Om Nicole Maxali
image
Nicole Maxali är en före detta nyhetsproducent / kommunikationsdirektör / evenemangshanterare. Känd författare / Skådespelare / Motivational Speaker. Nicole's ensamstående show har turnerat över hela USA med rave recensioner och stående ovationer. Hon jobbar för närvarande i New York City ivariancommercialsandpitchingherveryowncomedicTVpilottoAmericancablenetworks .nicolemaxali.com

Följ Nicole på Instagram för att ta reda på hennes resa i Asien! Https: //www.instagram.com/nicolemaxali/

Om Wall Street English

Wall Street English (WSE) är en av de största leverantörerna av engelskspråkig utbildning för vuxna runt om i världen. I 2018 opererade WSE över 400 centra i 28 territorier runt om i världen.

Läs mer om våra engelska kurser och börja lära dig nu!

Jag hittade den här artikeln användbar

Dela det här nyhetsbrevet

13

492

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Kommentar

namn

E-post

Hemsida

Författare till detta inlägg

Lär dig engelska med ossOur engelska kurserEnglish Learning Tips

FranchisingCareersTeaching at WSE

Om ossSamställ TeamOur-platserna

blogg

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 5.10 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.02
Server time: 04:29:49
Account Level: 0
Total XP: 35.70/100.00
Total Photos: 7
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Resteemed your article. This article was resteemed because you are part of the New Steemians project. You can learn more about it here: https://steemit.com/introduceyourself/@gaman/new-steemians-project-launch

Coin Marketplace

STEEM 0.27
TRX 0.12
JST 0.032
BTC 66041.52
ETH 3064.94
USDT 1.00
SBD 3.69