Laroun

in #esteem5 years ago

Student actual? Conectați-vă pentru a vă accesa cursul

Meniul

Închide

De ce să învățăm limba engleză cu noi? Cursurile noastre de englezăEnglish sfaturi de învățare Locațiile noastreFranchisingCareers

BlogContact

Închide

Căutare

Ce cauti?

Căutare

Întrebări frecventeContactați-ne

American TV Series Actor să viziteze Wall Street English Asia

05/03/2018 De Wall Street Engleză

13

492

Învățarea este ușoară și amuzantă cu Wall Street English.

Este adevărat! Unde mai puteți învăța limba engleză în timp ce urmăriți o serie de televiziune de învățare de calitate de la Hollywood? Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Seria TV Wall Street English este o comedie despre un grup de oameni care încearcă să-și facă visele să devină realitate în timp ce locuiesc în New York.

Potrivit cercetărilor din 17 țări, modul în care elevii încearcă mai întâi să învețe limba engleză este prin utilizarea unor metode informale cum ar fi vizionarea TV în limba engleză, YouTube sau citirea ziarelor englezești (Morar English Learners Purchase Journey Research 2016).

Cu studenții de la Wall Street, elevii pot învăța să urmărească o serie de divertisment și divertisment, unde pot învăța despre diferite culturi și se pot familiariza cu o serie de accente din întreaga lume. Nu este doar distractiv, ci și eficient. .

Wall Street English are plăcerea de a anunța că unul dintre principalii actori de la comedia TV WSE va fi să viziteze unii dintre fanii săi într-un turneu al centrelor englezești din Wall Street în Asia în martie.Nicole Maxali interpretează personajul "Khae" care este dinTailand , în 20 de ani. Khae lucrează pentru o companie mare, dar visează să-și dețină propria afacere unde ea proiectează produse care fac viața tuturor oamenilor mai bune.

Nicole va vizita Centre de engleza de pe Wall Street în Coreea de Sud, Hong Kong și China pe tot parcursul lunii martie pentru a oferi ateliere de lucru motivaționale celor care învață limba engleză în centrele WSE.

14, 15, 16 martie: WSE Coreea de Sud22 -24 martie: WSE Hong Kong28 martie - 1 aprilie: WSE China

Nicole își va folosi expertiza ca Vorbitor Motivational pentru a inspira studenții și potențialii studenți să folosească WSE ca pe o cale de a-și realiza visele.

De asemenea, va explora unele dintre atracțiile frumoase din Seoul, Hong Kong, Beijing și Shanghai. Puteți să-i urmați aventurile asiatice pe contul Instagram: nicolemaxali, contul WSE Global: wallstreetenglish_global și hashtag #KhaeWSETour.

Nicole (Khae) a vizitat deja WSE Thailanda și Vietnam înapoi în 2017 și a fost întâmpinată ca o faimoasă celebritate!

"Pentru Thailanda, fiecare loc în care Nicole a mers a avut mari evenimente și studenții noștri o iubesc. Am avut feedback bun de la studenții și personalul nostru. De asemenea, am avut mult mai mulți elevi decât ne-am așteptat, ceea ce a fost o încântare." - Dna Pamanee Lefèvre, HeadofMarketing , WSE Thailanda

"Mă simt legat de filme și vreau să știu mai mult. A fi capabil să-l întâlnesc pe Khae în viața reală este ca un vis care vine în realitate!" - Ambasadorul studenților, WSE Thailand Rangsit

Despre Nicole Maxali
image
Nicole Maxali este un fost director de producție / comunicare / Eveniment Manager care a devenit Creative Writer / Actor / Speaker Motivational.Nicole a prezentat o singură femeie în turnee în întreaga Statele Unite cu recenzii rave și ovații în picioare.Acesta acționează în prezent în New York City pentru investiții comerciale și investiții în toate magazinele de televiziune din Statele Unite ale Americii .nicolemaxali.com

Urmați Nicole pe Instagram pentru a afla despre călătoria ei în Asia!

Despre Wall Street English

Wall Street English (WSE) este unul dintre cei mai mari furnizori de educație în limba engleză pentru adulții din întreaga lume. În 2018 WSE a funcționat peste 400 de centre în 28 de teritorii din întreaga lume.

Aflați mai multe despre Cursurile noastre de Engleză și începeți să învățați acum!

Am găsit acest articol util

Distribuiți acest post de știri

13

492

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

cometariu

Nume

E-mail

website

Autor al acestei postări

Invata limba engleza cu noi Cursuri de limba EnglezaEnglish Learning Tips

FrancizaCariereTeaching la WSE

Despre noiRețineți echipa noastră Locațiile noastre

Blog

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

Thank you for participating in #smartphonephotography

You have earned 5.30 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.06
Server time: 13:51:42
Account Level: 0
Total XP: 57.05/100.00
Total Photos: 11
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Congratulations! This post has been upvoted from the communal account, @minnowsupport, by mgking2 from the Minnow Support Project. It's a witness project run by aggroed, ausbitbank, teamsteem, theprophet0, someguy123, neoxian, followbtcnews, and netuoso. The goal is to help Steemit grow by supporting Minnows. Please find us at the Peace, Abundance, and Liberty Network (PALnet) Discord Channel. It's a completely public and open space to all members of the Steemit community who voluntarily choose to be there.

If you would like to delegate to the Minnow Support Project you can do so by clicking on the following links: 50SP, 100SP, 250SP, 500SP, 1000SP, 5000SP.
Be sure to leave at least 50SP undelegated on your account.

Coin Marketplace

STEEM 0.20
TRX 0.06
JST 0.028
BTC 23537.47
ETH 1644.55
USDT 1.00
SBD 2.57