Korma

in #esteem5 years ago

Tusentals engelska lärare inspirerades nyligen på Wall Street English-centra i Asien genom en rad motivationstal och interaktiva workshops från Nicole Maxali, den amerikanska skådespelaren som spelade en ledande roll i 80-episoden tv-serien som utgör WSE-kursen.

Nicole delade hennes råd för att hålla sig motiverad och uppnå dina mål på över 20 spännande evenemang i 11 WSE-skolor i 3 länder under mars 2018. Nicole blev förvånad över receptionen från hennes fans i WSE Sydkorea, Hongkong och China.Nicole sa "Stillspinningandrecuperatingfrommy3weekAsiatour ! Där besökte jag tre länder, fem städer och träffade över tusen av mina asiatiska fans. Och mina live stream-videor har blivit sedda av över 100 000 fans i Kina. Det var en virvelvind av en resa ... "
image

Ett exempel på en av dessa fans är WSE-student Samuel Yan som sa att "Nicoles andel verkligen inspirerar oss. Ta dig tid att lyssna på din djupa röst. Följ ditt hjärta för att gå efter dina drömmar, oavsett om det finns tvivel, rädsla, utmaningar, hinder.”

Nicole karaktär Khae är en av huvudpersonerna i TV-serien som hjälper WSE-eleverna att lära sig engelska under 20 nivåer från nybörjare till avancerade. Studerande följer sin upptäcktsresa när hon förföljer sina drömmar i New York.

I händelserna i WSE-centra ingår Nicole att ge ett motiverande tal om hur hon har lyckats ta itu med svåra situationer i hennes liv för att fortsätta driva framåt. Detta kan relateras till att lära sig engelska och de stödjande eleverna kommer från laget i ett Wall Street engelska centrum. Nicolealsorananactingclasssharingsometoptipsfromhärexperienceasanactorandproducerin New York.

Nicole gick även ut för att besöka några av sevärdheterna i de städer som hon besökte, bland annat Busan, Seoul, Hongkongs blomsterton och Peak, Bund i Shanghai, Den förbjudna staden och till och med Kinesiska muren!

Videospelare

00:00

00:00

Vi lämnar det sista ordet till Nicole (eller Khae)!

"Tack vare alla som gjorde denna Asien turné möjlig ... Jag är välsignad att ha en så framgångsrik karriär hittills och ännu mer tacksam får jag resa världen som mitt jobb. Det här skulle inte vara möjligt utan @wallstreetenglish_global @wsehk @ wsekorea och naturligtvis WSE China (wse.com.cn) "

Kolla in några mer av Nicoles resa och de roliga händelserna i WSE-centra på denna Facebook-post och Instagram hashtag:

Coin Marketplace

STEEM 0.23
TRX 0.06
JST 0.032
BTC 22948.09
ETH 1634.82
USDT 1.00
SBD 2.70