Hlalaru

in #esteem6 years ago (edited)

5 måder at lære et nyt sprog kan hjælpe dine karrieremuligheder

Kommunikation er den sande globale valuta. Det er den ting, der holder globaliseringshjulene rullende i vores stadig mere sammenkoblede verden.

At lære et nyt sprog kan (bogstaveligt talt) åbne en helt ny verden af ​​muligheder, både socialt og kulturelt.

Men hvad med din karriere - kan lære et nyt sprog være en katalysator for succes og give dig en fordel i forhold til konkurrencen?

Svaret er et rungende "ja".

Her er 5 fantastiske grunde til at lære et nyt sprog kan forbedre dine karrieremuligheder:

Afdække nye muligheder

Sprogkundskaber er gode ting at have - især når du er i stand til at bruge dem på ferie eller i udlandet. Men de åbner også en helt ny verden af ​​muligheder, da globaliseringens fremskridt fortsætter. Uanset dine karrieremuligheder, lære et sprog cangive Du er en stor fordel i forhold til konkurrencen på alle områder fra salg og markedsføring til turisme, fra bank til juridik og fra regeringsarbejde til undervisning. Man for tolke og oversættere er i gang nu og du kan komme dig til toppen Dine sprogfærdigheder er stærke.

Få flere penge

Ifølge en undersøgelse fra London-baserede rekrutteringsbureau Euro London kan et fremmedsprog øge din indtjeningseffekt med op til 15%. Jo flere sprog du taler, og jo bedre du taler dem, jo ​​mere sandsynligt er du at få de højere lønninger ønske.
image
Forbedre dine ansættelsesmuligheder

Det britiske handelskammer rapporterede for nylig, at 60% af de virksomheder, der ønsker at gøre forretninger i udlandet, holdes tilbage på grund af sprogbarrierer. Hvis du er den ene med disse ekstra sprogfærdigheder, kan du stige over pakken.

Vær en bedre medarbejder

At lære et andet sprog demonstrerer en nysgerrighed for andre kulturer, et åbent sind og en mental disciplin - alle værdifulde færdigheder, der søges efter af arbejdsgivere, især dem med oversøiske interesser. Hvis du begynder at lære ord og grammatik på et andet sprog, kan du somostart at forstå, at vi er en del af en sammenkoblet verden. Mange arbejdsgivere søger aktivt folk, der er kulturelt følsomme. Mange tror også på, at disse færdigheder hjælper dig med dine egne interaktioner, selv når du taler på engelsk.

Kom hurtigt fremad

I dag og alder vil alt, hvad der giver dig en konkurrencemæssig fordel, bidrage til at forbedre dine udsigter. Ofte er fremmedsprog det, der adskiller kandidater, der konkurrerer om det samme sted - især hvis din virksomhed har oversøiske interesser. Den synlige erfaring med at forstå andre kulturhjælp dig, hvis du har brug for at rejse til udlandet eller interagere med udlændinge som en del af dit job. Selvom en grundlæggende forståelse af andre sprog kan åbne døre for dig. Jo bedre du taler dem, desto bedre er dine karrieremuligheder. Ofte kan det føre til øget ansvar og med det kommer bedre udsigter og bedre lønninger.

Lex Baker, Franchise WSEs Franchise Management & Development Director, har arbejdet for WSE i over to årtier og har set den første hånd en indflydelse, som læring engelsk kan have på folks liv. Han fokuserer nu på at bringe WSE-konceptet til ny markedsgennemgang deres etablerede og dokumenterede franchise model. Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan du kan overvejes til en global franchise mulighed, kontakt Lex Baker,

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 5.40 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.08
Server time: 15:14:46
Account Level: 0
Total XP: 67.80/100.00
Total Photos: 13
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Coin Marketplace

STEEM 0.20
TRX 0.12
JST 0.028
BTC 61436.95
ETH 3388.33
USDT 1.00
SBD 2.49