Tatar

in #esteem3 years ago

Ewonan mahasiswa ing Inggris wis inspirasi ing pusat-pusat Inggris Wall Street ing Asia liwat serangkaian pidato motivasi lan lokakarya interaktif saka Nicole Maxali, aktor Amerika sing dadi peran utama ing seri TV 80 episode sing nyediakake kursus WSE.

Nicole nyuwun saran kanggo tetep motivasi lan ngrampungake gol ing luwih saka 20 acara menarik ing 11 sekolah WSE ing 3 negara ing Maret 2018. Nicole kaget karo resepsi saka dheweke pembuangan ing WSE Korea Selatan, Hong Kong lan China. Nicole ngandika "Stillspinningandrecuperatingfrommy3weekAsiatour Ing ngendi aku bisa ngunjungi telung negara, limang kutha lan ketemu liwat sewu penggemar Asia. Lan video stream uripku wis ditonton dening luwih saka 100.000 penggemar ing China.It was a whirlwind ofa trip ... "

Conto salah sawijining penggemar yaiku mahasiswa WSE Samuel Yan sing ngandhani, "Nuduhake Nicole pancen menginspirasi kita. Njaluk wektu kanggo ngrungokake swara sing jero. Nglacak atimu kanggo golek impen, ora ana masalah yen ana keraguan, ketakutan, tantangan, alangan. "

Nicole karakter Khae minangka salah sawijining karakter utama ing seri TV sing mbantu para siswa WSE kanggo sinau basa Inggris liwat 20 level saka pemula nganti maju. Para murid banjur ngetokake lelakon kasebut nalika dheweke ngupayakake impen dheweke ing New York.
image
Acara ing pusat WSE kalebu Nicole menehi wicara motivasi babagan carane dheweke wis ngatasi kahanan sing angel ing urip dheweke supaya pushing maju. Iki bisa gegandhengan karo learning Inggris lan pendukung support njaluk saka tim ing pusat Inggris Wall Street. Nicolealsorananactingclasssharingsometoptips saka pengalaman dheweke minangka aktor lan produser ing New York.

Nicole malah metu kanggo ngunjungi sawetara kutha ing Busan, Seoul, Hong Kong, lan Hong Kong, The Bund, Shanghai, Kota Terlarang, lan Tembok Besar China.

Video Player

00:00

00:00

Kita bakal ninggalake tembung pungkasan kanggo Nicole (utawa Khae)!

"Nuwun sewu, saben tiyang ingkang nyambut damel ing Asia punika saged ... Mbah Mbok Randha kagungan karier ingkang saestu saestu, malah langkung ngucap soko kula saged mlampah ing donya minangka tugas kula. Babagan menika mboten saged dipunbetahaken tanpa @wallstreetenglish_global @wsehk @ wsekorea lan mesthi WSE Cina (wse.com.cn) "

Priksa sawetara luwih saka trip Nicole lan acara sing nyenengake ing pusat WSE ing postingan Facebook iki lan hashtag Instagram:

Sort:  
UpvoteBank
Your upvote bank
__2.jpgThis post have been upvoted by the @UpvoteBank service. Want to know more and receive "free" upvotes click here