Lulay

in #esteem6 years ago

Tisuće engleskih polaznika nedavno su inspirirali na engleskim centrima u Aziji u Wall Streetu nizom motivacijskih govora i interaktivnih radionica Nicole Maxali, američkog glumca koji je odigrao vodeću ulogu u 80 seriji TV serije koja čini WSE tečaj.

Nicole je podijelila svoje savjete kako bi ostala motivirana i ostvarila svoje ciljeve na više od 20 uzbudljivih događaja u 11 WSE škola diljem 3 zemlje u ožujku 2018. Nicole je bio zadivljen prijemom svojih obožavatelja u WSE-u Južna Koreja, Hong Konga i Kine.Nicole je rekao: "Stillspinningand oporavljajući se od moje 3 tjedne Azije turneje! Gdje sam u posjet tri zemlje, pet gradova i susresti više od tisuću mojih azijskih navijača. I moj live stream videa su pregledani od strane više od 100.000 navijača u Kini. Bio je to vrtlog putovanja ”

Primjer jednog od tih obožavatelja je student WSE Samuel Yan koji je rekao "Nicoleov udio nas stvarno inspirira. Dajte vremena da poslušate svoj duboki glas. Pratite svoje srce da ide za svoje snove, bez obzira na to postoje li sumnje, strahovi, izazovi, prepreke „.

Nicoleov lik Khae jedan je od glavnih likova u TV seriji koji pomaže studentima WSE-a da nauče engleski tijekom 20 razina od početnika do naprednih. Učenici slijede njeno putovanje otkrića dok provodi svoje snove u New Yorku.

Događaji u WSE centrima uključivali su Nicole koji daje motivacijski govor o tome kako je prevladala teške situacije u svom životu kako bi nastavila naprijed. To se može odnositi na učenje engleskog jezika i podrške učenicima koji dolaze iz tima na engleskom centru Wall Streeta.Nicolealsoran glumačku klasu koja dijeli neke vrhunske savjete iz svog iskustva kao glumca i producenta u New Yorku.

Nicole je čak izašla posjetiti neke od znamenitosti u gradovima koje je posjetila, uključujući Busan, Seulu, Hong Kong cvjetni show i The Peak, Bund u Šangaju, Zabranjeni grad, pa čak i Kineski zid!

image
00:00

Posljednju riječ ostavit ćemo Nicole (ili Khae)!

"Zahvaljujem svima koji su omogućili ovu turneju u Aziji ... blagoslovljen sam što sam do sada imao tako uspješnu karijeru i još više zahvalni da putujem svijet kao svoj posao. Sve to ne bi bilo moguće bez @wallstreetenglish_global @wsehk @ wsekorea i naravno WSE China (wse.com.cn) "

Pogledajte još Nicoleovog putovanja i zabavne događaje u WSE centrima na ovom Facebook postu i Instagram hashtagu:

Sort:  

လူေလး ေလးလူ

Coin Marketplace

STEEM 0.26
TRX 0.11
JST 0.033
BTC 43988.63
ETH 2263.96
USDT 1.00
SBD 5.06