Kaung ma lay

in #esteem6 years ago

Tusindvis af engelske elever blev inspireret for nylig på Wall Streets engelske centre i Asien gennem en række motiverende taler og interaktive workshops fra Nicole Maxali, den amerikanske skuespiller, der spillede en hovedrolle i de 80 episode tv-serier, der udgør WSE-kurset.
image
Nicole delte sit råd om at holde sig motiveret og nå dine mål på over 20 spændende begivenheder i 11 WSE-skoler over 3 lande i marts 2018. Nicole var forbløffet over modtagelsen fra sine fans i WSE Sydkorea, Hongkong og Kina. Nicole sagde "Stillspinningand recuperating fra min 3 ugers Asien tour! Hvor jeg kom til tre lande, fem byer og møde over tusind af mine asiatiske fans. Og mine live stream videoer er blevet set af over 100.000 fans i Kina. Det var en stormvind af en tur ... ”

Et eksempel på en af ​​disse fans er WSE-studerende Samuel Yan, der sagde "Nicole's andel virkelig inspirerer os. Tag dig tid til at lytte til din dybe stemme. Følg dit hjerte for at gå efter dine drømme, uanset om der er tvivl, frygt, udfordringer, forhindringer.”

Nicole karakter Khae er et af hovedpersonerne i tv-serien, der hjælper WSE-studerende til at lære engelsk i løbet af 20 niveauer fra begyndere til avancerede. Studerende følger sin opdagelsesrejse, da hun forfølger sine drømme i New York.

Begivenhederne i WSE-centrene indeholdt Nicole, der gav en motiverende tale om, hvordan hun har overvundet vanskelige situationer i hendes liv for at holde skubbe fremad. Dette kan relateres til at lære engelsk og de støtteelever, der kommer fra holdet i et Wall Street engelsk center. Nicolealsoran en skuespillerklasse, der deler nogle af de bedste tips fra hendes erfaring som skuespiller og producent i New York.

Nicole gik endda ud for at besøge nogle af seværdighederne i de byer, hun besøgte, herunder Busan, Seoul, The Hong Kong Flower Show og The Peak, Bund i Shanghai, Den Forbudte By og endda Kinesiske Mur!

Videoafspiller

00:00

00:00

Vi forlader det sidste ord til Nicole (eller Khae)!

"Tak til alle, der gjorde denne Asien tour mulig ... Jeg er velsignet for at have en så vellykket karriere hidtil og endnu mere taknemmelig, jeg kommer til at rejse verden som mit job. Alt dette ville ikke være muligt uden @wallstreetenglish_global @wsehk @ wsekorea og selvfølgelig WSE China (wse.com.cn) "

Tjek nogle flere af Nicoles tur og de sjove begivenheder i WSE-centre på denne Facebook-post og Instagram hashtag:

Sort:  

Congratulations @flowernice! You have completed some achievement on Steemit and have been rewarded with new badge(s) :

Award for the number of upvotes

Click on any badge to view your own Board of Honor on SteemitBoard.
For more information about SteemitBoard, click here

If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Upvote this notification to help all Steemit users. Learn why here!

Coin Marketplace

STEEM 0.25
TRX 0.14
JST 0.033
BTC 51636.40
ETH 3018.66
USDT 1.00
SBD 4.14