Datha

in #esteem6 years ago

5 moduri în care învățarea unei noi limbi vă poate ajuta în perspectiva carierei

Comunicarea este adevărata monedă globală. Este lucrul care ține rolurile globalizării în lumea noastră din ce în ce mai interconectată.
image
Învățarea unei noi limbi poate (literalmente) să deschidă o lume nouă de oportunități, atât din punct de vedere social, cât și cultural.

Dar despre cariera ta - poate învăța o limbă nouă să fie un catalizator al succesului și să vă dea un avantaj față de competiție?

Răspunsul este un "da" răsunător.

Iată 5 motive fantastice pentru care învățarea unei noi limbi vă poate îmbunătăți perspectivele de carieră:

Descoperiți noi oportunități

de la vânzări și marketing până la turism, de la bancă la lege și de la munca guvernamentală până la învățătură. În prezent, interpreții și traducătorii sunt în plină ascensiune și te poți îndrepta spre partea de sus a țării dacă limbile tale sunt grele.

Fa mai mulți bani

Potrivit unui studiu realizat de agenția de recrutare din Londra, Euro London, vorbirea unei limbi străine poate crește puterea dvs. de câștig cu până la 15%. Cu cât vorbesc mai multe limbi și cu atât mai bine le vorbiți, cu atât este mai probabil să obțineți un salariu mai mare .

Îmbunătățiți perspectivele de angajare

Camera britanică de Comerț a raportat recent că 60% dintre companiile care doresc să facă afaceri în străinătate sunt reținute din cauza barierelor lingvistice. Dacă tu ești cu acele abilități lingvistice suplimentare, poți să te ridici deasupra pachetului.

Fii un angajat mai bun

Învățarea unei alte limbi demonstrează o curiozitate pentru alte culturi, o minte deschisă și o disciplină mentală - toate aptitudinile valoroase pe care le caută angajatorii, în special cei cu interes în străinătate. Dacă începeți să învățați cuvintele și gramatica unei alte limbi, face parte dintr-o lume interconectată. Mulți angajatori caută în mod activ oameni care sunt sensibili din punct de vedere cultural. Mulți cred că aceste abilități vă ajută cu propriile dvs. interacțiuni, chiar și atunci când vorbiți în limba engleză.

Mergi mai repede

În această zi și vârstă, orice lucru care vă oferă un avantaj competitiv vă va ajuta să vă îmbunătățiți perspectivele. De multe ori, limbile străine sunt ceea ce separă candidații care concurează pentru același loc - mai ales dacă afacerea dvs. are interese de peste hotare. . Chiar și o înțelegere de bază a altor limbi poate deschide ușile pentru tine.Dar cu cât le vorbești mai bine, cu atât mai bine îți vei avea perspectivele de carieră. De multe ori, poate duce la o creștere a responsabilității și la o perspectivă mai bună și la o mai bună calitate.

Lex Baker, Directorul de Franciza si Dezvoltare al Francizei WSE, lucreaza pentru WSE timp de peste doua decenii si a vazut din prima mana impactul pe care invatarea engleza il poate avea asupra vietii oamenilor. Acum se concentreaza pe aducerea conceptului WSE la noi piete, pe baza unui model stabilit si dovedit . Dacă doriți să aflați mai multe despre cum ați putea fi luați în considerare pentru o oportunitate de franciză globală, contactați Lex Baker,

Coin Marketplace

STEEM 0.25
TRX 0.14
JST 0.033
BTC 51574.56
ETH 3024.88
USDT 1.00
SBD 4.13