Botol jeb ie

in esteem •  11 days ago

image
Kanggo ngemas prodhuk, perlu kanggo milih jinis sing bener saka packaging sing dikarepake kanggo jinis produk rangkep, bentuk kemasan, bahan kemasan, efisiensi biaya, estetika, lan liya-liyane.
Mulane kita kudu ngerti jinis packaging lan karakteristik kanggo kemasan sing kita pilih miturut ciri produk, aman, lan menarik.
Ngenali jinis gendul sing kode sing dicithak ing botol, antara liya: Mlebu saka segi (reycle) sing biasane ana ing gendul plastik, loro plastik ngombe biasa, sampo, gendul baby lan liyane, ing kene bakal diterangno makna simbol, efek samping lan impact
PET - Polyethylene Terephthalate
Jual Botol Plastik - Biasane, ing ngisor botol plastik, ana logo daur ulang kanthi nomer 1 ing tengah lan PETE utawa PET (polietilen terephthalate) nulis. Biasane digunakake kanggo botol plastik sing cetha / transparan / translucen kayata botol banyu mineral, botol jus, lan botol botol liyane. jinis Botol PET / Pete dianjurake ONLY nganggo, apa? Yen wis asring banget digunakake, utamané digunakake kanggo nyimpen banyu anget apamaning panas, bakal kasil sing kanggo nutupi Polymer ing botol bakal nyawiji lan nerbitaké bahan kimia carcinogenic (bisa nyebabake kanker).
Ing panggawéan PET, nggunakake bahan disebut antimon trioxide, kang mbebayani kanggo buruh sing menehi hasil karo Processing utawa daur ulang, minangka antimon trioxide menyang awak liwat sistem ambegan, kang amarga inhalation saka bledug ngemot senyawa iki.
Kontaminasi senyawa iki sajrone wektu sing suwe bakal nemu: iritasi kulit lan saluran pernapasan. Kanggo buruh wanita, senyawa kasebut ningkatake masalah menstruasi lan miscarriages, sanajan diwenehi lair, anak kasebut bisa ngalami pertumbuhan alon nganti umur 12 wulan.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!