нишање Кога

in #esteem5 years ago

член Moslener конечно објави дека Сенди беше избран да стане дел од последната петчлена девојка група No Angels.

Со последните петмина членови на бендот, Popstars продолжи да го следи развојот и борбата на групата која ги напуштила домовите за да се пресели во заеднички стан во близина на Минхен, Баварија.Сепак, потребни се уште четири месеци додека групата го издаде својот деби-сингл " Daylight in Your Eyes ", кој подоцна ќе се појави на деби албумот Elle'ments (2001). Синглот и албумот станаа неочекувани но рекордни успеси, кога и двајцата веднаш влегоа на врвот позиција на австриската, германската и Швајцарската медиумска контрола синглови, албуми и графики за емитување, со што No Angels станаа еден од најуспешните деби на години.
image
Во следните години No Angels објави уште два студиски албуми број 1, Now ... Us! And Pure, албум во живо и успешен албум за Ангелите свинг, вкупно вкупно дванаесет синглови -

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

Thank you for participating in #smartphonephotography

You have earned 5.10 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.02
Server time: 02:53:29
Account Level: 1
Total XP: 118.65/200.00
Total Photos: 23
Total comments: 0
Total contest wins: 0
And have also received a 0.40 percent upvote.

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Woo amazing

гл " Daylight in Your Eyes ", кој подоцна ќе се појави на деби албумот

Nan ma daw mae nu oak monestry

oslener конечно објави дека Сенди беше избран да стане дел од последната петчлена девојка група No Angels.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.023
BTC 17118.15
ETH 1261.92
USDT 1.00
SBD 2.22