Több millió EOS tokent loptak el a befektetőktől az ICO utolsó napjaiban

in #eos3 years ago

Az EOS ICO mögött álló céget meghekkelték a kibocsátás utolsó napjaiban, melynek következtében a befektetők több millió dollárt vesztettek.

A támadó a Block.one email támogató rendszerét, a Zendesket törte fel. Átmenetileg fel is függesztették a támogatást ezen a platformon keresztül.

A hekker emaileket küldött a befektetőknek, melyben egy weboldalra irányította át a felhasználókat. Az EOS oldalának tűnő lapon pedig ingyen tokeneket ajánlottak fel azoknak akik megadták a privát kulcsukat a tárcájukhoz. Aki megadta a privát kulcsát, annak pedig azonnal leemelték a meglévő kriptopénzeit a tárcából.

EOS ICO

Az EOS ICO során több, mint 4 milliárd dollárt sikerült a Block.one-nak összegyűjtenie egy új blokklánc szoftver fejlesztésére.

Az EOS tokenek értékesítése majdnem egy évvel ezelőtt kezdődött és június 1-én ért véget. Több, mint 1 milliárd EOS token talált gazdát ezalatt az időszak alatt.

Az ICO utolsó napján történt a támadás.

Sort:  

If you donate 1 SBD or STEEM to @a-0-0 I will resteem your last post to over 72,500 followers on my 2 accounts @a-0-0 and @a-a-a