Cartesi - Een Linux-infrastructuur voor schaalbare DAppssteemCreated with Sketch.

in #dutch15 days ago

De Cartesi is een project dat een revolutie teweegbrengt in het websysteem met behulp van blockchain-technologie. Cartesi heeft een infrastructuur ontworpen die het recente innovatieve gedecentraliseerde web zal ondersteunen. Het team dat dit project heeft opgezet, lijkt de uitdagingen te kennen waarmee het webecosysteem wordt geconfronteerd, en Cartesi is ontworpen om deze uitdagingen op te lossen.

Dus op een duidelijke termijn is Cartesi een blockchain-gebaseerd project dat een gedecentraliseerde en schaalbare Linux-infrastructuur bouwt om de innovatie van gedecentraliseerd web te ondersteunen en werkelijkheid te laten worden. Cartesi is een project dat het reken- en schaalbaarheidsprobleem van het webecosysteem zal oplossen.

We hoorden dat blockchain-technologie te hulp kwam en verschillende uitdagingen oploste, maar de infrastructuur om het levensvatbaar te maken, is wat Cartesi tot stand brengt. Dus heeft Cartesi ontworpen en zij zullen een ontwikkelingsinfrastructuur bouwen die gedecentraliseerd web ondersteunt.

Significante effecten van Cartesi

Cartesi Infrastructure maakt het mogelijk om blockchain-applicaties (dApps) te coderen met het grote domein van softwarestacks mainstream. Daar stopt het niet, Cartesi maakt het mogelijk dat applicaties (dApps) in een off-chain worden uitgevoerd. Het Cartesi-project is ontworpen om voldoende beveiliging rond dit ecosysteem te bieden. In het uiterste geval zal er ruimte zijn voor berekening zonder limieten tegen lage kosten met hogere efficiëntie.

Waarom Cartesi

In de recente ontwikkeling geloof ik dat velen van ons hebben gehoord over Laag-1 en Laag-2. Beide lagen zijn om verschillende redenen ontwikkeld, maar het is heel jammer dat er geen enkele was gecentreerd om de mazen voor de berekening en schaalbaarheid op te lossen. In een duidelijk beeld was de Layer-1 alleen gericht op de implementatie van het blockchain-protocol zelf, Layer-2 was gericht op slimme contracten die gegevens en berekeningen mogelijk off-chain uitvoeren. Deze twee lagen zijn belangrijk, kortom, ze hebben hun eigen rol te spelen, maar er moet ruimte zijn voor meer. Hier komen het idee van Cartesi om de hoek kijken, ze hebben een nieuw idee bedacht dat de uitdagingen oplost die Layer-1 en Layer-2 niet konden oplossen (problemen met de berekening en schaalbaarheid).

Oplossing

Coderen met Blockchain is heel moeilijk en in bepaalde mate bijna onmogelijk. Totdat het is opgelost, is de droom voor de massa om echte decentralisatie te verwerven ver op zijn plaats. We moeten eerst een goede technologie hebben voor ontwikkelaars om te ontwikkelen / coderen in hun eigen vertrouwdheid, dat is de Linux Infra en hopelijk kan adoptie niet langer een fantasie zijn.

Cartesi lost de oplossing voor ontwikkelaars op om hun ideeën uit te voeren. Cartesi is gemaakt om de kloof tussen blockchains en de reguliere softwareontwikkelingswereld te overbruggen.

Hierna volgen de producten die Cartesi zal maken;

 • De eerste voorbeeldapplicatie - een volledig gedecentraliseerd torenverdedigingstoernooi.
 • SDK en zelfstudies. Cartesi maakt het voor ontwikkelaars gemakkelijk om krachtige DApps te maken en te implementeren.
 • CTSI - Een token die is ontworpen om meer beveiliging te bieden en DApp-gebruikers een betrouwbare Web2.0-achtige ervaring te bieden (meer daarover binnenkort)
 • Een nieuw uitzetmechanisme waarbij deelnemers precies weten hoeveel geld ze krijgen voor hun ingezette tokens. Blijf op de hoogte voor meer informatie.
 • Een ASIC-resistente mining-software die het Cartesi-netwerk opstart. Het zal early adopters belonen met CTSI-beloningen voor het ondersteunen van het netwerk
 • Een plan om Cartesi te integreren met de belangrijkste openbare blockchains, waardoor Cartesi DApps draagbaar worden over de gewenste consensuslagen

Met de tools en het hulpprogramma voor cryptocurrency zou Cartesi op de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte manier met de menigte kunnen communiceren en hen naar blockchain-technologie leiden. Ze gaan liggen en doorzoeken de blockchain en komen met de oplossing.

Blockchain DApps zouden extreem efficiënt zijn als ze goed worden gemaakt, Cartesi lost het probleem op om mainstream-ontwikkelaars de kans te geven zich aan te passen in deze doorbraak.

Cartesi-technologie

Off-chain betekent buiten de blockchain. De grootste innovatie die we met Cartesi brengen, is de mogelijkheid om typische real-world berekeningen off-chain te laten draaien in een Linux-omgeving, op een manier die verifieerbaar is door de blockchain. DApp-gebruikers kunnen off-chain consensus bereiken en als er een poging tot frauduleuze berekening wordt gedaan, gebruikt Cartesi de blockchain als een hoogste rechtbank, die oneerlijke partijen identificeert en bestraft. is een off-chain gedecentraliseerd rekenplatform. Cartesi is uniek in die zin dat gedecentraliseerde applicaties op Linux kunnen worden uitgevoerd op een manier die verifieerbaar is door de blockchain. Complexe verwerking kan off-chain worden uitgevoerd zonder rekenlimieten van blockchains en bijbehorende vergoedingen.

Door een Linux runtime-omgeving aan te bieden, is Cartesi het enige op software gebaseerde, verifieerbare off-chain computersysteem dat ontwikkelaars een breed scala aan software biedt dat zich in de afgelopen 30 jaar heeft ontwikkeld en die de applicaties die we tegenwoordig op internet gebruiken, mogelijk maken.

Welke off-chain?

dit gaat over de goede technologie van Cartesi, wat is het? Off-chain betekent buiten de blockchain. De grootste innovatie die we met Cartesi brengen, is de mogelijkheid om typische real-world berekeningen off-chain te laten draaien in een Linux-omgeving, op een manier die verifieerbaar is door de blockchain. DApp-gebruikers kunnen off-chain consensus bereiken en als er een poging tot frauduleuze berekening wordt gedaan, gebruikt Cartesi de blockchain als een hoogste rechtbank, die oneerlijke partijen identificeert en bestraft.

Tokeninformatie

 • Ticker: CTSI Token
 •  type: OWN WALLET 
 • Totaal aantal tokens: 1.000.000.000
 • Beschikbaar voor Tokenverkoop: 30%
 • Role of Token: UTILITY

Partners & supporters

Conclusies

Cartesi helpt DApp-ontwikkelaars om steeds aantrekkelijkere producten te bouwen voor hun klanten. Zoals elke paradigmaverschuiving, biedt de block-chain zowel kansen voor echte innovatie als het risico van "wiel heruitvinding", met zijn unieke off-chain technologie.

Website : https://cartesi.io/
Whitepaper : https://cartesi.io/cartesi_whitepaper.pdf

Telegram : @sugaranano
Bitcointalk profile link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=875956
Your email : [email protected] 

Sort:  

Congratulations @simbada! You received a personal award!

Happy Birthday! - You are on the Steem blockchain for 1 year!

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!