Pabrik Umbrella di Depok Umbrella Factory in Depok Burned Burned

in depok •  last year  (edited)

Pabrik payung ing Jalan Tole Iskandar pancen ana ing ngarepe Polres Sukmajaya, Depok, Jawa Barat. Perwira saiki wis nyoba kanggo mateni geni kasebut.

"Ya, geni pabrik payung, lokasine ana ing sangarepe Sektor Polres Sukmajaya," ujare pejabat Depok Kota Damkar, Aduy, nalika ditokake konfirmasi, Jumat (20/4/2018).

Ngandika, laporan geni kasebut ditampa sekitar jam 8:16. Truk-truk api saka macem-macem UPT ing Depok wis nggeser menyang lokasi.

"Sampeyan wis nyolong menyang lokasi saben UPT, aku kelalen luwih saka 5 unit," ujare.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!