DENT vs Google: Egy kevésbé ismert altcoin már a Googlehoz hasonlítja magát

in #dent3 years ago

A DENT Coin csapata az egyik Twitter bejegyzésükben a Googlehoz hasonlította magukat. A mobil adatcserére szakosodott altcoin projekt az alábbiakat posztolta a Twitterre.

A leggyorsabban növekvő blokklánc projekt, a DENT legyőzte a Google Drive-ot a mexikói Google Play Store toplistáján. Oh, a Google Drive-ot több, mint 1 milliárdan töltötték le eddig, akkor dolgozzunk most ezen!

A Google Drive volt eddig a Google Play Store toplistájának első helyén eddig a leghosszabb ideig. Egészen addig, amíg a DENT meg nem jelent a feltörekvő applikációk között.

A DENT projekt mögött álló csapat Hong Kongban dolgozik, céljuk az egész mobil adatforgalmi piac lefedése. Az altcoin fejlesztői egy ethereum alapú P2P kereskedési felüleletet hoztak létre, melyen keresztül mobil adatot lehet adni-venni az ethereum blokkláncán.

A DENT coin célja, hogy idővel az egész világra kiterjedő mobil adat kereskedési ökoszisztéma alakuljon ki. Szeretnék, ha a nemzetközi telekommunikáció iparága hatékonyabb és olcsóbb lenne.

A Google – eddig – nem kommentálta a hírt.