Ledger Nano X Pret: Cumpara Romania  (Revizuire)

in #cumpara2 years ago (edited)

IMPORTANT: Din motive de securitate, dacă cumpărați Ledger Nano X, asigurați-vă că achiziționarea este prin magazinul oficial, adică de AICI.

Cumpara Ledger Nano X Romania

LEDGER NANO X ROMANIA Revizuire: Ledger Nano X este cel mai recent portofel hardware oferit de Ledger, o companie specializată în dispozitive de stocare securizată la rece. Proiectat pentru a fi cel mai sigur și portabil portofel hardware din lumea criptă, Nano X este echipat cu cele mai noi și mai avansate caracteristici de securitate.

Ledger Nano X Pret.jpg

VEZI LEDGER NANO X PRET >

Chiar înainte de a fi lansat oficial, dispozitivul a atras atenția întregii comunități crypto, fiind prezentat cu prestigiosul CES Innovation Honoree Award.

Acest articol oferă o recenzie cuprinzătoare asupra Ledger Nano X, inclusiv Ledger Nano X pret, configurația de securitate, conectivitatea Bluetooth, funcția de mobilitate ridicată și așa mai departe.

VEZI LEDGER NANO X PRET >

Ledger Nano X preț

Prețul Ledger Nano X este de 119 €, inclusiv TVA și transport. Clienții pot returna comanda în 14 zile. Peste 15 metode de plată sunt acceptate. În plus, puteți accesa asistență în mai multe limbi cu 10 cripto-experți.

În mod similar predecesorului său, Ledger Nano S, Ledger Nano X are un ecran care este utilizat pentru a afișa toate informațiile referitoare la tranzacțiile dvs. Utilizând afișajul împreună cu doar două butoane, puteți gestiona și supraveghea toate operațiunile portofelului.

Ledger Nano X combină ușurința de utilizare și flexibilitatea asigurând în același timp cel mai înalt standard de securitate crypto. Cumpara ledger nano X

Capacitate extinsă și suport multicurrency - Ledger Nano X Romania

Puteți avea până la 100 de aplicații, inclusiv Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash, EOS, Stellar și multe altele instalate simultan pe un dispozitiv, astfel încât nu trebuie să alegeți și să alegeți. Mai mult, suportă peste 1.100 de active, mai multe fiind suportate în fiecare lună.

Puteți vedea lista completă a activelor acceptate pe site-ul web Ledger prin pagina lor Active Crypto Assets. Această pagină vă permite să căutați un material pentru a vedea dacă este acceptat și pentru fiecare activ, Ledger listează dispozitivele care acceptă acel activ, Nano X fiind aproape întotdeauna inclus. Puteți vedea chiar și foaia de parcurs Ledger de pe această pagină pentru a vedea planurile pentru sprijinul viitor al activelor.

Ledger Nano X Security

Noua arhitectură a Nano X este ușor diferită de cea Nano S. Există două cipuri, noul dispozitiv Secure care este de ultimă generație și un MCU dual-core cu suportul wireless.

Elementul Secure acționează ca un proxy în timp ce MCU se preia de conexiunea cu desktopul sau smartphone-ul. Elementul inteligent conduce, de asemenea, ecranul care afișează informații critice și obține introducerea utilizatorului.

De asemenea, are grijă de securitate, inclusiv stocarea cheilor private și a seminței, plus implementarea operațiunilor criptografice care gestionează criptomonedele.

Capabilități Bluetooth

Chiar și cu asigurările de mai sus, majoritatea oamenilor doresc să afle mai multe despre Bluetooth și cum afectează securitatea Ledger Nano X. Aparatul folosește Bluetooth Low Energy (BLE) și, după cum am menționat, numai informațiile publice sunt transmise prin Bluetooth.

Chiar dacă computerul sau smartphone-ul dvs. sunt compromis sau legătura Bluetooth o face, sau chiar STM32 MCU, Elementul securizat vă va solicita să verificați tranzacția înainte de a fi procesată. Ecranul Nano X va afișa întotdeauna detalii reale ale tranzacției și nu va trimite niciodată o semnătură a tranzacției fără acordul dumneavoastră.

Protocolul Bluetooth de ultimă generație folosit de Ledger Nano X este un protocol în două faze cu conexiunea BLE, incluzând un schimb de chei și utilizarea canalului BLE. Atât smartphone-ul, cât și Ledger Nano X generează chei unice cu un generator aleatoriu.

În așteptarea aprobării utilizatorului, cele două dispozitive vor utiliza un schimb de chei elicipse Diffie Hellman pentru a determina încrederea între dispozitive. Protocolul Bluetooth include configurații specifice concepute pentru a opri atacurile Man-in-the-Middle, care sunt comune pe BLE.

Comparația numerică acționează ca o configurație de securitate de ultimă generație. Ambele dispozitive vor afișa un cod numeric atunci când secretul comun va fi generat. Dvs., ca utilizator, verificați că codul este același. Codul nu poate avea atacuri de scădere sau de coliziune, deoarece este calculat prin AES-CMAC de la cheile publice plus nonces aleatorii. În urma protocolului de schimb de chei, Ledger Nano X și smartphone-ul pot stabili un canal securizat cu criptare bazată pe AES.

Stiva BLE se implementează prin intermediul stivei ST. Echipa de securitate, Ledger Donjon, a evaluat securitatea implementării în legătură cu ultimele atacuri.

Adevărată mobilitate

Ceva unic în ceea ce privește Ledger Nano X în comparație cu alte portofele hardware similare pentru tastele crypto este faptul că este cu adevărat mobil. Între funcțiile Bluetooth și aplicația mobilă Ledger Live, puteți să vă gestionați cu adevărat criptocurrency, indiferent unde vă aflați. Nu este necesar să vă deschideți computerul pentru a vă gestiona cripto-ul.

Rețineți că Nano X nu poate funcționa pe cont propriu. Trebuie să utilizați un smartphone sau un computer desktop pentru a instala aplicații, să adăugați conturi, să vă verificați soldurile contului sau să vă gestionați tranzacțiile sigure.

De asemenea, este important să știți că Ledger Nano X dispune de o baterie de 100 mAh. Această baterie poate dura câteva ore în timpul utilizării sau mai multe luni în ralanti și încărcată complet. Nu puteți înlocui bateria, dar o puteți încărca cu ușurință cu portul USB-C și cablul inclus.

Aplicația Liveger Live

Ledger Live este un aspect cheie al utilizării Ledger Nano X sau a oricărui alt dispozitiv Ledger. Utilizarea acestei aplicații simplifică procesul de utilizare a portofelului hardware și vă oferă acces la toate conturile într-un singur loc, indiferent unde vă aflați. Aplicația Ledger Live este disponibilă atât pentru smartphone-uri cât și pentru computere.

Cu aplicația Ledger Live, puteți trimite sau primi în siguranță și primi active de criptocurrency, indiferent unde vă aflați. Finalizarea acestor tranzacții este foarte intuitivă cu instrucțiuni pas cu pas de pe ecran.

Aplicația vă permite, de asemenea, să vă verificați balanța de active criptografice folosind rate în timp real, indiferent de timp sau loc. Nano X dvs. nici măcar nu trebuie să fie conectat pentru a profita de această caracteristică. Ledger Live vă permite, de asemenea, să instalați sau să eliminați direct aplicațiile din Ledger Nano X. Acest lucru vă permite să adaptați aplicațiile în funcție de nevoi protejând cheile private. Conturile vor rămâne în siguranță, chiar dacă alegeți să dezinstalați o aplicație.

La bordul Ledger Live este simplu, cu instrucțiuni pas cu pas, o configurație rapidă și o verificare a autenticității dispozitivului. Puteți instala sau elimina valute, găsi aplicații noi și gestiona spațiul rămas în Nano X.

În ceea ce privește gestionarea contului, Ledger Live vă permite să utilizați conturi nelimitate din mai multe valute, să vizualizați istoricul complet al tranzacțiilor cu detalii pentru fiecare tranzacție, să faceți setări personalizate pentru fiecare cont, să vizualizați o imagine de ansamblu a unui singur clic și să importați, restaurați, sau conturi de arhivă.

Soldurile în timp real includ o imagine de ansamblu asupra activelor dvs., o contrabaluare globală și filtre inteligente. Puteți primi sau trimite intuitiv fonduri cu asistență pas cu pas, validare vizuală a adreselor și asistență pentru taxe personalizate. Profilul personal al contului include setări personalizate și date locale criptate.

Ce e in cutie? - Ledger Nano X Romania

1 portofel hardware
1 cablu USB
1 pliant incepand
3 foi de recuperare
1 curea cu cheie

Specificații tehnice ale Ledger Nano X

Ecranul de pe Ledger Nano X este de două ori mai mare decât numărul de pixeli decât Nano S, 128 × 64. Acest afișaj mai mare permite verificarea mai ușoară a adreselor de primire și a detaliilor tranzacției.

Pentru a utiliza Ledger Nano X, trebuie să aveți un port USB pe un dispozitiv pe care puteți conecta cablul USB-C la încărcare. De asemenea, veți avea nevoie de un smartphone sau computer pe care să îl utilizați cu Ledger Live pentru actualizarea firmware-ului și instalarea aplicațiilor.

Nu există o evaluare impermeabilă pentru Ledger Nano X. Dacă se udă din greșeală, opriți-l imediat și uscați-l complet înainte de a-l folosi din nou. Elementul de securitate al Ledger Nano X este evaluat la CC EAL5 +.

Dimensiuni și greutate Dimensiune: 72mm x 18,6 mm x 11,75 mm Greutate: 34g
Materiale din oțel inoxidabil și plastic periat. 100mAh baterie
Microcontrolere și conector: USB Type-C, Nivel de certificare: CC EAL5 +, Jetoane: ST33J2M0 (securizat) + STM32WB55
Compatibilitate computer desktop pe 64 de biți (Windows 8+, macOS 10.8+, Linux), exclusiv procesoare ARM sau smartphone (iOS 9+ sau Android 7+)

Ledger Nano X vs Ledger Nano S?

Ledger Nano S va continua să fie disponibil, deoarece fiecare va servi un scop și va apela la un tip diferit de client. Ledger Nano X poate fi folosit din mers prin intermediul unui smartphone cu aplicația Ledger Live, ceea ce nu este posibil cu Ledger Nano S.

Ca atare, unii oameni pot alege să aibă unul dintre ei și să lase Nano S acasă. Nano X este, de asemenea, un pic mai receptiv, dar performanțele generale sunt comparabile. Arhitectura Nano X este, de asemenea, considerată o evoluție de la Nano S, datorită noului cip Secure Element și a memoriei suplimentare.

Concluzie - Cumpara ledger nano X

Ledger Nano X este cel mai recent portofel hardware de la Ledger. Se bazează pe portofelele hardware anterioare și iese în evidență prin conectivitate Bluetooth care vă permite să-l utilizați cu Ledger Live pe smartphone. Ca și alte portofele hardware Ledger, Nano X este foarte sigur cu criptare și protocoale de siguranță multiple în loc pentru a preveni o serie de tipuri de atac.

Ledger-ul a devenit rapid cel mai popular producător de portofeluri, în mijlocul concurenței puternice din partea principalului său rival Trezor. Însă odată cu lansarea Nano X, au îmbunătățit jocul și au produs și un produs foarte bun - procesul de configurare poate fi un pic convolut pentru începători complete, dar majoritatea oamenilor ar trebui să poată să-l configureze urmând instrucțiunile cu atenție.

Dacă sunteți pe piață pentru un portofel hardware suplimentar sau doriți să îl achiziționați pe primul dvs., vă recomandăm să consultați Nano X.

Ledger Nano X Pret

Ledger Nano X Romania

Coin Marketplace

STEEM 0.27
TRX 0.07
JST 0.034
BTC 24293.15
ETH 1929.69
USDT 1.00
SBD 3.36