Cryptassist - ofrojë të gjithëve akses në botën e kriptimeve përmes një sërë mjetesh thelbësore

in #cryptocurreny3 years ago

Misioni i Cryptassist është që t'i ofrojë të gjithëve akses në botën e kriptimeve përmes një sërë mjetesh thelbësore, me çdo gjë nga tregtimi dhe lajmërimet, me një shkëmbim OTC dhe madje me një kartë debiti. Nuk ekziston asnjë platformë me kaq shumë karakteristika të lehtë për t'u përdorur me crypto.

"Ne përpiqemi të thjeshtojmë çdo aspekt të tregtimit dhe hulumtimit të kriptos në mënyrë që secili nga mbajtësi mesatar në tregtarin me përvojë të ketë të njëjtat të dhëna dhe burime të avancuara për të bërë një vendim të informuar tregtare".

Problemi i kompleksitetit në një treg kriptësh që po rritet ka arritur kulmin. Që nga qershori i vitit 2018, mbi 1600 kripe të valutave dhe projekteve të lidhura me bllokada janë konceptuar, për të mos përmendur 100 që dështuan. Sipas coinschedule.com ka qenë 471 ICOs nisur deri më tani vetëm në vitin 2018. Ndërsa tregu vazhdon të rritet, po kështu ballafaqohet me problemin e qasjes në të gjitha burimet që kërkohen për të kuptuar edhe këtë mjedis kompleks. Eksploruesit Blockchain janë një shembull i shkëlqyer. Çdo monedhë e re ka shumë të ngjarë të kërkojë një eksplorues të vet.

Cryptassist zgjidh problemin e kompleksitetit duke furnizuar të gjitha burimet e nevojshme në një vend të lehtë për të hyrë.

Për shembull, Multi-Coin Block Explorer lejon përdoruesin të futë një nga adresat publike të monedhave në një shirit të kërkimit në vend që të kërkojë për eksplorues të veçantë të bllokut për secilën monedhë. Por kjo është vetëm një nga tiparet e shumta që ofron Cryptassist.

Nëse keni nevojë për paralajmërime tregtare dhe arbitrazhi, duke hetuar ICO-të e ardhshme, duke kërkuar për talente të lidhura me kripto, duke krahasuar palët tregtare, duke pasur nevojë për lajme në momentin që është publikuar, ose ndoshta do të dëshironit të relaksoheni me një lojë realiteti të shtuar të CryptoGo, Cryptassist është qendra juaj e një ndalese për çdo lloj kriptoti. Gjithashtu përfshihet edhe një shkëmbim OTC, si dhe një shkëmbim spot plotësisht të licencuar me tarifa të zbritura për mbajtësit e CTA.

Karta e debitit i lejon përdoruesit të kalojë 50 krizat më të mëdha kudo në botë ku pranohen Visa dhe MasterCard. Askund tjetër nuk do të gjeni aq shumë karakteristika esenciale për një platformë të lehtë për t'u përdorur.

MODELI I APLIKIMIT DHE I BIZNESIT
Shumë nga shërbimet e ofruara nga aplikacioni Cryptassist do të jenë të lira për t'u përdorur dhe karakteristika të tjera të tilla si alarme tregtare, Cryptstarter dhe Exchange OTC, do të jenë karakteristika të paguaj për përdorim me një kosto shumë të arsyeshme.

MODELI I DEFLACIONIT CRYPTASIST
Cryptassist paraqet modelin e ri të deflacionit. Monedhat që shpenzohen në karakteristikat e pagesës për përdorim të aplikacionit do të digjen. Kjo vazhdimisht e zvogëlon furnizimin, duke luftuar kështu rezistencën e çmimeve në treg. Furnizimi me pak inkurajon vleren e monedhave te mbetura.

CRYPTASSIST OFERTA FILLESTARE E MONEDHËS
Cryptassist do të pranojë kontribute në të dy fiat - nga Bank Wire ose PayPal, dhe më të lartë 100 * cryptocurrencies të listuara në CoinMarketCap në 12s CST më 28 qershor 2018
Përdoruesit gjithashtu do të jenë në gjendje të dorëzojnë sugjerime për monedhat e tjera të kripto për: [email protected]

Datat e ICO: 28/06/2018 deri 11/08/2018

Karakteristikat e platformës Cryptassist do të përfshijnë:

 • Debit Card - lejon përdoruesin që të plotësojë kartelën e tyre me ndonjë prej 50 kriptopelave më të lartë dhe të përdorë kudo që pranon Visa ose MasterCard
 • CryptoGo - një aplikacion realitet i shtuar pa pagesë ku përdoruesit mund të kërkojnë, gjejnë dhe marrin shpërblime të prekshme - crypto.
 • Cryptstarter - një tipar novator i inkorporuar cryptocurrency që do t'i lejojë përdoruesit të mbledhin fonde për projekte kreative.
 • Shkëmbim - një shkëmbim spot i licencuar plotësisht që ofron tregti të plotë kriptoporte me tarifa të reduktuara për tregtinë e CTA.
 • Multi-Coin Block Explorer - duke lejuar përdoruesit të eliminojnë përdorimin e eksploruesve të shumëfishtë bllokues për të kërkuar historitë e transaksioneve të monedhave të shumëfishta.
 • ChatPay - një sistem social i mesazheve dhe pagesave në internet që veprojnë në një rrjet të decentralizuar.
 • Inovacioni i Filantropisë - duke i lejuar përdoruesit të dhurojnë në organizatat jofitimprurëse, qoftë në fiat ashtu edhe në 50 kriptocurina më të mëdha. Donacionet mund të gjurmohen në kohë reale dhe pas impaktin e donacioneve të tyre në llogaritë e lidhura me mediat sociale.
 • Arbitrazhi mundëson alarme - përdoruesit mund të marrin alarme kur monedhat e zgjedhura shfaqin çmime të caktuara në shkëmbime të caktuara dhe mundësitë e arbitrazhit paraqiten.
 • ICO Asistent - për të ndihmuar themeluesit e projektit të planifikojnë projektin e tyre dhe të nisin një ICO për të mbledhur kapital.
 • Ku duhet të kaloni Crypto - një bazë të dhënash dhe hartë që tregon se ku mund të kriptohet kripto. Përdoruesit mund të dorëzojnë sugjerime për përfshirjen e bizneseve kripto-miqësore.
 • Cryptassist Webshop - Gjej mijëra produkte me çmime shumë të arsyeshme. Ju mund të bëni blerje me 50 kriptocuren tuaj më të lartë dhe t'i dërgoni në pragun tuaj.
 • Freelancer Cryptassist - lidh bizneset me talent të pavarur për bashkëpunim në projektet e lidhura me crypto.
 • Përditësimet e lajmeve - alarme të personalizuara në kohë reale të lidhura me kripto, nga burimet kryesore.
 • Platforma OTC Trading - përdoruesit mund të listojnë dhe kërkojnë për kriptoporte të ulëta të volumit të cilat pastaj mund të shiten mbi-Counter (OTC). Cryptassist do të funksionojë si një shërbim ruajtjeje.
 • Një Trading Tool - një platformë e vetme që do të lejojë përdoruesit të lidhin dhe të tregtisë mbi 50 shkëmbime në një vend.
 • Social Media Scanner - shikoni kriptocuren e trendeve dhe analizoni vëllimin social me grafikë në lidhje me çmimin e kripto-monedhave të përzgjedhura duke përdorur preferencat e personalizuara.
 • Forumi i Komunitetit - përdoruesit mund të marrin pjesë duke ofruar dhe mbledhur informacione dhe duke diskutuar tema që lidhen me kriptokalimet. Kërkimet gjeografike ose gjuhësore janë të disponueshme.
 • Trading Alerts - krijimi i profilit të personalizuar dhe alarme opsionale tregtare që i përshtaten nevojave të veçanta të tregtarëve.
 • Cryptopedia - një bazë të dhënash për faqet e internetit, bloget dhe forumet në dispozicion që mbulojnë kriptocuren. Kërkimet gjeografike ose gjuhësore janë të disponueshme.
 • ICOs dhe Airdrops - informacion mbi ICO-të e ardhshme, programet e miratimit dhe Airdrops.
 • Grafikët e personalizueshëm - monedha individuale dhe çmimet dhe volumet e përgjithshme të tregut.
 • Visualization Portfolio dhe Menaxher - Përdoruesit mund të shikoni portofolin e tyre në grafikë të lehtë për t'u kuptuar dhe të përshtatshëm.
 • Integrimi - një pamje gjithëpërfshirëse nga faqet e jashtme që tregojnë krahasime të minierave të kriptocurrency me Bitcoin, shkëmbimet më të njohura të kriptozave të monedhës dhe renditjen e kapakëve të tregut të monedhave të fshehta.
 • Statistikat në kohë reale - shikoni statistika up-to-date mbi përzgjedhjen e preferuar të monedhës së një përdoruesi dhe tregjet e mëdha të këmbimit.
 • Krahaso Crypto - Përdoruesit mund të shikojnë dhe krahasojnë çifte të tregtimit crypto dhe të shohin cilat monedha mund të shkëmbehen për të cilat.

DAG BASER ALGORITHM
Cryptassist do të konvertohet në një algoritëm të bazuar në DAG në mënyrë që të qëndrojnë në ballë të teknologjisë crypto.

Bashkohu me bisedën në Grupin Telegram të Cryptassist:https://t.me/CryptAssistCoin

Lidhu me ne:
Hemsida: https://www.cryptassist.io
Whitepaper: https://www.cryptassist.io/assets/downloads/whitepaper.pdf
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/cryptassistcoin
Twitter: https://www.twitter.com/cryptassistcoin
Instagram: https://www.instagram.com/cryptassistcoin/
Youtube: https://www.youtube.com/c/CryptAssistCoin
Medium: https://medium.com/@cryptassistcoin
VK: https://vk.com/cryptassistcoin
GitHub: https://github.com/Cryptassist/Cryptassist/tree/master/doc
LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/cryptassist/
Reddit: https://www.reddit.com/r/CryptAssist/
Telegram Group:
Telegram Grupp: https://t.me/CryptAssistCoin
Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4553885.0
Bitcointalk Bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4563578.0

*Disa kripto valute do të përjashtohen për shkak të ndërlikimeve të përpunimit. Kjo përfshin USDT, IOTA, BitShares, Mixin, Cortex, MaidSafeCoin, Huobi, Token, Factom, WaykiChain, Electroneum, GXChain dhe Steem. Çdo përjashtim shtesë do të renditet në faqen e internetit të Cryptassist: https://www.cryptassist.io

Sort:  

Cryptassist creates a link between the cryptocurrency and its users.
Cryptocurrency and blockchain is the future.
With Cryptassist cryptocurrencies will be available to all!!!
Project and developers best wishes!

Cryptassist - is
success! Cryptassist will solve the problem and make cryptocurrency
available to everyone in everyday life.(this is my personal text, thank you!)

We are very excited to be in this project. The smart project makes us excited to always follow. We believe this project will work and succeed because this project is with a great team that always provide creative ideas

Cryptassist will give you fundamental instruments and data for you to gain ground and the potential for greater benefit and furthermore will take care of an issue, doing the digital currency relevant for all in regular day to day existence.

The most promising and decent ico @cryptassist is currently working on the revolutionary idea for the use of crypto currency worldwide for the daily basis purpose.. Respect..

I learned a lot about the project. Thank you for this material.

What you are looking for? All you need is covering by cryptassist!

Cryptassist will provide you with the required tools and information for you to succeed and the potential for even greater profits and also will solve problem by making cryptocurrency usable for everyone in everyday life.
It is such a Great project proud to be here.

Cryptassist will make cryptocurrency usable to all. It will be a one stop destination for all cryptos !!

More than 50 percent of the tokens sold and 20 more days to come! Best of luck guys, you will make it!

The project has many advantages!

developers advertise their projects and CTA holders cast their votes. the highest votes win the poll and voters start to contribute funds.

Cryptassist always good hearing from you people because i have begin to see a lot of good things from you people

with every coin burning, the circulating supply will reduce. hence, we can expect the value of the coin will increase.

One of the main problems in the cryptosphere is that over time, cryptocurrency has become more and more difficult for novices and even experts to understand and is not yet widely useable as a currency on a daily basis.
Cryptassist (CTA) will solve this problem by making cryptocurrency usable for everyone in everyday life.

Nice project!

Join the ongoing ICO, join the telegram group or visit the website

A good idea and a strong team, closely follow this project, and I believe that this startup will achieve their goals. This is a promising company with a great idea

Good project

Cryptassist will give you vital apparatuses and data for you to influence achievement and the potential for a greater benefit and furthermore to will take care of an issue, doing digital money material for all in regular daily existence.

It is true that there is no platform with the same set of tools as Cryptassist . You Are The Best !..

The platform has the power to make the blockchain a goto for users worldwide

Cryptassist will provide you with the required tools and information for you to succeed and the potential for even greater profits and also will solve problem by making cryptocurrency usable for everyone in everyday life.

community is very essential for any crypto project, you can join any of the @cryptoassist communication channel or check their white paper for any question or clarity.

With Cryptassist platform tools users can create versatile, customized, automated filters and alerts that scan social media channels in real-time.
https://www.cryptassist.io
#CryptAssist #CTA

Do të ndjek gjithmonë përditësimet tuaja, sepse unë besoj në suksesin e tërë platformës

designers advertize activities, and holders of CTA give voices. the most sharp voices win survey, and voters start to give reserves.

I believe this project will go worldwide

Ideja e shkëlqyer dhe sasia e punës së bërë nga ekipi i projektit janë me të vërtetë mbresëlënëse.

Cryptassist will make digital currency pertinent to all. It will be one goal of a stop for all cryptos

It is correct that there is no stage with a similar toolbox as Cryptassist

Really looking forward to this project, I hope the team will continue good job!

Cryptassist will make digital currency relevant to all. It will be one goal of a stop for all cryptos

One of the true gems out there of today's upcoming iniatives! I truly feel they will revolutionize the market as we know it now.

The most promising project in 2018

I think this is a project that has a good innovation with this project.Offer to take part in ICO! This will help to make a lot of money. I recommend everyone to pay attention

#CryptAssist is definitely one of its kind. A project with strong vision set out o make crypto transaction easy for everybody.

#CryptAssist is definitely one of its kind. A project with strong vision set out o make crypto transaction easy for everybody.

It will be a great platform with great features!

Cryptassist is the best ICO project to invest it will bring a good profit to investors because after the token sale CTA price will go higher.

Cryptassist ICO Assistant is a perspective tool helps in carrying out ICO on Cryptassist Platform. Cryptassist really good ICO!

I'm sure Cryptassist will give a good profit to his investors. I congratulate who has already purchased #CTA

Very good ICO

Indeed, the crypto-currency market needs such a multifunctional project as Cryptassist

Projekti shumë interesant! Një ekip profesional që njeh biznesin e tij! Një nga projektet më premtuese dhe të suksesshme deri tani!

nice project to everyone

all of the features i want . please implement it

Është fantastike koncepti i projektit Cryptassist dhe vizionit global që ka, me grupin e mjeteve të lidhura me kripto, të gjitha në një aplikim.

Cryptassist është duke zbatuar në platformën e saj mjetet e dobishme që unë mendoj se i ofrojnë përdoruesit mundësinë për të përdorur me të vërtetë kripto e tyre në ditët e sotme dhe kjo mund të jetë shumë e dobishme për normalizimin e përdorimit të saj.

Përveç kësaj, platforma Cryptassist bën që kriptotransparencat të jenë të arritshme për të gjithë, jo vetëm ekspertë kriptozë, dhe sigurisht që do të sjellin kriptopurencë për njerëzit nga të gjitha sferat e jetës.

Projekt i bukur. Unë pres që një rast i përdorimit të fortë për këtë projekt. Sigurisht që ju djema jeni të mrekullueshëm dhe të etur për ta çuar këtë projekt në realitet. një projekt teknologjik i bazuar në bllokadën me ëndrrat e mëdha, të mirën e saj. Pres me padurim zhvillimin e ardhshëm. Do të doja të lexoja më shumë dhe do.

Cryptocurrency and Blockchain is the future! #Cryptassist was founded on the idea that cryptocurrency should be accessible to everyone! #Cryptassist will bring cryptocurrency to people from all walks of life!
#Cryptassist - all in one!