Investera i en ICO på Thaler-plattformen

in #cryptocurrency2 years ago

Nu är det dags för cryptocurrency-boom. Det är osannolikt att det kommer finnas en person som åtminstone inte har hört talas om cryptocurrency från botten av örat. Men det finns en negativ faktor: de flesta av de människor som har hört talas om cryptocurrency har det inte i sitt arsenal. Detta innebär åsikten att hittills inte alla är redo att acceptera cryptocurrency som ett framtidsbetalningsmedel. Men det viktigaste med detta är att de flesta av oss ännu inte är redo att investera i framtiden. Och varför? Det handlar om implementering och implementering av cryptocururrency och blockchain-teknik i moderna verksamhetsområden.

Som ni kanske gissat är projektet som jag vill prata om nu en slags plattform som kommer att vara ett decentraliserat valideringsfilter. Med hjälp av vilka användare, och i synnerhet investerare, kommer att kunna få den mest pålitliga informationen om ett specifikt projekt som har gått igenom systemet - Thaler. Enkelt uttryckt är Thaler ett ekosystem av blockchains med inbyggda filter, funktioner och parametrar, baserat på vilken en fullständig analys av andra blockchain-projekt kommer att genomföras med alla resulterande länkar till information.

Thaler-grundarna avser att använda framgångsrika algoritmer för att genomföra en sådan kontroll kontroller, som kommer att innehålla sådana system som: "domare", artificiell intelligens och PsP-informationssamlingssystemet (framgångsrikt används i domstolspraxis). Tack vare denna kombination kommer Thaler-utvecklarna att kunna ge samma höga förtroende för sina användare och investerare, som tyvärr inte kan realiseras tidigare än någon annan plattform.

Eftersom Thaler syftar till att vidareutveckla blockchain-teknik ger dess ekosystem av IT ett eget token - TAL för alla interna verksamheter. Dess närvaro innebär inte bara standardfunktionen att köpa / sälja, utan också röstning. Med den här funktionen kan du delta mer demokratiskt i tävlingen och mer exakt bestämma lämpliga projekt för investeringar. De utvalda projekten kommer dessutom att belönas med maximal jurybedömning, såväl som investerarnas fulla deltagande från de mest aktiva användarna av kryptering.

Men inte alla projekt kommer att kunna komma in i Thaler-verifieringssystemet. Även för att komma in på det måste varje projekt uppfylla ett antal krav. Ha till exempel ett registrerings-, teknisk dokument och fyll i ett särskilt ansökningsformulär i själva Thaler-systemet. Först därefter kommer den att finnas tillgänglig för massorna av användare av Thaler-systemet. Du kan få mer information på https://www.thalertoken.com

Thaler projektprincip

Thaler är ett projekt som cryptocurrency-sektorn saknade för att inspirera. Nu har allt stannat, nya projekt, även om de kommer ut, men de är alla på ett "ansikte". Men representanter för Thaler vill diversifiera denna gråa massa genom att välja bara potentiellt framgångsrika projekt och på alla möjliga sätt hjälpa dem att förverkliga sitt koncept. Om Thaler-projektet är av intresse för många, kan vi mycket snart se dramatiska förändringar, naturligtvis i en positiv riktning på cryptocurrency-sfären.

Denna idé kommer att bidra till att reducera riskerna avsevärt när du väljer blockchainprojekt, optimera och skapa en pålitlig cryptocurrency-portfölj, främja utveckling och marknadsföring av nya unika produkter, utöka gränserna för varje person när det gäller investeringar, eftersom det räcker för att ha en smartphone och köpa tillgångar från var som helst i världen utan att använda tjänster från mäklare och andra konsulter. Allt detta ökar sannolikheten för den globala antagandet och införandet av digitala valutor till massorna.

Projektgrupp

vägkarta

Du kan studera detta projekt med hjälp av den tekniska dokumentationen som föreslås i resurserna nedan. Vilka länkar har jag speciellt förberett för dig.

Ytterligare information:

Website: https://www.thalertoken.com

Whitepaper: https://www.thalertoken.com/white-paper

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5047457.0

Telegram: https://t.me/ThalerGroupChat

Twitter: https://twitter.com/TokenThaler

Facebook: https://www.facebook.com/thalertokenfollow

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

We have a great opportunity to become part of this project. Do not miss out on this!

I think this is a project that has a good innovation with this project.Offer to take part in ICO! This will help to make a lot of money. I recommend everyone to pay attention.

Very nice article, thanks for sharing it with us! Will follow your page, to know all latest news from team!

Guys, this project will bring real profits to the holders of the tokens I look forward to the release of the token on the exchange and the flight to the moon)