Grön energi cryptocurrency gruvdrift från TLS Group

in #cryptocurrency2 years ago

Grön energi är energi från källor som i mänsklig skala är outtömliga. Grundprincipen för att använda förnybar energi är att utvinna den från ständigt förekommande processer i miljön och tillhandahålla den för teknisk användning. Förnybar energi erhålls från naturresurser som solljus, vattenströmmar, vind, tidvatten och geotermisk värme, som är förnybara (påfylls naturligt).

TLS Group är en ledande leverantör av hantering och hanteringslösningar för cryptocurrency en portfölj inom segmentet ren energi. Och ett av de ledande och revolutionerande företagen som arbetar med gruvdrift i cryptocurrency med ren energi.

Många tror att säkerhetsmärken kommer att besegra STO av flera skäl. Du bör förstå innan säkerhetstoken och verktyg är mycket olika. Det jag förstår om värdepapper är finansiella tillgångar som kan säljas på börsen, som aktier, obligationer osv. Medan säkerhetstokens har samma egenskaper och egenskaper och kan uppfylla samma krav, värderas de som värdepapper i en kryptotransaktion.

ERC-20 är den viktigaste tekniska standarden för tokens som används för alla smarta kontrakt i Ethereum blockchain för att implementera tokens. Den definierar sex olika funktioner för att använda andra tokens i Ethereum-systemet.

Alla dessa funktioner och signaler säkerställer att Ethereum-tokens kommer att fungera i det större Ethereum-systemet och därigenom förenkla utvecklarens uppgifter. Deras uppgifter förenklas eftersom de fortsätter att fungera, medveten om att de inte kommer att behöva upprepa varje projekt varje gång ett nytt token utfärdas, så länge token följer alla nuvarande regler.

Arbetsprincip

TLS försöker kombinera denna teknik med ett datacenter som inkluderar nedsänkningsutrustning för kylning och gruvdrift med en nominell effekt på minst två till tio megawatt för olika cryptocurrency-protokoll.

Efter dessa krafter är koncentrerade, vilket eliminerar behovet av mellanpooler för gruvdrift i cryptocurrency. Som ett resultat blir det möjligt att snabbt kapitalisera och generera passiva inkomster för dem som har tokenet och betalar utdelning genom det smarta kontraktet. Utdelningar på minst 40% kommer att fördelas mellan tokeninnehavare varje dag efter lanseringen av datacentret. Efter STO bränns säkerhetsmärken som inte kommer att säljas för att minimera emissionen och eliminera effekten av utsmetning av utdelningar.

Fördelar:

 • Egen unik Green Energy-teknik.
 • Kortfristig avkastning på investeringen.
 • Inget behov av att köpa en ASIC eller GPU
 • Inga direkta energikostnader

STO:

 • TLS = 1,3$
 • Soft Cap: 10 000 000$
 • Hard Cap: 20 000 000$
 • STO: 01.09 - 30.10

TLS-gruppteamet:

 • Ruslan Khokhlov - Ordförande för TLS-gruppens cryptocurrency-fond
 • Viktor Kopylov - Ordförande för finansgruppen Si14
 • Pranav Arya - Direktör TLS Group Marketing Director
 • Deepanshu Bhatt - Investor Relations TLS Group
 • Anatoly Korogodsky - General Manager för Akor Direkt Group of Companies
 • Alexander Korogodsky - Chief Production Designer, chef Chief Design Department

Du kan studera projektet mer detaljerat och hitta svar på alla dina frågor du kan om officiella resurser, som, som alltid, väntar på dig i slutet av artikeln. Lycka till

Ytterligare information:

Website: https://tlsgroup.io

Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/14TNLJNCi692T82mNXBlaooyB7KTtI6Qz/view

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5187473.0

Telegram: https://t.me/tlstoken

Twitter: https://twitter.com/TLSGroup1

Facebook: https://www.facebook.com/tlstoken

Instagram: https://www.instagram.com/tls_group_llc

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

Its one of the best project of 2018.Those who will join,will get huge benefit.

This project can be one of the most successful, since this direction is now very important.

Innovative project! The company will release a limited number of tokens! Hurry to study the project and make your investments in the future! The idea of the project is very chic.

I think the idea and the concept behind the project are very interesting. They are going to make the crypto world simple, their concept is unique in offering all the features on one platform. So don't miss it! Be part of the revolution!