Grön energi av FredEnergy

in #cryptocurrency2 years ago

Energiförbrukningen kommer att vara elektrisk i den era vi närmar oss, eftersom den globala energiförbrukningen beräknas växa med 30 procent fram till 2040, med industri och befolkningstillväxt i tillväxtekonomier är de viktigaste bidragande faktorerna, med el det största konsumenttillväxtområdet.

Efterfrågan och utbudet kommer att bidra med miljoner dollar till energieliten, men för slutanvändare kommer det att finnas högre priser än inflationen. Vi kommer alla att känna en gemensam effekt, men äldre och låginkomsttagare kommer att vara mest sårbara. Bristande förmåga att täcka stigande energikostnader kommer att leda till att alla ovanstående faller in i något som kallas ”bränslefattigdom.”

Projektet jag vill prata om idag heter FRED ENERGY. Huvudmålet med detta projekt är att driva det moderna samhället mot massinförandet av elektriska fordon, och helt in i en ny era med dem, där användningen av elektricitet är den viktigaste energikällan för hela utrymmet runt oss. Med tanke på de viktigaste målen för detta projekt kan vi med säkerhet säga att alla hans tankar är etiska och även syftar till att skydda miljön, och därigenom skapa en ny, renare "grön" framtid för alla kommande generationer. Vad jag anser som mycket viktigt med tanke på den beklagliga situationen i många länder i vår gemensamma värld.

Det finns stora investeringar i elfordon vars tillverkare strävar efter att snabbare införa miljövänliga fordon. Denna tillväxt kommer att kräva investeringar i infrastruktur och tillgången på laddstationer. Stora oljebolag förvärvar och diversifierar redan majoriteten av de befintliga laddningsoperatörerna och utökar till och med sin infrastruktur för att möta den enorma efterfrågan som snart kommer att uppleva. - Detta är ett problem som bör uppskattas. Små oberoende företag måste bryta sig in i elbilsmarknaden för att erbjuda konkurrens och söka innovativa affärsmodeller för att möta behoven hos ständigt utvecklande konsumenter. Mer information finns på https://token-sale.fredenergy.org

Hur FredEnergy fungerar

Om vi ​​analyserar hela planeten kan vi säga med förtroende att större delen av befolkningen är koncentrerad i södra och östra Asien, såväl som i Indonesien. Närmare bestämt bor mer än 3 miljarder människor i dessa regioner, de flesta har en viss bil. Men om du gräver ännu djupare kommer du att märka att ett av de vanligaste fordonen är tuk-tuk. För dem som inte vet vad det är, förklara. Tuk Tuk är en liten trehjulig bil som ligger något intill en moped och en bil. Men dess charm ligger i det faktum att den är rymligare än en moped och mer manövrerbar än en bil. Därför är detta det bästa alternativet för de tätbefolkade städerna i Asien och Indonesien.

När det gäller denna transport, i Asien börjar de redan introducera elektriska Tuk-Tuks, så utvecklarna och grundarna av FRED ENERGY tänker utnyttja denna trend och hyra dessa bilar för för att förse dem med sina kraftverk. I detta fall kommer varje hyrd FRED ENERGY Tuk-Tuk att markeras med sin logotyp och anslutas till ett enda projektnätverk. Detta ger i sin tur utmärkta möjligheter för förare av dessa tuk-tuk, såväl som extrainkomster.

Fred energi huvudmål är att bli en oberoende SRO, som kommer att bedriva forskning och identifiera nya konsumentorienterade nischmarknader. Denna speciella laddningsmarknad för elfordon växer snabbt och den har stor potential om du väljer rätt affärsmodell. Fred Energy planerar att genomföra sina projekt inom tolv månader efter slutet av tokenförsäljningen.

Viktiga IEO-detaljer

För att hålla dig uppdaterad om de senaste projektnyheterna kan du besöka den officiella webbplatsen eller prenumerera på sociala nätverk:

Ytterligare information:

Website: https://token-sale.fredenergy.org

Whitepaper: http://token-sale.fredenergy.org/FREDEnergy-Whitepaper-v1.1.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5160351.0

Telegram: https://t.me/FREDEnergycommunity

Twitter: https://twitter.com/energy_fred

Facebook: https://www.facebook.com/TheFredProjectOfficial

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

Innovative project! The company will release a limited number of tokens! Hurry to study the project and make your investments in the future! The idea of the project is very chic.

The coolest project of this year. Join now! Let’s earn together!