Granska IEO DEXA Coin

in #cryptocurrency2 years ago

Dexa Coin är en revolutionerande ny verksamhet som förenklar mottagning och mottagande av pengar runt om i världen och ger ett direkt förfarande för att flytta betalningar efter att ha eliminerat de många stegen som finns i andra traditionella metoder. Detta gör hela processen för överföring av pengar inte bara enkel, utan också snabb. Dexa Coin använder blockchain-teknik för att revolutionera världen av pengeöverföringar. Pengaröverföringsföretag och banker, även i denna moderna värld, använder fortfarande traditionella metoder som inte bara är ansträngande, utan också full av besvär. På grund av användningen av traditionella metoder för överföring av pengar är kundtillfredsställelsen låg, liksom hela processen.

Dexa Coin är en plattform som påstår sig lösa det största pengarproblemet i världen.

Det anges att dexa-plattformen är en plattform som kan ansluta till dina transaktioner med en mobilapplikation. DEXA-appen, som för närvarande håller på att utvecklas.

Målet med DEXA COIN är att förenkla skicka och ta emot pengar runt om i världen med hjälp av blockchain-teknikens funktioner. Alla som är vana med att använda en smarttelefonapparat bör kunna göra det enkelt eftersom applikationen är utformad för att vara enkel, enkel att använda och säker.

Fördelarna med blockchain-teknik - en hög grad av transparens, säkerhet, användarvänlighet - allt som DEXA Coin-projektet har åtagit sig att ge människor runt om i världen. Med hjälp av ”APP” i DEXA Coin-plattformen kommer människor och deltagare ofta att kunna kommunicera med vem de vill göra en transaktion med, och det kommer också att vara lätt för dem att övervaka sin transaktion. DEXA Coin APP är utformad med en snabbmeddelandefunktion där deltagarna enkelt kan kommunicera och diskutera inom sig utan behov av någon tredje part.

Så fungerar DEXA Coin

Funktioner i DEXA Wallet-applikationen:

  • Säkerhet: Dexa Coin-applikationen ger ekonomisk säkerhet och finansiell information för sina användare. Denna applikation har flera funktioner som säkerställer säkerheten för dina digitala pengar, och plånboken avbryter inte på någon nivå av transaktionen. Oöverträffad säkerhet är en av Dexa Coin främsta prioriteringar, och teamet är fullt engagerat i att tillhandahålla en säker plattform för sina användare. Till skillnad från andra företag som överför pengar gör användning av blockchain-teknik inte bara pengartransaktioner enkla, utan också säkra.
  • Personligt: ​​Förutom alla säkerhetsfunktioner som läggs till i applikationen skyddar det också din integritet. Appen Dexa Coin garanterar användarnas fullständiga integritet. Snabbmeddelandefunktionen har en-till-ende-kryptering. Detta begränsar tillgången för tredje part och säkerställer att meddelanden kvarstår mellan de två inblandade parterna. Dessutom är den utrustad med attribut som upptäcker och kämpar mot obehörig åtkomst till betalningstransaktioner.

Låt oss på flera punkter peka på fördelarna och beskriva de framtida trenderna för DEXA Coin-projektet:

  • Skicka och ta emot pengar runt om i världen. Ett enkelt användargränssnitt ser till att systemet är enkelt att använda och alla som har en smartphone ansluten till Internet kan göra internationella pengaröverföringar, betalningar och köp.
  • Omedelbara betalningar. Möjligheten att betala snabbt och effektivt med kontaktlösa betalningar NFC eller en QR-kod.
  • Möjligheten att ansluta ditt bankkonto. Du kan ansluta betalkort som VISA, MasterCard.

Detaljer för försäljning av nyckeltecken

  • DEXA = 0,00005$

För att hålla dig uppdaterad om de senaste projektnyheterna kan du besöka den officiella webbplatsen eller prenumerera på sociala nätverk:

Ytterligare information:

Website: https://DEXA Coin.net

Whitepaper: https://DEXA Coin.net/wp-content/uploads/2019/07/DEXA-COIN-OFFICIAL-WHITEPAPER-UPDATED- 24-JUL-2019-6-PM.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158033.0

Telegram: https://t.me/DEXA Coin

Twitter: https://twitter.com/DEXA_COIN

Facebook: https://www.facebook.com/DEXA Coin.DEXA

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

I evaluate this is low risk project and worth to invest.

Very good initiative! I am sure that this will attract investors, all the reward to investors or holders is always good.

ICO which will blow up the market according to specialists and I additionally agree with them. So get your cash and join a dependable project, do no longer lose time!