PointPay - en blockchain bank

in #cryptocurrency2 years ago

Takket være strenge kapitalreguleringer, der er oprettet i de fleste lande for at kontrollere pengebevægelsen og opkræve høje afgifter, er kryptokurven blevet brugt til at omgå kapital- og skattekontrol, hvilket har medført en stigning i efterspørgslen. Cryptocurrency kunne give et nemt at bruge digitalt alternativ til papirvalutaer. Ved at tilbyde problemfri tilbud og kontrol med inflationen har investorerne udvist tilstrækkelig forsigtighed til at tilføje disse valutaer til deres diversificerede porteføljer som et aktiv, da markedsstørrelsen ikke udgør en systemisk risiko. Cryptocurrency bruger kryptografi, der giver processer et højt sikkerhedsniveau og verificerer transaktioner, der er personlige for hver bruger. Derfor er falskmøntneri og anonyme transaktioner umulige.

I verden af ​​hackere, svindlere og personer, der søger at udnytte andre folks naivitet, er det vigtigt at have adgang til værktøjer, data, analyse og information for at være opmærksom på aktuelle begivenheder, der forekommer i dagligdags krypto-rum. Information er magt, med de rigtige værktøjer, du er uovervindelig. Men at indsamle disse oplysninger fra forskellige kilder har vist sig at være en tidskrævende og tidskrævende opgave. Den ideelle løsning ville være at have et økosystem, der giver disse værktøjer til alle, lige fra investorer og slutter med eksperter inden for kryptokurrency eller folk, der lige begynder at tage risici i kryptocurrencyens verden på en kæmpe platform, og her kommer POINTPAY.

PointPay Crypto Bank: beskytter dine aktiver og indtægter. Passordbeskyttede aktiver vil blive belønnet med forskellige renter, samt at opnå værdi gennem PointPay. Udover dette giver du lønsomme transaktioner, der ikke vil blive udsat for dyre transaktioner, for at du kan gennemføre transaktioner. PointPay Crypto Exchange Platform: Dette er et meget kraftfuldt platformsområde i omfattende service, der vil give dig dine handelstransaktioner cryptocurrency og bliver en pioner i bytte. Igen som følge af lave betalinger kan transaktionsoverførslen opnås ved at øge platformen.

Multicurrency PointPay tegnebog: Et område designet til at forhindre tab af dine aktiver. Dine rigtige og cryptocurrencies er designet som en høj klasse sikker tegnebog, der kan overføres under høj beskyttelse uden problemer med tyveri.

Princippet om drift

PointPay tilbyder ikke kun disse populære tjenester, men udvider også dem:

 • Levering af tjenester på Forex-markedet via ECN-support, der yder støtte til det progressive NDD-ordresystem og end-to-end STP-transaktionsbehandlingsteknologier. <
 • Mobil kryptobank for øjeblikkelige transaktioner.
 • Virtuelt kryptokort til at lette pengeudbetalinger over hele verden.
 • P2P-lån til brugere.
 • Crypto-software til pengeautomater.
 • Bankrådgivning / juridisk rådgivning, cryptocurrency og meget mere.
 • Den indledende Exchange Offer-løsning (IEO) på PointPay Crypto Exchange-platformen

  • Spar penge brugt på projektets markedsføring, da kryptobytte selv organiserer salg af tokens og tiltrækker investorer, der har gennemgået hvid liste;
  • Garanteret opnåelse af softcap og hardcap ved foreløbig at informere brugere af krypto-udveksling, der kan deltage i sælger tokens;
  • Forøgelse af tokens likviditet efter notering på krypto-bytte populære shoppingpar.

  Token Sale vigtigste detaljer

  PXP = 0,1$

  Soft Cap: 1 000 000$

  Hard Cap: 30 000 000$

  ICO: 22.04 - 01.09

  Team PointPay

  Udviklingsplan

  PointPay platform har bragt et dynamisk udseende til den digitale banksektor og giver beskyttelse for dine aktiver. Med en krypto-wallet, kryptocurrency og ægte valutaudveksling og bankfunktioner er det også en sikker og sikker bankplatform. Gå ikke glip af denne investeringsmulighed ICO. Glem også at lave dit eget arbejde, før du investerer i et projekt.

  Yderligere oplysninger:

  Website: https://pointpay.io

  Whitepaper: https://cdn.pointpay.io/WhitePaper__en.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146099

  Telegram: https://t.me/pointpay_talks

  Twitter: https://twitter.com/PointPay1

  Facebook: https://www.facebook.com/PointPayLtd

  Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

  ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69

Sort:  

Source
Plagiarism is the copying & pasting of others work without giving credit to the original author or artist. Plagiarized posts are considered spam.

Spam is discouraged by the community, and may result in action from the cheetah bot.

More information and tips on sharing content.

If you believe this comment is in error, please contact us in #disputes on Discord