Stablecoin на Monero - Crypcore

in #cryptocurrency10 months ago

Често търгувам криптовалути, а в някои случаи търгувам стабилни монети. Стабилните монети са печеливши поради липсата на нестабилни цени, което е много удобно за мен, тъй като търгувам всеки ден. Тъй като стабилните монети са по-добри от обикновените монети за търговия, срещам някои проблеми, които срещам в ежедневните си търговски дейности. В тази статия ще обсъдя проблемите, с които трябва да се сблъскам, когато търгувам със стабилни монети, както и решенията на тези проблеми, които Crypcore предоставя.

Когато бяха създадени стабилни монети, те помогнаха за решаването на проблема с нестабилността на цените, но и донесоха нов проблем. С течение на времето стабилните монети набират скорост, когато се опитват да предложат най-доброто от крипто пространството и света на фиатните валути. Хората получиха възможността да се ползват от поверителността на плащанията и моменталната обработка на криптовалутите, а от друга страна се наслаждаваха на стабилната безплатна колебливост на оценките на подходящи валути. Участието на банковата система обаче противоречи на причините, поради които хората решават да използват криптовалути. Тези банкови системи са въвели монополизация в процеса на извършване на транзакции със стабилни монети.

Crypcore е проект, чиято основна цел е да предостави на крипто пространството стабилна монета, която комбинира система за платежоспособност, която елиминира екстремните колебания на цените. За разлика от другите стабилни монети, Crypcore ще бъде снабден с различна криптовалута.

Принцип на работа

Крайната цел на технологията blockchain и криптовалута е да се постигне масово възприемане и разсейване на света от използването на фиат валута. Crypcore се ангажира да гарантира, че крипто пространството постига и двете цели, като предлага стабилна монета, независима от хартиената валута за стабилни оценки без променливост. Проблемът с нестабилността на цените няма да съществува в света на криптографията благодарение на Crypcore.

Използвайки обмен на Crypcore, можем лесно да обменяме криптовалутите си, без да правим KYC и дори без регистрация. Това звучи страхотно, нали?

IEO:

  • CRYP = 0,00001 ETH
  • Soft Cap: 3 000 000$
  • Hard Cap: 7 000 000$

Както можете да видите, това е обещаваща кампания, която има много предимства. Надеждността, безопасността са гарантирани тук.

Допълнителна информация:

Website: https://crypcore.com

Whitepaper: https://crypcore.com/crypcore_whitepaper_version_1.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5191919.0

Telegram: https://t.me/crypcore_group

Twitter: https://twitter.com/crypcore1

Facebook: https://www.facebook.com/Crypcore-106479097438958

Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

ETH wallet: 0x16fC7dE7B7FD31547502546ea42e4e538988dcB7

Coin Marketplace

STEEM 0.16
TRX 0.02
JST 0.037
BTC 10484.19
ETH 341.14
USDT 1.00
SBD 0.97