Ипотека върху платформата VITA

in #cryptocurrency11 months ago

Хората, които имат остра нужда от кредит, като правило не получават благоприятни условия, за да задоволят своите нужди и изисквания, докато тези, които им се предлагат тези благоприятни условия, е много по-малко вероятно да изискват заем. Blockchain технологията може да не е в състояние да предложи всички решения на проблеми, които засягат ипотечната индустрия, но поне може да започне да решава тези проблеми един по един. Blockchain технологията може също да се справи с разпадането на процеса на кредитиране, което изисква многобройни такси, което го прави изключително скъпо. Чрез разпределени книги и интелигентни договори се елиминират посредници и трети страни, което намалява разходите и времето.

Екипът на VITA е решен да направи този проект най-голямата в света компания Smart Mortgage. Няма нужда да се примирявате с основното, когато можете да имате най-доброто! Вероятно се чудите как ще се възползвате от VITA, така че всяка година процентът на печалбата да се споделя между всички инвеститори в ICO. VITA ICO не е просто продажба на жетони, а инвестиция в идея, която ще промени света. Проектът ще бъде сила, с която трябва да се вземе предвид в областта на ипотеките и недвижимите имоти, а основната му цел е да създаде и предостави зелени къщи на достъпни цени по целия свят. Той има дългосрочен бизнес модел, който се поддържа от инвеститори като вас и мен.

VITA ще промени изцяло процедурата за отпускане, одобряване и погасяване на ипотечни кредити и в същото време ще промени в по-добра степен целия процес на придобиване на първата ви ипотека. Първоначално платформата ще предоставя „интелигентни“ ипотеки само на начинаещите купувачи, тъй като те разбират, че начинаещият купувач винаги ще се сблъсква с повечето проблеми и ще изпитва големи трудности при опит да получи ипотека. Можете ли да си представите ипотека с лихва 0%? Е, това предлага VITA на своите клиенти.

Печалбата, получена за VITA, ще бъде постигната поради увеличаване на цените на токените, както и цената на криптовалутата. С нарастването на цените на криптовалутите е възможно да се изплащат ипотеки при изключително строги падежи.

Принцип на работа

VITA токените са местни символи, които ще се използват на техните ипотечни платформи. Този жетон ще действа като основен валутен инструмент, който ще се използва за всяка транзакция на тяхната платформа. Този жетон ще се основава на технологията на блокчейн ethereum и може да бъде продаден по-късно на борсата. VITA токените са местни символи, които ще се използват на техните ипотечни платформи. Този жетон ще действа като основен валутен инструмент, който ще се използва за всяка транзакция на тяхната платформа. Този маркер ще се основава на технологията на ефириум блокчейн и може да бъде обменен по-късно по време на размяната. Докато този маркер не бъде сменен, можете да съхранявате този маркер в Wallet ethereum, който поддържа съхранение на токени (ERC-20). Ако се интересувате от закупуването на този жетон, предлагам ви да посетите официалния им уебсайт тук: https://www.lifevita.io/

Характеристики на приложението за купувачи:

<ul
 • Подробности за имота. Включително цени на имотите, подробности за строителството, аспекти на околната среда, функции за външен и вътрешен дизайн, характеристики на общността и други. Купувачите също ще могат да видят броя на потребителите, които са гледали всяка къща, добавени към любимите си, сред другите.
 • Ипотечен калкулатор VITA. Можете да изчислявате месечните си плащания със и без комунални услуги.
 • Запазете търсенето. На потребителите ще бъде разрешено да запазват резултатите от търсенето и да получават известия по имейл за всички актуализации на запазените им свойства.
 • Агент за търсене. Потребителите ще могат да търсят агенти по предпочитано от тях местоположение. Ще има и календар.
 • ICO:

  VITA = 0,002 ETH

  Hard Cap: 5 000 000$

  Pre-sale: 01.09 - 30.09

  ICO: 21.10 - 30.11

  Все още можете да разкажете много за проекта. За да се запозная подробно с всички нюанси на компанията, уебсайта, екипа, Whitepaper, пътната карта, ще оставя необходимите връзки по-долу в описанието.В заключение искам да кажа, че това е модерен иновативен проект, който може да направи пробив в областта на криптовалутата и да донесе печалба на своя инвеститор в близко бъдеще,

  Допълнителна информация:

  Website: http://www.lifevita.io

  Whitepaper: http://www.lifevita.io/VWP.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5180556.0

  Telegram: https://t.me/vitacommunity

  Twitter: https://twitter.com/Vita_Token

  Facebook: https://www.facebook.com/VITA-Token-422759604994205

  Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

  ETH wallet: 0x4af7d0cBAE1dCE2AE0098E1227cB3377182A27Ad

  Sort:  

  The features of the project are unique.It`s going to be a big project of this year.

  This task takes care of such a significant number of issues, had in the present market.

  Very trusted project and team this is one of the most real project this month.

  Coin Marketplace

  STEEM 0.18
  TRX 0.03
  JST 0.045
  BTC 11010.62
  ETH 386.15
  USDT 1.00
  SBD 0.97