Inmining

in #cryptocurrency11 months ago

Здравейте скъпи читатели, искате да се занимавате с добив, но имате проблеми с високите разходи? Винаги ми е било интересно да ви представя новини от света на blockchain и да въвеждам иновации. Стотици нови проекти се появяват всеки ден в света на Blockchain. Следя проектите за вас и споделям реални проекти със сериозен потенциал. Днес ще говоря за проекта Inmining. Те предлагат нови решения за минната индустрия.

Както знаете, наскоро проблемите се засилиха и изискванията за текущите проблеми с минното дело станаха по-строги. На първо място, те трябва да включват следните въпроси:

 • По-строга регулация. Всички знаят, че сега в много страни се обсъжда пълна забрана за добив както за компании, така и за физически лица. Това важи дори за Китай, където се намират половината от световните капацитети за добив.
 • Високата цена на електроенергията. За съжаление, само няколко от тях могат да си позволят достъпна електроенергия и възможност за разширяване, за да осигурят стабилен растеж.
 • Липса на инфраструктура. За да се организира пълноценно добивното производство, се изисква такава инфраструктура като специализиран обект, защитена зона, денонощен достъп, професионална поддръжка и други.
 • Високи данъци. Понякога данъците достигат такова ниво, че те усвояват по-голямата част от печалбата на инвеститорите.

Производството на Inmining Data Center ще се основава на използването на модулно оборудване BlockBox AC от Bitfury (монтаж на контейнери). Това оборудване улеснява разширяването и мащаба на производството с стъпки от 1,2 MW и в същото време напълно минимизира разходите за капитално строителство и гарантира бърз монтаж и въвеждане в експлоатация.

Принцип на натрапването

Inmining има следните предимства пред конкурентите от този тип:

 • Възможност за присъединяване по всяко време. Маркерите за инминиране ще бъдат свободно достъпни не само по време на продажбата на жетони, но и впоследствие на борсите за криптовалута. По подобен начин всеки, който иска да стане член на Inmining, може да направи това по всяко време. Доставчиците за облачно добив редовно спират да продават биткойн договори, когато нямат безплатно оборудване за добив.
 • Прозрачен процес. Центърът за обработка на данни ще бъде изграден през следващите няколко месеца, а местоположението му в IES Alabuga е известно. Това отличава проекта от доставчиците на облачно добив, които често нямат собствено минно оборудване.

Inmining ще купува малка част от INMG на криптовалутата всеки месец и ще я изгори. Тази процедура ще има няколко положителни ефекта:

 • Поддържане на дългосрочна стабилност на токена.
 • Увеличаване на ликвидността и обема на търговията.
 • Мотивирайте собствениците на INMG да поддържат своите маркери, което добавя стабилност.

IEO:

 • INMG = 0,1$
 • IEO: 25.09 - 12.10

Можете да говорите много повече за такъв иновативен проект като Inmining. Но за да не забавя прегледа, оставям всички необходими и важни връзки по-долу в описанието. Там ще намерите всички необходими отговори на въпроси, които възникват по време на проучването на проекта. В близко бъдеще можете да очаквате, че проектът Inmining ще се докаже и ще донесе печалба на своите потребители и инвеститори.

Допълнителна информация:

Website: https://inmining.io/en

Whitepaper: https://inmining.io/files/white_paper_english.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5181985.0

Telegram: https://t.me/inmining_en

Twitter: https://twitter.com/inmining_io

Facebook: https://www.facebook.com/inmining.io

Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

ETH wallet: 0x4af7d0cBAE1dCE2AE0098E1227cB3377182A27Ad

Sort:  

The project solves the problem of complexity, providing all the necessary resources in one easily accessible place.

Respect the company! the work was done. Accessibility in different languages and transparency.

Coin Marketplace

STEEM 0.16
TRX 0.02
JST 0.037
BTC 10488.74
ETH 341.96
USDT 1.00
SBD 0.97