Listereum - service for unge

Listereum kan blive et nyt ICO-projekt, der i øjeblikket implementeres og specialiserer sig inden for bryllups- og invitationstjenester. Listereum-tjenesten sigter mod at oprette et websted til ægteskab, hvor de nygifte vil oprette gæstelister, sende invitationer online, tale om hvilesteder, angive ruter og meget mere. Opret eller bestil desuden et fantastisk invitationskort. Med eksistensen af ​​dette tjenestewebsted hjælper det naturligvis nogen med at komme med et ægteskab og bestille et invitation. Som et resultat kan denne service være en service, der giver dig mulighed for at bestille forskellige bryllupstjenester, der leveres via dette websteds tjenester.

Bryllupsbureau er et af de mest rentable og lovende aktivitetsområder. I gennemsnit bruges 10.000 til 50.000 dollars til bryllupper i dag. Ifølge officielle statistikker forekommer omkring 170 millioner ægteskaber årligt i verden.

Disse data fortæller os, at det er et meget rentabelt og lovende job at arrangere et bryllup. Selv hvis der er seriøse konkurrenter på markedet, og hvis virksomheden er organiseret korrekt, er profit derfor uundgåelig.

Et personligt websted er langt fra en nyhed inden for bryllupstjenester, men det mister ikke sin relevans. I dag er Internettet den hurtigste og nemmeste måde at kommunikere og modtage information på, og som forberedelse til hoveddagen ønsker jeg at optimere alle processer så meget som muligt. Parets personlige websted, der indeholder alle nyttige oplysninger om brylluppet, hjælper med dette. Du skal bare give et link til det til alle, du vil se under fejringen, og du vil blive skånet for mange timers kaldende gæster på listen og mange af de samme spørgsmål. Listereum vil tilbyde en moderne praktisk webstedsbygger, ved hjælp af hvilken de nygifte selv kan oprette webstedet eller bruge professionelle tjenester. Hvad kan placeres på dit bryllupssted:

 • Parets historie.
 • Oplysninger om brylluppet.
 • Oplysninger om gæsterne.
 • Information om entreprenørerne.
 • Bryllupsinvitation.
 • Gaveliste.
 • Bryllupsforberedelsesdagbog.
 • Fotos fra festen.
 • Rapport eller ønskebog.

Sådan fungerer Listereum

Listereum kan tilbyde et komplet udvalg af bryllupsydelser, fra smukt udformede invitationer til en unik, romantisk bryllupsrejse efter fejringen. For eksempel, hvad en række tjenester, der begynder at være enkle til komplekse, kan Listereum levere:

 • Virksomheden vil hjælpe kunder med at bestemme datoen for fejringen. Der er mange muligheder, f.eks. Vil nogen ikke have, at bryllupsdatoen falder på en religiøs ferie eller et post, nogen ønsker at spare lidt penge og vælge en dag uden for sæsonen, nogen ønsker at gennemføre begivenheden på et bestemt tidspunkt af året, og så videre. mere.
 • Virksomheden hjælper dig med at oprette en liste over gæster. Det er muligt at informere gæster via sociale netværk samt bruge en praktisk service til at oprette smukke invitationer og sende dem til alle fremtidige gæster
 • Organiser registrering på stedet. Undertiden erstattes standardregistreringen på registeringskontoret ofte med en exit-en, og virksomheden hjælper dig med at vælge det rigtige sted til det.
 • Hjælpe med at vælge en restaurant og menu til et bryllupsfest. Her, ud over at skabe selve menuen, er der særlig opmærksomhed på at vælge størrelsen og designet på bryllupskagen, og hvordan man forbereder og leverer den til banketten.
 • Tilbud og hjælp klienten med at beslutte stilen til begivenheden. Ethvert emne kan vælges her, for eksempel en pirat, cyklist eller bryllup i hawaiisk, japansk stil eller bare i en bestemt enkelt farve eller kombination af farver.
 • Professionel design af banketsalen, registreringssted, biler hvor en samlet stil valgt af kunden.
 • Tjenester til valg og oprettelse af billedet af de nygifte og deres gæster. I overensstemmelse med valget af en bestemt stil eller farve på brylluppet hjælper agenturets medarbejdere med at bestemme billedet af de nygifte, og dette er dragt til bruden og brudgommen og om nødvendigt gæstens udstyr. Blandt andet vælges mestre, der vil lave frisure, makeup, manikyr og andre kosmetiske muligheder for brudgommens pleje.
 • Organisering af transport, der er nødvendig til begivenheden. Dette inkluderer leje af en bil til bruden og brudgommen, biler til gæster, levering af ledsagere, busser til aftenlevering af gæster og mere.

Fra ovenstående beskrivelse kan vi konkludere, at Listereum er et ICO-projekt med meget gode og nyttige tjenester for mange mennesker. Denne service letter ægteskabsforberedelse gennem Listereum-tjenester. Funktionerne, der leveres af denne service, er også meget gode og gør det let at finde de forskellige typer krav, der er nødvendige til brylluppet, så vi kan kombinere alle disse krav ét sted. Da Listerum er en service, hvor mange funktioner er nyttige for alle deltagere, bør selvfølgelig Listereum også være fordelagtigt, og fordelene ved Listereum er også meget retfærdige og naturligvis gavne forskellige interessenter.

Du kan stadig fortælle meget om projektet. For at blive detaljeret bekendt med alle nuancer i virksomheden, hjemmesiden, teamet, Whitepaper, køreplan, vil jeg efterlade de nødvendige links nedenfor i beskrivelsen. Afslutningsvis vil jeg sige, at dette er et moderne, innovativt projekt, der kan gøre et gennembrud i cryptocurrency-sfæren og bringe fortjeneste til sin investor i den nærmeste fremtid.

Yderligere oplysninger:

Website: https://listereum.org

Whitepaper: https://listereum.org/en/white-paper

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5135197.0

Telegram: https://t.me/listereum

Twitter: https://twitter.com/listereum

Facebook: https://www.facebook.com/Listereum-433729764121361

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

Congratulations @beautifulladyi! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 2000 upvotes. Your next target is to reach 3000 upvotes.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

The project is very interesting and the fact that there are always on conferences and discussions of this project speaks about an excellent approach and I hope for success.

I will spread the news that the ICO is live for this fantastic project!

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 17017.19
ETH 1258.81
USDT 1.00
SBD 2.16