Ico pointpay

I den hurtigskiftende verden af ​​kryptokurrency er det vigtigt for brugere af kryptokurrency, investorer, analytikere og alle i cryptocurrency at være opmærksomme på aktuelle tendenser, innovationer og analyser. Absolut kontrol over information er en meget stor opgave, hvis det er umuligt, i verden af ​​kryptokurrency og teknologier, der vokser hurtigt som en blockchain, vokser brugernes oplevelse hurtigt. Markedet for kryptokurrency har et stort, næsten uudtømmeligt potentiale for yderligere vækst, og dette projekt vil være det første, der tilbyder sine kunder et nøglefærdigt system, der ikke kun giver standardfunktionerne typiske for regelmæssig internetbankvirksomhed, men også en betydelig udvidelse af deres liste, selvfølgelig, vil være "på toppen af ​​en bølge" og vil interessere potentielle investorer med en kombination af udsigterne for at opnå betydelig indkomst på relativt kort tid med åbenbar pålidelighed og holdbarhed af dets med modellen.

PointPay er en blockchain-baseret kryptobørs, der omfatter alle de tjenester, der kan forestilles som en PointPay-bank. PointPay er designet til at sikre en sikker og omkostningseffektiv omstilling mellem kryptokurver og reelle valutaer for at sikre hurtige og enkle transaktioner samt sikre et højt niveau af pålidelighed og sikkerhed. Med tilføjelsen af ​​PointPay kan du lave billige transaktioner, nemt foretage transaktioner i fremmed valuta og foretage overførsler over hele verden, og du kan styre dine aktiver som følge af meget hurtige transaktioner. Ikke begrænset til alt dette, med stigningen af ​​platformen; Du kan bruge dine virtuelle eller debetkort, du vil have kryptokurrency og rigtige kreditkort-enheder, og du kan nemt bruge PointPay-platformsbanktjenesten i dine online-transaktioner og investeringer i krypto-penge.

Takket være PointPay kan reelle valutaer og kryptokurver fungere på en integreret måde, og der vil blive tilvejebragt et sikkert og gyldigt indkøbsmiljø mellem de to valutaer. På denne måde kan processer behandles hurtigt og en konsekvent integrationsproces påbegyndes. Med PointPay kan du nemt konvertere dine rigtige valutaer til cryptocurrency og omvendt og have en pålidelig og sikker platform til opbevaring af dine aktiver. PointPay, en platform for individuel selvovervågning på tre områder; Designet som PointPay Crypto Bank, PointPay Crypto Exchange Platform og PointPay Multicurrency Wallet.

Princippet om drift

Køb, salg og udveksling af kryptokurrency. Praktisk udvekslingsgrænseflade og træningsmaterialer ved brug af platformen gør handel nem for både begyndere og erfarne spillere.

PointPay Cryptocurrency Exchange

  • Kontantbetalinger
  • Handelstildelte aktiver (aktier, indekser, råvarer)
  • Daglig kryptobank for PXP-ejere
  • Referenceramme på fire niveauer og henvisningsudveksling
  • Handel med lånte midler (1:10)
  • Døgnunderstøttelse

En af fordelene ved PointPay-tokenholder / investor (PXP) er, at de vil modtage håndgribelige præferencer, når de arbejder med systemet, herunder øget servicerhastighed, rabat for udveksling, overførsel og tilbagekaldelse, hvis procentdel stiger afhængigt af antallet af tokens tilgængelig for investor, en stigning i renten på cash back og cryptocurrency, og endda muligheden for at opnå et øjeblikkeligt lån: Det beløb, der er tilgængeligt for investoren, vil igen afhænge af størrelsen af ​​investeringen i projektet, hvilket øger tvetstvii med antallet af poletter til rådighed. Følgende er en specifikation af PointPay (PXP) token.

Tokensale:

PXP = 0,1$

Soft Cap: 1 000 000$

Hard Cap: 30 000 000$

ICO: 22.04 - 01.09

Team PointPay

Udviklingsplan

For at holde øje med de seneste nyheder om projektet kan du besøge den officielle hjemmeside eller abonnere på sociale netværk:

Yderligere oplysninger:

Website: https://pointpay.io

Whitepaper: https://cdn.pointpay.io/WhitePaper__en.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146099

Telegram: https://t.me/pointpay_talks

Twitter: https://twitter.com/PointPay1

Facebook: https://www.facebook.com/PointPayLtd

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

I see the huge eventual fate of this stage not just on account of the fine thought and gathering of helpful highlights, but since of solid group behind all that it.

Very reliable project with a lot of money. This is a interesting Start-up. This Start-up is revolutionary.

I like their work, and I want to say a huge thank you to them for the innovative idea that has attracted many people from all over the world.

Keep it up. Good job.

It is a best time to buy some altcoin and i suggest must follow this program and must buy this token for your future.

Coin Marketplace

STEEM 0.17
TRX 0.05
JST 0.023
BTC 16920.80
ETH 1249.87
USDT 1.00
SBD 2.09