ICO Listereum Översikt

in #crypto2 years ago

Listereum är ett nytt ICO-projekt som nu släpps och fokuserar på bröllops- och inbjudningstjänster. Målet med Listereum-tjänsten är att skapa en bröllopswebbplats där nygifta kan skapa gästlistor, skicka inbjudningar online, prata om platser för avkoppling, få vägbeskrivningar och mycket mer. Skapa eller beställa också ett vackert inbjudningskort.

Med existeringen av denna tjänstesida kommer det naturligtvis att göra det lättare för någon att planera ett bröllop och beställa en inbjudan. Eftersom den här tjänsten blir en tjänst som låter dig beställa olika bröllopstillbehör via tjänsterna på denna webbplats.

 • Boka en transport. En viktig punkt för varje bröllop är transport för de nygifta och gästerna. Listereum kommer att tillhandahålla en bekväm tjänst för bokning av transport. Hyresvärdar kommer att kunna lägga sina erbjudanden i en bekväm katalog där de nygifta kommer att göra sitt val. Det kan vara både privata handlare och företag.
 • Hotellbokning. Den första bröllopsnatten! De flesta nygifta föredrar att tillbringa sin första natt på ett hotellrum. För att göra detta kommer Listereum att skapa en tjänst för att boka rum runt om i världen.
 • En tjänst för bokning av bröllopsresor. Idag finns det en intressant trend på den traditionella turistmarknaden: resebyråer stänger, operatörer lämnar och nya företag som arbetar online tar plats. Mot bakgrund av en instabil ekonomisk situation försöker kunderna att sänka kostnaden för sin semester, men får samma serviceutbud som före krisen. Byråerna i onlineformatet strävar efter att tillhandahålla kundbegäranden under de nya villkoren.
 • Bröllopsresa är en mycket allvarlig Listereum-inkomstpost. Enligt statistiken går varje tredje par på en smekmånad. Den genomsnittliga räkningen är $ 1 000. Vi kommer att erbjuda par att boka en turné direkt på sajten. För att göra detta skapas ett bekvämt modernt online-bokningssystem för turer runt om i världen via sajten och genom listereumapplikationen.

Att välja en banketthall för ett bröllop är en fråga av största vikt. Den här speciella dagen, som kallas för att vara den mest glada, den ljusaste, den mest oförglömliga, de närmaste människorna kommer att samlas där. Mycket beror på valet av restaurang: fotograferingsmöjligheter, gästernas platsalternativ, rätter som de kan prova och andra lika viktiga detaljer. Listereum samlar alla restauranger på ett ställe och visar all nödvändig information.

 • Plats och exteriör
 • Banketthallens inre
 • Bekväma stolar, halkfritt golv, rena borddukar, utsökt väggdesign - den ursprungliga och eleganta inredningen ger gästerna en trevlig upplevelse och dekorerar bröllopsfoton. Bröllopssalongen bör vara perfekt.
 • Storleken på bankettsalen
 • Ett annat viktigt kriterium är restaurangens tekniska kapacitet. Ljusstyrkan i belysningen i banketten: det beror på hur framgångsrika bröllopsfoton blir. Luftkonditionering, projektor, garderob, rökplats, hur många högtalare som finns i rummet, kan jag ansluta min utrustning om det finns ett sådant behov.
 • Kök. Bröllopsmenyn är en mycket viktig del av semesterbanketten. Alla rätter ska vara vackert utformade, läckra och naturligtvis läckra. Vilket kök att föredra - extraordinärt japanskt, raffinerat Medelhavet eller traditionellt ryska.
 • Listereum visar menyn på varje restaurang.
 • Priser

Listereums arbetsprincip

Listereum kan erbjuda ett komplett utbud av bröllopstjänster, från vackert utformade inbjudningar till en unik, romantisk smekmånad efter firandet. Till exempel, vad olika tjänster, som börjar enkelt till komplex, kan Listereum tillhandahålla:

 • Företaget hjälper kunderna att bestämma dagen för firandet. Det finns många alternativ, till exempel vill någon inte att bröllopsdatumet ska falla på en religiös helgdag eller för en post, någon vill spara lite pengar och välja en dag utanför säsongen, någon vill genomföra evenemanget vid en viss tid på året, och så vidare. mer.
 • Företaget hjälper dig att skapa en lista med gäster. Det är möjligt att informera gästerna via sociala nätverk, samt använda en bekväm tjänst för att skapa vackra inbjudningar och skicka dem till alla framtida gäster
 • Organisera fältregistrering. Ibland ersätts ofta standardregistreringen på registerkontoret med en utgång, och företaget hjälper dig att välja rätt plats för det.
 • Hjälper med att välja en restaurang och meny för en bröllopsbankett. Här, förutom att skapa menyn, ägnas särskild uppmärksamhet åt att välja storleken och designen på bröllopskakan och hur man förbereder och levererar den till banketten.
 • Erbjuda och hjälpa kunden att besluta om evenemangens stil. Varje ämne kan väljas här, till exempel en pirat, cyklist eller bröllop i hawaiisk, japansk stil eller bara i någon specifik färg eller kombination av färger.
 • Professionell design av bankettsalen, registreringsplatsen, bilar där en enhetlig stil vald av kunden.
 • Tjänster för val och skapande av bilden av de nygifta och deras gäster. I enlighet med valet av en speciell stil eller färg på bröllopet hjälper byråpersonalen att bestämma bilden av de nygifta, och detta är bruden och brudgummen och, om nödvändigt, gästernas dräkter. Bland annat väljs mästare som kommer att göra frisyr, smink, manikyr och andra kosmetiska alternativ för bruden och brudgummen.
 • Transportorganisation som är nödvändig för evenemanget. Detta inkluderar hyra en bil till bruden och brudgummen, bilar för gäster, tillhandahållande ledsagare, bussar för kvällens leverans av gäster och mer.

Av beskrivningen ovan kan vi dra slutsatsen att Listereum är ett ICO-projekt med mycket bra och användbara tjänster för många människor. Denna tjänst underlättar förberedelse av äktenskap genom Listereum-tjänster. Funktionerna som tillhandahålls av denna tjänst är också mycket bra och gör det enkelt att hitta olika typer av krav som krävs för bröllopet, så vi kan kombinera alla dessa krav på ett ställe. Eftersom Listerum är en tjänst där många funktioner är användbara för alla deltagare, bör naturligtvis Listereum också vara fördelaktigt, och fördelarna med Listereum är också mycket rättvisa och givetvis gynna olika intressenter.

Som ni ser är detta en lovande kampanj som har många fördelar. Tillförlitlighet och säkerhet garanteras här.

Ytterligare information:

Website: https://listereum.org

Whitepaper: https://listereum.org/en/white-paper

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5135197.0

Telegram: https://t.me/listereum

Twitter: https://twitter.com/listereum

Facebook: https://www.facebook.com/Listereum-433729764121361

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

Includes a number of best things: great team, great product, great idea, great start! We need products and ideas! I'm sure the company will occupy a leading place in this world! Offer to take.

Here we go! If you missed the presale phase now you can join the next step sale phase ICO! I believe it will reach the hardcap sorthly.

Creative project with interesting ideas. There is great potential for development.I like very much your project! Congratulations for your initiative! I wish you good luck and an extraordinary and globally success for your booming business! To become NUMBER ONE!

Congratulations @vasnavas! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You distributed more than 3000 upvotes. Your next target is to reach 4000 upvotes.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!