Enkelt utbyte av kryptokurser med Soraix

in #crypto2 years ago

För närvarande står olika branscher inför en övergång från traditionella system där de flesta använder papper i varje process och förvandlas till ett papperslöst system, som i detta fall förlitar sig på teknik som använder blockchain-teknik. Det tros att denna teknik kommer att bli den framtida basen för olika branscher, varav en är finansiell. Soraix är ett av projekten som underlättar övergången från traditionella till moderna system genom att konvertera verkliga tillgångar till digitala tillgångar.

Online crowdfunding är en ny insamlingskanal för startups och nya projekt. Den har låga inträdesbegränsningar, låga avgifter, hög hastighet och uppmuntrar därmed till innovation. Under de senaste åren har massfinansiering av aktier genomgått flera förändringar, men vissa problem är fortfarande olösta i praktiken. Blockchain är en decentraliserad och distribuerad redovisningsteknik som ger skydd, öppenhet och dataintegritet, eftersom det inte kan manipuleras eller manipuleras med. Man tror att denna teknik har exceptionellt goda förmågor inom finansbranschen.

Principen för Soraix-projektet

Soraix är ett företag registrerat i Schweiz. Som ni vet leder Schweiz världen när det gäller säkerhet och reglering i alla frågor relaterade till finansiering och kryptotillgångar. Vem annat än Schweiz kommer att ge dig den högsta grad av skydd. Soraix erbjuder en one-of-a-kind inkomstmöjlighet one-of-a-kind. Företaget erbjuder sina användare att köpa tokens utgivna på plattformen med en bindning på 1: 1. För att säkerställa balans kommer antalet tokens på aktier som är tillgängliga för handel enligt 1: 1-standarden att begränsas. Hur händer detta. Om en användare till exempel har SRX-tokens och deras värde, till exempel, är $ 1 per en token och han vill köpa 10 tokens av aktier som handlas på plattformen, säg 20 USD per aktie, kommer han bara att behöva 10 SRX-tokens för att fortsätta handla. Det vill säga för 10 dollar handlar du med en tillgång för 200 dollar.

Några fördelar och funktioner i Soraix-projektet:

  • Närvaron av aktietecken. Företaget, förutom ett brett urval av stora kryptokurser och alla typer av altcoins, har möjlighet att erbjuda ett brett nätverk av stockmynt som utfärdats av statliga och privata företag som använder tjänsterna på Soraix-plattformen.
  • En specialdesignad dedicerad blockchain. Under lanseringen av Soraix-plattformen tilldelas en blockchain som kännetecknas av en hög säkerhetsnivå, prestanda och ekonomisk effektivitet. Detta gäller inte bara för användare utan även för investerare.
  • Nu populär social handel. Det finns så kallade “Leaders” på plattformen, som är framgångsrika handlare. I detta avseende kan varje användare kopiera handelsportföljen för en sådan ”Leader”. Öka alltså din garanti för vinst. Ledande handlare får i sin tur också ytterligare vinst från andelen inkomst från transaktioner kopierade av prenumeranter. Detta är ett ömsesidigt gynnsamt samarbete.

Tokensale:

SRX = 0,00025 ETH

Soft Cap: 4 500 000$

Hard Cap: 24 000 000$

ICO: 26.08 - 24.11

Projektgrupp

Soraix-teamet är professionella som känner till cryptocurrency-marknaden. De vet vad problemen är och vad en näringsidkare eller investerare behöver. Soraix är speciellt för handlare en plats byggd av handlare för handlare. Soraix-teamet strävar efter att anpassa sig och anpassa sig till handlarnas behov. Varje tum och användarupplevelse uppskattas så att användare kan känna sig bekväma med Soraix.

Du kan studera projektet mer detaljerat och hitta svar på alla dina frågor du kan om officiella resurser, som som alltid väntar på dig i slutet av artikeln. Lycka till

Ytterligare information:

Website: https://www.soraix.com

Whitepaper: https://soraix.com/static/whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5173505.0

Telegram: https://t.me/soraix_support

Twitter: https://twitter.com/soraix3

Facebook: https://facebook.com/soraixteam

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

Thanks to this project,I can actualize my dreams and reach my heart desire which is my goal. I am happy to be a part of this project. This company looks very worthy and interesting.

This is good, but not new idea. I will look at this project. Maybe we will see new leader in this field. Thanks for info.

Great project. Awesome team. Best of luck all spacious coin team, I hope its future very bright.