Rokes Exchange - handelsplatform

in #crypto2 years ago

Hej alle sammen, dette er et nyt indlæg, som jeg vil præsentere om et meget interessant og godt Rokes-projekt, og for flere detaljer, lad os bare gå videre til den næste diskussion: Hvad er Rokes Exchange?

Rokes fungerer som en decentral struktur for sine brugere. Dette gør det pålideligt for ubegrænset dækning over hele verden. Dette indebærer, at brugere kan få adgang til platformen i nærheden af netværket og handel som helhed. Derudover bruger platformen en decentral knude til at skabe en bredere vifte af målgrupper og derved udvide forretningen og platformen.

Sådan fungerer Rokes Exchange

Dette er den mest standardstruktur, der skal bruges, og den understøtter den unikke harmonisering af forskellige cryptocururrency med valutavekslingsfakta. I det væsentlige etablerer Rokes, som en platform, en platform, der skaber den rigtige struktur og varians for, hvor meget cryptocurrency der kan handles og fortjeneste på trods af dens volatilitet og struktur. Faktisk er brugen af ​​Rokes-platformen toppen af ​​veludviklet forretningsstandardisering og udsigter. ved hjælp af ERC20-paradigmet. Dette er den mest standardstruktur, der skal bruges, og den understøtter den unikke harmonisering af forskellige cryptocurrencies med valutaveksling.

Rokes blockchain platform er en decentral blockchain platform der indstiller de rigtige funktioner og struktur for brugerne. Dette afspejles i strukturen af ​​Ethereum ERC20 paradigmplatforme såvel som på intelligent kontraktligt udstyr, der er standardiseret for brugerne. Derudover giver Rokes-platformen brugere et gunstigt miljø til at udforske platformens ubegrænsede gennemsigtighed, troværdige råd og anbefalinger fra den tidligere bruger og en niche til udveksling eller udveksling af cryptocurrency på trods af dens struktur. Generelt giver brug af Rokes til udveksling og handel cryptocurrency brugere let mulighed for at drage fordel af, hvordan man undgår de ustabile problemer med cryptoværdier.

Rokes Exchange Team

Du kan stadig fortælle meget om projektet. For at blive fortrolig med alle nuancerne i virksomheden, webstedet, teamet, Whitepaper, køreplanen, lader jeg de nødvendige links nedenfor i beskrivelsen..

Yderligere oplysninger:

Website: https://rokes.exchange

Whitepaper: https://imgur.com/tHH2Y4A

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5150243.0

Telegram: https://t.me/commonsosexchange

Twitter: https://twitter.com/CommonsRealty

Facebook: https://www.facebook.com/CommonsRealty-1034402950064588

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69