ICO Orionix

in #cryptolast year

Всички сме чували за Steam, игрална платформа, разработена от Valve Corp., където потребителите правят бързи плащания, за да получат желаните от тях игри в своя инвентар. Хората обаче изневеряват на подобна платформа поради липсата на прозрачност. Много акаунти в Steam са били хакнати или сигурността им е била нарушена. За да решите тези проблеми, опитайте проект, наречен Orionix.

Всички тези проблеми са склонни да се натрупват и да се разливат с течение на времето в един вид масово недоволство, с което човек трябва да се бори по добър начин. И да се борим за причините за появата му, а не за вече поетапното му проявление.

Ето защо разработчиците на един много готин проект решиха да създадат такава уникална система, която да разреши не само всички описани по-горе проблеми, но и добавете към света на електронните спортове допълнителни инструменти и функции.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Кой ще използва платформата ORX?

Играчите от цял ​​свят ще могат да използват платформата ORX за закупуване и продажба на артикули, акаунти и услуги онлайн.

2. Какви са ползите от инвестирането в Orionix?

Като първи участник в платформата Orionix, вие ще станете решителен участник в нашия визионерски проект и ще получите високи печалби.

3. Кой е екипът зад Orionix?

Екипът се ръководи от хора от ключови сектори на индустрията за видеоигри и актьори, участващи в blockchain. Това разнообразие включва програмисти, финансови и правни консултанти и търговци.

4. Как мога да купя жетон Orionix?

Можете да закупите ORX, като изпратите Ethereum (ETH) и BTC (Bitcoin). Щракнете тук, за да регистрирате акаунт.

5. Как мога да защитя маркера си Orionix?

Можете да създадете портфейл в MyEtherWallet или Trust Wallet. Токените ще бъдат изпратени до портфейла ви веднага след поръчка.

6. Как можем да видим спецификациите на Orionix?

Можете да се запознаете със спецификациите на Orionix на нашия уебсайт.

Принцип на проекта Orionix

Ефективно решение. За разлика от други криптовалути, Orionix е система без такси, която позволява на потребителите да купуват / продават, без да плащат комисионни, които се таксуват от повечето търговци или платформи. За компаниите е много важно да осигуряват сигурност и да се актуализират постоянно. Въпреки че не е изненадващо, че хора от игралната индустрия ръководят екипа на Orionix.io, както и ентусиасти, програмисти и финансови консултанти на blockchain технология.

 • Обмен на интеграция. Възможно е незабавно да търгувате QRX маркери на популярни борси.
 • Пълна сигурност и поверителност. Безопасността на неговите потребители е приоритет за компанията. Всички транзакции и портфейли ще отговарят на най-новите изисквания за криптиране и сигурност.
 • Икономично решение. напълно безплатна платформа със собствен токен и нулева комисионна
 • ICO:

  • ORX = 0,1$
  • Soft Cap: 300 000$
  • Hard Cap: 42 000 000$
  • ICO: 01.08 - 01.11

  За по-лесно използване на тяхната децентрализирана система по целия свят, разработчиците решиха да комбинират два маркера в ORIONIX. Един от тях ORX ще бъде маркиран със стандарта ERC-20 и ще бъде предназначен за всички финансови транзакции, свързани с покупката и продажбата на нещо в рамките на ORIONIX. Вторият маркер ще бъде създаден за опростяване на маркера ORX и ще следи системата за сигурност на всички транзакции и други манипулации сред участниците в системата ORIONIX. Освен това техническият протокол на втория маркер ви позволява да търгувате този жетон на борси за криптовалута и да записвате печалбите си по най-добрия възможен начин. Това, което мисля, е изключително удобно в наши дни.

  Разработчици на продукти

  План за развитие на проекта

  Можете да изучавате този проект с помощта на техническата документация, предложена в изброените по-долу ресурси. Връзки, които специално подготвих за вас.

  Допълнителна информация:

  Website: https://orionix.io

  Whitepaper: https://orionix.io/Orionix_ENG_Whitepaper.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158615

  Telegram: https://t.me/OrionixOfficial

  Twitter: https://twitter.com/orionixtoken

  Facebook: https://www.facebook.com/OrionixToken

  Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

  ETH wallet: 0x4af7d0cBAE1dCE2AE0098E1227cB3377182A27Ad

  Sort:  

  Great way to invest your money to get a good benefits. The professional team with a nice idea.

  If you have not joined the project yet, hurry up! You are waiting for amazing opportunities! I consider this project successful.

  Congratulations @rokanera-ann! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

  You received more than 1000 upvotes. Your next target is to reach 2000 upvotes.

  You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
  If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

  Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

  Coin Marketplace

  STEEM 0.17
  TRX 0.03
  JST 0.039
  BTC 10732.29
  ETH 355.20
  USDT 1.00
  SBD 0.96