Прогресът е трудно преодолим...

in #crypto5 years ago

Прочетох, че Банк ъф Америка не одобрява биткоин-а, защото "не бил прозрачен" и че банковата система се основавала на "видимостта" между изпращача и получателя, а с биткоин нямало да могат "да хващат лошите", което поражда кардинални въпроси, които според статуквото не подлежат на коментар:

1.Най-напред защо ми е банка /посредник/, за да дам на някого едни пари? Ако е с цел сигурност, има си технологията ""смарт контракт", нали?

2.Кой решава кои са "лошите"? Явно това не съм аз, а аз давам парите, нали? Справка-диспутите в банките, в Пейпал и Пейза.

3.Защо му е на някой да "вижда и знае" къде си харча парите?- за да не навлизам в теория на конспирацията, отговорете си сами...

В същото време от другата страна на земното кълбо Huawei Technologies Co., китайска компания за мултинационални комуникационни технологии, обяви, че потребителите на мобилни телефони ще могат да изтеглят портфейли Bitcoin (BTC) на нови устройства на Huawei, като се започне от петък. Huawei пуска портфейла Bitcoin на BTC.com в своя AppGallery App Store, който ще бъде предварително инсталиран на всички нови смартфони на Huawei , съобщи Alejandro de la Torre, вицепрезидент на бизнес операциите на BTC.com. Той ще бъде първото приложение за цифрова валута, предлагано на устройствата Huawei.
хуавей биткоин уолет.JPG
Достъпът до приложения като BTC.com е ограничен в Китай, тъй като правителството блокира Google Play Магазин на Android и някои части от App Store на Apple. Макар че китайските власти затвориха обменът на криптовалути и забраниха първоначалното предлагане на монети, хората все още могат да притежават криптокомпоненти. Де ла Торе каза за Блумбърг:
"Това е добра възможност да се включите в китайския пазар. Използването на безкасови плащания с приложения е много голямо и при тях традиционната банкова система липсва, затова крипто плащанията ще растат. "
През март бе съобщено, че Huawei възнамерява да разработи смартфон, който ще поддържа децентрализираните приложения (DApp), работещи по блокова технология.

Е, прогресът е трудно преодолим, нали?

Sort:  

You got a 16.14% upvote from @brupvoter courtesy of @georgiivanov13!

Прогресът се случва, когато всички фактори са налице и тогава вече е неизбежно.

Няма отърване:)))

ще купуваме нови телефони :)

Ще е много трудно да се вземем кокала от ръцете на банковата система.

Това е добре.

Прекрасна публикация!

Лошите използват кеш парите и пак не ги хващат ще клекнат правителствата няма къде да ходят

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.08
JST 0.023
BTC 25640.94
ETH 1805.89
USDT 1.00
SBD 2.12