Thaler anmeldelse

in #crypto3 years ago

Verden er en forbløffende ting. Det har så mange interessante og forskellige ting. Det har utallige muligheder og muligheder for begivenheder. Kombinationen, som hver gang danner nye og forbedrede løsninger. Det havde vi i princippet allerede mulighed for at observere med fremkomsten af ​​moderne teknologier, nemlig Blockchain-teknologi. Jeg tror, ​​det ikke er en hemmelighed, at denne teknologi virkelig har en række fordele og også har specielle egenskaber, der gør den speciel og på samme tid unik.

På trods af alle disse fordele er dens struktur stadig udvikling og forbedring. Denne vækstdynamik dannes, når teknologien vokser, samfundets behov samt andre indflydelsesområder, der påvirker dette teknologiområde i deres projekter. Det vil sige, hvis du nu husker de dage, hvor blockchain blev født, med verdens første cryptocurrency Bitcoin, havde det ret snævre muligheder. Efterfølgende optrådte med tiden en ny type mønter og en anden type blockchain, hurtigere og lettere at skalere, og det kaldes Ethereum. Efterfølgende dukkede mange andre netværk med blockchains op, som hver er klar til at demonstrere sine særpræg.

Og i denne branche kunne virksomheder ikke undgå svig for at bruge penge på at skabe et godt attraktivt websted, der lovede ideer om teknisk dokumentation, men der var ikke de erfarne forretningsfolk, der var repræsenteret af programmerere, men dette område var ikke underlagt nogen lov og derfor investorer mister bare deres penge. Som et resultat af sådanne tilfælde er interessen for at købe tokens og investere i startups markant faldet, og det er virkelig en vanskelig opgave at analysere og vælge pålidelige, få pålidelige oplysninger. Og et projekt ved navn Thaler arbejder i øjeblikket på hans beslutning.

Dette princip er designet til at gendanne tilliden til værdifulde kryptografiske projekter samt understøtte den massive introduktion af cryptocurrencies overalt i verden. I sidste ende er utvivlsomt mange af de værktøjer, der tilbydes af nye projekter, en integreret løsning på eksisterende problemer. Derudover er deres handlinger rettet mod at forbedre vores livs tilstand. Detaljeret information på hjemmesiden https://www.thalertoken.com

Arbejdsprincip

For at komme ind på Thaler-platformen skal projekter naturligvis opfylde visse kriterier.

  • Konkurrenceevne. Det første kriterium, hvorpå projektet evalueres, er konkurrenceevne. Enig, hvorfor bruge dyrebar tid på et projekt, der ikke kan drage fordel i fremtiden? Er det ikke bedre at være opmærksom på potentielt interessante projekter? Men her vil der være en opdeling i projekter med potentiel succes. Jo højere det er, jo mere opmærksomhed får projektet.
  • Bidrag. For at udslette endnu flere elskere af profit introducerede skaberne af Thaler et obligatorisk bidrag, hvis mindste størrelse er 1 Ethereum-mønt. Af denne samlede fond modtages 90% af vinderen, der bestemmes ved at stemme på platformen. Repræsentanter for andre projekter kan også deltage i afstemningen, men at stemme for sig selv er umulig, kun for konkurrenter. De resterende 10% går til den generelle fond for velgørenhed. Der vil også blive opkrævet et gebyr på 100 TAL, der går mod at støtte arbejdet og udviklingen af ​​Thaler-projektet.

Denne idé vil hjælpe markant med at reducere risici, når du vælger blockchain-projekter, optimerer og skaber en pålidelig cryptocurrency-portefølje, fremmer udviklingen og promoveringen af nye unikke produkter, udvider grænserne for hver person med hensyn til investering, fordi dette vil være nok til at have en smartphone og købe aktiver fra overalt i verden uden at bruge tjenester fra mæglere og andre konsulenter. Alt dette øger sandsynligheden for global indførelse og introduktion af digitale valutaer til masserne.

vejkort

Du kan stadig fortælle meget om projektet. For at blive detaljeret bekendt med alle nuancer i virksomheden, hjemmesiden, teamet, Whitepaper, køreplan, vil jeg efterlade de nødvendige links nedenfor i beskrivelsen. Afslutningsvis vil jeg sige, at dette er et moderne, innovativt projekt, der kan gøre et gennembrud i cryptocurrency-sfæren og bringe fortjeneste til sin investor i den nærmeste fremtid.

Yderligere oplysninger:

Website: https://www.thalertoken.com

Whitepaper: https://www.thalertoken.com/white-paper

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5047457.0

Telegram: https://t.me/ThalerGroupChat

Twitter: https://twitter.com/TokenThaler

Facebook: https://www.facebook.com/thalertokenfollow

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

Good company, thanks to the developers for this project. You would analyze the project and pay attention.

We all have to applaud the brains behind this amazing platform. I admire the innovation.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.023
BTC 17222.04
ETH 1281.46
USDT 1.00
SBD 2.29