Storichain - del din historie!

in #crypto3 years ago

Vi lever i verden med snesevis af historier om dagen, web-tegneserier, webromaner, skuespil, film, musicals osv. Vi deler historier, græder, griner. Forfatterne får kraften i deres sympati, udtrykker deres taknemmelighed og tager endda hensyn til rådgivning. Kommunikation mellem forfattere og læsere er blevet et nødvendigt grundlag for kreativitet i onlinetiden. Storichain forsøger at gøre denne kommunikation mellem forfattere og læsere til en mere retfærdig og mere pålidelig kontrakt for at skabe værdien af aktiver.

En ny platform baseret på blockchain, Storichain, er under udvikling og opdatering. Systemet beskæftiger sig med oprettelse og offentliggørelse af historier.

Dette er virksomhedens vigtigste produkt, der implementerer det ved at oprette en film, websteder og andre ting. I nutidens verden deler folk ofte deres følelser og historier gennem sociale netværk, se film, romaner osv.

Storichain-platformen er et system, der administrerer digitale aktiver, der er specialiseret i "historiefortællingsbranchen". Virksomheden giver mulighed for at foretage overførsler med ikke helt pålidelige mennesker ved at indgå en foreløbig aftale om ikke at stjæle historier.

Systemets arbejde begynder med placeringen af ​​tokens i sin database, som giver forfattere mulighed for at oprette historier. Den eksisterende branche er ganske enkel og gennemsigtig for den moderne bruger. Det centrale problem er det øjeblik fordelingen af ​​overskuddet. For eksempel kan et stort koreansk selskab WebToon ikke få deres penge til arbejdet fuldt ud.

I de senere år har vi set nogle andre platforme, såsom Storichain, men nogle problemer påvirker stadig disse platforme, der skal rettes. Gennemsigtighed og tillid er en af nøglefunktionerne, der vil gøre Storichain-platformen bedre og mere overlegen end andre. Forfatterne af historierne klagede over lavt vederlag for at skrive og udgive indhold og historier på andre platforme, og det er grunden til, at Storichain kom til at rette op på dette problem ved at betale forfatterne de nøjagtige belønninger, de ønskede for deres arbejde.

Storichain arbejdsprincip

Storichain begynder med at placere et symbolets værdegrundlag på at skabe historier, som i sidste ende ønsker at reducere omkostningerne til tillid mellem deltagerne i historien industri - forfattere, produktionsselskaber og læsere. På denne måde vil Storichain gøre processen med at skabe et afledt værk fra kildemateriale mere gennemsigtig, beslutte den uretfærdighed, der findes i branchen og skabe nye værdier. Storichain gemmer ikke de originale teksthistoriske data i blockchain. Dette skyldes det faktum, at Storichain tager højde for det bidrag, der ydes på oprettelsesstadiet og transaktionen, samt overførsel af ejerskab til historien mere end selve tekstens / grafiske data.

Funktioner ved projektet:

  • Et rum, hvor alle kan placere en hemmelig situation i historien med beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Returnering er mulig for ulæste dele! Reaktion på scenen, udveksling, vurdering, anbefaling.
  • Dit dybe bidrag til oprettelsen er også baseret på din reaktion!
  • Cut-in Talk: kommentar mellem skuespillerne.
  • Vederlag, hvis det tages efter at have givet den personlige liv-episode til forfatteren.
  • Fordeling af ophavsret, når vækstindekset vokser.

Projekthold

Junes Lee (CEO & CO-FOUNDER)

Jin-Yong CHOI (CTO)

Yoon - Chul CHUNG (CREATIVE OFFICE CHIEF)

Sang -Wook KIM (ENGINEER CO-FOUNDER)

Sang Hoon Han (CLO)

Du kan lære mere om projektbegrebet og finde svar på alle dine spørgsmål om officielle ressourcer, som som altid venter på dig i slutningen af artiklen. Held og lykke!

Yderligere oplysninger:

Website: https://storichain.io

Whitepaper: https://drive.google.com/drive/folders/1s902dyb4msuSu4dcg-9tlqE8vVcxC2Kb

Bitcointalk bounty: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158251.0

Telegram: https://t.me/storichain_en

Twitter: https://twitter.com/storichain

Facebook: https://www.facebook.com/storichain

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

The project goes to the final straight! I advise anyone who hasn't purchased tokens to do so as soon as possible. Do not miss your chance!

Congratulations @beautifulladyi! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 1000 upvotes. Your next target is to reach 2000 upvotes.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

I like the quality of this project, it's clear that the professionals are working, everything is done very well, I participated in the ICO and I am happy about it!

The development team is really great. It is clear that people are interested in development and think about the future of their project.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.023
BTC 16939.43
ETH 1274.62
USDT 1.00
SBD 2.09