IEO Crypcore

in #crypto3 years ago

I den længste tid, siden starten i 2015, har cryptocurrencies altid haft et volatilitetsproblem. Bitcoin har oplevet betydelig volatilitet, siden det blev den første cryptocurrency, der fik folk til at ignorere cryptocurrency generelt. Jeg kan huske den første gang, jeg hørte om cryptocurrencies, da Bitcoin oplevede ekstreme prisudsving, og dette rejste tvivl om at investere i denne nye digitale valuta.

Men min nysgerrighed fik mig til at grave dybere, og det var da jeg lærte om yderligere Fordelene ved cryptocurrency sammenlignet med papirpenge. Mange mennesker pryder fiat-penge til cryptocurrencies og hævder, at kryptografi bare er ubrugelig digitale aktiver oprettet fra luften. Omvendt har kryptografi muligvis ikke en fysisk form, men det understøttes af matematisk bevis og kryptografi for at sikre hver transaktions sikkerhed.

https://steemitimages.com/640x0/https://cdn.steemitimages.com/DQmY3HRJsP68cPZZQtM9A5cDNE3DUeKL3BzJsrDkAHvXbgp/images%20(1).jpeg

Udstederen af ​​stabile mønter har for meget magt. Den udstedende organisation har til enhver tid ret til at trække stabile mønter fra omløb, hvilket gør mig til en erhvervsdrivende på en bestemt børs uden magt. Dette problem er imidlertid ikke til stede i Crypcore-handel på grund af den teknologi, som Crypcore er baseret på.

De fleste stabile mønter udstedes på samme måde som penge udstedes af centralbanker. Der er en centraliseringsfunktion, der giver den udstedende organisation så meget magt, at stabile mønter er sårbare overfor emission og ikke beskyttet mod inflation. Dette vil imidlertid ikke være tilgængeligt i Crypcore, fordi antallet af stabile mønter i omløb bestemmes af Cryptonote-protokollens emissionslogik, som alle kan se.

Crypcore er en unik stabil mønt, værdien af Crypcore vil ændre sig fra tid til anden afhængigt af den økonomiske situation, i modsætning til almindelige stabile mønter, vil Crypcore ikke blive bundet. Det biologiske Crypcore-system er designet til at forudse de vilde udsving i Crypcore-værdien.

Sådan fungerer Crypcore

Det ultimative mål med blockchain og cryptocurrency teknologi er at opnå masseoptagelse og distrahere verden fra at bruge fiat valuta. Crypcore er forpligtet til at sikre, at krypturummet når begge disse mål ved at tilbyde en stabil mønt, der er uafhængig af papirvaluta til stabile værdiansættelser uden volatilitet. Problemet med prisvolatilitet vil ikke eksistere i kryptografiens verden takket være Crypcore.

Crypcore Trading vil påtage sig et betydeligt arbejde med at bekæmpe omkostningerne ved Crypcore. For at gøre dette skal alt i Crypcore Exchange gøres fint. En ekstremt simpel opløselighedstilstand bestemmer Cryps-score. I typiske stabile mønter gives tokens af en betydelig forening, men Crypcore-handel vil ikke være i stand til at fremstille tokens, snarere er hver mønt udvindt.

Dette skyldes det faktum, at vores kunders beskyttelse og sikkerhed er af stor betydning. Med det endelige mål for Cryps at opretholde sin værdi, udvindes og holdes den underliggende pengemængde af Crypcore-handelen. Krypter, der ejes af handel, betragtes ikke som tilgængelige til brug. Crypcore-handel er i øjeblikket et ukendt handelsmoment. Dette er skærmbilleder af aftalen.

Detaljer om nøgletoken salg

  • CRYP = 0,00001 ETH
  • Soft Cap: 3 000 000$
  • Hard Cap: 7 000 000$

Som du kan se, er dette en lovende kampagne, der har mange fordele. Pålidelighed, sikkerhed er garanteret her.

Yderligere oplysninger:

Website: https://crypcore.com

Whitepaper: https://crypcore.com/crypcore_whitepaper_version_1.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5191919.0

Telegram: https://t.me/crypcore_group

Twitter: https://twitter.com/crypcore1

Facebook: https://www.facebook.com/Crypcore-106479097438958

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0x8779f088Ed1311fb0135077570e2BE0867699Cc2

Sort:  

Limited supply of coins... great

This project has great chance to collect Hardcap before the scheduled time. Future is very bright.

A new interesting project. This company has a great future, which will not make us wait. joining it you will never regret it. This Project uses the latest technologies in the field of crypto currency. Every day it attracts more and more attention.

Excellent company. A friendly team of professionals. Good luck and success! I will continue to follow the company's news!

The team consists of highly qualified programmers, engineers, developers. As the project develops, I think that other talented people will join it to make the project even better.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 16555.57
ETH 1213.92
USDT 1.00
SBD 2.17