ICO Orionix

in #crypto4 years ago

Vi har alle hørt om Steam, en spilleplatform udviklet af Valve Corp., hvor brugerne foretager hurtige betalinger for at få de spil, de ønsker, til deres lager. Men folk snyder nu en sådan platform på grund af den manglende gennemsigtighed. Mange Steam-konti er blevet hacket, eller deres sikkerhed er kompromitteret. For at løse disse problemer skal du prøve et projekt kaldet Orionix.

Orionix har et specielt team, der imødekommer spillernes behov og tilbyder et sikkert miljø til handel med rigtige (RMT) penge. Da der er en enorm efterspørgsel, men der er ikke tilstrækkelig udbud på dette område, er Orionix-projektet rettet mod at beskytte spillere og tilbyde rimelige tilbud, der inkluderer den sikkerhed, der stilles under transaktionen. Det fungerer som et intellektuelt system, der sigter mod at flette to ansigter af en enkelt mønt. For at oprette et ORX-token i henhold til ERC-20-standarderne genereres tokenværdien relateret til køb og salg af varer og tjenester relateret til videospil.

For det andet er webplatformen designet til, at spillere skal have en sikker transaktion og nem adgang med ORX-tokens. Både køberen og sælgeren er bundet af en kontrakt, der vil blive verificeret ved hjælp af en systemsikkerhedsalgoritme og afsluttet i en overvågningsprotokol baseret på blockchain-teknologi.

ofte stillede spørgsmål

1. Hvem vil bruge ORX-platformen?

Spillere fra hele verden vil kunne bruge ORX-platformen til at købe og sælge genstande, konti og tjenester online.

2. Hvad er fordelene ved at investere i Orionix?

Som den første deltager i Orionix-platformen, vil du blive en afgørende deltager i vores visionære projekt og få høje overskud.

3. Hvem er holdet bag Orionix?

Holdet ledes af folk fra centrale sektorer i videospilindustrien og blockchain-cast-skuespillere. Denne sort inkluderer programmerere, finansielle og juridiske konsulenter og marketingfolk.

4. Hvordan kan jeg købe et Orionix-token?

Du kan købe ORX ved at sende Ethereum (ETH) og BTC (Bitcoin). Klik her for at registrere en konto.

5. Hvordan kan jeg beskytte mit Orionix-token?

Du kan oprette en tegnebog på MyEtherWallet eller Trust Wallet. Tokens sendes til din tegnebog umiddelbart efter bestilling.

6. Hvordan kan vi se Orionix-specifikationerne?

Du kan gøre dig bekendt med Orionix-specifikationerne på vores websted.

Hvordan fungerer Orionix

Omkostningseffektiv løsning. I modsætning til andre kryptokurser, er Orionix et system uden gebyr, der giver brugerne mulighed for at købe / sælge uden at betale provision, der opkræves af de fleste forhandlere eller platforme. Det er meget vigtigt for virksomheder at sikre sikkerhed og at blive konstant opdateret. Selvom det ikke er overraskende, at folk fra spillebranchen leder Orionix.io-teamet såvel som blockchain-teknologientusiaster, programmerere og økonomiske konsulenter.

Orionix-platformforskelle:

 • Dette er i det væsentlige en ny handelsløsning for spillere og forhandlere.
 • Projektets skalerbarhed. Muligheden for fuldt samarbejde med videospil. Permanent udvikling og tilgængelighed af decentrale genstande.
 • Universal-gaming-applikationer. Køb, sælg og handel på et passende tidspunkt for dig. Din spilkonto er fuldt ud beregnet til fortjeneste.
 • Tokensale:

  ORX = 0,1$

  Soft Cap: 300 000$

  Hard Cap: 42 000 000$

  ICO: 01.08 - 01.11

  For at lette brugen af ​​deres decentrale system overalt i verden besluttede udviklerne at kombinere to tokens inden for ORIONIX. En af dem ORX vil være markeret med ERC-20 standarden og vil være designet til alle økonomiske transaktioner i forbindelse med køb og salg af noget inden for ORIONIX. Det andet token oprettes for at forenkle ORX-markøren og overvåger sikkerhedssystemet for alle transaktioner og andre manipulationer blandt deltagere i ORIONIX-systemet. Desuden giver den tekniske protokol for det andet token dig mulighed for at handle dette token på cryptocurrency-udvekslinger og registrere dine overskud på den bedst mulige måde. Hvad jeg betragter som yderst praktisk i disse dage.

  Projekthold

  Bag projektet er et ganske stort team bestående af fagfolk inden for deres felt. Og holdet i sig selv ledes af folk, der kommer fra sektoren for videospilindustrien, såvel som de tidlige stadier af blockchain-industrien. Der er mange programmerere, økonomiske og juridiske konsulenter samt marketing specialister.

  Udviklingsplan

  Du kan studere dette projekt ved hjælp af den tekniske dokumentation, der er foreslået i de nedenfor anførte ressourcer. Links, som jeg har specielt forberedt til dig.

  Yderligere oplysninger:

  Website: https://orionix.io

  Whitepaper: https://orionix.io/Orionix_ENG_Whitepaper.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5158615

  Telegram: https://t.me/OrionixOfficial

  Twitter: https://twitter.com/orionixtoken

  Facebook: https://www.facebook.com/OrionixToken

  Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

  ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

  Sort:  

  Congratulations @beautifulladyi! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

  You published more than 20 posts. Your next target is to reach 30 posts.

  You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
  If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

  To support your work, I also upvoted your post!

  Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

  I think this is a project that has a good innovation with this project.Offer to take part in ICO! This will help to make a lot of money. I recommend everyone to pay attention.

  Very good, I think this will be a great advantage for investors to decide to use this program.

  Great project with new concepts…

  Great development! The company does not cease to surprise us with its functionality! A very strong team is at once obvious!

  Coin Marketplace

  STEEM 0.27
  TRX 0.11
  JST 0.034
  BTC 43827.44
  ETH 2347.95
  USDT 1.00
  SBD 5.19