Ico iskra

in #crypto3 years ago

Mere end 80% af verdens befolkning har ikke adgang til standard lægehjælp. Hvis vi tog 0,5% af disse udgifter og søgte dem at forbedre de sociale forhold på planeten? Børn, så sammen kunne vi løse disse problemer om nogle få år. Vores team har længe tænkt på, hvordan man hjælper børn overalt i verden uden at spørge om penge til denne hjælp. Vi er fuldt overbeviste om, at børn er planetens og vores samfunds fremtid! Vores team har udviklet et værktøj til at hjælpe børn overalt i verden uden at kræve betaling. Vi kalder dette et middel: "CCOH" - et kryptomønster af håb. Vi har oprettet en decentraliseret fond for børn, som ikke kræver donationer.

For et effektivt arbejde fra Lucem Foundation, har vi brug for bevidsthed - donationer er ikke påkrævet for at hjælpe. Menneskelig medfølelse og forståelse for, hvorfor vi skaber et fundament. Tilliden til folk, der er villige til at hjælpe med at bringe lys og adgang til medicinsk udstyr til børn overalt i verden. Vi forstår, at tillid er et meget vigtigt aspekt, så vi frigiver et produkt, som vil blive understøttet af diamanter.

Princippet om drift

Funktioner

  • Pålidelighed og gennemsigtighed. Da blockchain og dødskontrakter vil blive brugt betyder det, at alt vil være sikkert, sikkert og gennemsigtigt.
  • Velgørenhed. Iskra blev oprettet som en kryptoaktiv, med hvilken hjælp vil blive ydet for at hjælpe børn i hele vores jord.
  • Rentabilitet. Prisen på Iskra vil helt sikkert vokse gradvist. Derfor kan du investere i det.

Token Sale vigtigste detaljer

  • CCOH = 0,004 ETH
  • Total Supply: 300 000 000 CCOH

Produktudviklere

Du kan lære mere om projektets koncept og finde svar på alle dine spørgsmål om officielle ressourcer, som som altid venter på dig i slutningen af artiklen. Held og lykke!

Yderligere oplysninger:

Website: https://iskra-coin.io

Website: https://lucem.fund

Whitepaper: http://bit.ly/iskra_wp

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5082128

Telegram: https://t.me/IskraCoin

Twitter: https://twitter.com/Iskra_Coin

Facebook: https://www.facebook.com/IskraCoin

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 16983.09
ETH 1253.91
USDT 1.00
SBD 2.11