Alchemy - cryptocurrency betalingsplatform

in #crypto3 years ago

Et elektronisk betalingssystem er en metode til at foretage transaktioner eller betale for varer og tjenester gennem elektroniske medier uden en check eller fiat-betaling, også kaldet et online betalingssystem. Dette er en betalingsform, der er vokset i popularitet blandt virksomhedsejere for deres kunder. Over tid blev betalingsbehandlingsenheder introduceret for at øge, forbedre og sikre sikre elektroniske betalingstransaktioner.

Uanset hvor populær denne form for betaling er, kom jeg til at se på forskellige problemer, der påvirker hele dette rum. Jeg siger, at det elektroniske betalingsnetværk er blevet en centraliseret kæmpe. Dette er blevet en legeplads for "giganterne" til at implementere strenge og komplekse regler og adgangsmekanismer.

Alchemy er løsningen på alle disse problemer med deres seneste teknologiske integration, hvilket vil give betalingsindustrien en ny bølge af udvikling. Dette er et projekt, der vil hjælpe med at introducere resten af verden til cryptocurrency. Blockchain bliver langsomt men sikkert en del af vores daglige liv, og Alchemy er her for at hjælpe det med at blive en realitet. Betalingsrettigheder skal returneres til sælgere, købere og markedet. Dette er magten i decentralisering!

Spekulativ kemi er den største udbyder af betalings- og innovationsaftaler inden for digitale penge i Asien-Stillehavsregionen, der tiltrækker hurtige, sikre og rentable kombinationer af cryptocurrency platforme og aftaler om at arbejde på Internettet og forskellige leverandører.

Konceptet med Alchemy Global Payment Solutions Limited (Alchemy er et varemærke tilhørende Alchemy Global Payment Solutions Limited, mens ACH er et symbol, der er givet af Alchemy og brugt som et resumé nedenfor), er at tilvejebringe open source-protokoller og hurtig markedsføring af varer. stadier for biologiske systemmedarbejdere til at hjælpe dem med hurtige, sikre, nyttige, tilpasningsdygtige og hurtigtvoksende globale betalingsmekanismer under hensyntagen til decentralisering, dygtige aftaler og koordineringsværktøjer fra blockchain-innovationer.

Sådan fungerer alkymi

Alchemys mål er at planlægge en betalingsprotokol gennem en netværksaftale, skabe en decentral, tillidsstyret struktur for at fremskynde indtrængningen af ​​digital valuta i vores daglige liv; og frem for alt for at gendanne fordelene ved betaling til afsendere, kunder og markedet.

Et af de vigtigste spørgsmål ved traditionelle betalingssystemer er, at FIAT-lovlige penge-standarder er et elitealternativ til udvekslinger. På dette tidspunkt giver dette de kombinerede organisationer mulighed for at kontrollere formerne for clearing og afvikling.

Alchemys decentrale betalingsnetværk vil bestå af følgende funktioner:

  • Alchemys åbne og skalerbare konsensusprotokol til at etablere standarder for betalingsindustrien og lette ændringer i betalingsbranchen som helhed.
  • Projektet bruger lynnetværksteknologi til realtidstransaktioner af eksisterende elektroniske betalinger.
  • Dette giver den mest omfattende support til forskellige cryptocurrency-betalinger for virksomheder og forbrugere at vælge imellem.
  • Projekt vil have en bil onomisk / online enkeltordre. Der vil også være problemfri integration med grundlæggende intelligent POS og hurtig adgang til forskellige applikationer til online SDK / Plugin / API.
  • Det vil have et decentraliseret infrastrukturnetværk, drifts- og styringsnetværk, herunder blandt andet opbevaring, tvister voldgift, kreditvurdering, risikokontrol, clearing, bekæmpelse af svig. Dette vil hjælpe med at øge driftseffektiviteten og minimere driftsomkostningerne.
  • Der vil være grundlæggende betalingsfunktioner og løsninger til store kommercielle applikationer.
  • PUSH PAY, PULLPAY; kombineret betaling, målbetaling, abonnementsbetaling og andre typer regnskabssystemer.
  • Der vil være et enkelt, visuelt standardiseret smartkontraktmarked, der vil hjælpe med at minimere tærsklen for kommerciel brug af smarte kontrakter.
  • Der vil være uafhængige samfund og åbne økosystemer, der tiltrækker mere innovative teknologiselskaber til at blive en del af samfundet og bidrage til udviklingen af ​​det offentlige netværk for betalingsindustrien.
  • Platformen vil også give forbedrede programmer. sikrer vi, at lokaliseringen og bekæmpelse af hvidvaskning af penge til forskellige regioner og lande.

ACH er symbolet på hele Alchemy-systemet. Det har et samlet volumen på 10 milliarder og har ingen sekundære tilbud. Dette er nødvendigt for at indføre ny handelsadgang og kædeledelse. I mellemtiden indsamler købmænd og betalere ACH-bonusser gennem betaling. Alchemy fordeler det meste af gebyr- og provisionindtægterne til ACH-indehavere. ACH-ejere har ret til og bør deltage i kædeledelsesaktiviteter.

Som du kan se, er dette en lovende kampagne, der har mange fordele. Pålidelighed, sikkerhed er garanteret her.

Yderligere oplysninger:

Website: https://www.achpay.org

Whitepaper: https://www.achpay.org/static/files/V3.8_WP-E_Alchemy_20190906.pdf

Telegram: https://t.me/alchemy_official

Twitter: https://twitter.com/Alchemygps

Facebook: https://www.facebook.com/AlchemyGPS

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

Don't miss the chance on participating on the biggest ICO ever. Time is running out so hurry grab this opportunity.

Day by day this project getting more attentions…

Respect the company! the work was done. Accessibility in different languages and transparency.

Coin Marketplace

STEEM 0.17
TRX 0.05
JST 0.023
BTC 16816.18
ETH 1229.47
USDT 1.00
SBD 2.15