2Ether Review

in #crypto3 years ago

Som du ved, er Ethereum nødt til at gå fra minedrift Proof-of-Work til Proof-of-Stake. PoW er ekstremt spildt og langsomt, og en PoW-baseret mønt kan ikke skaleres effektivt, fordi alle minearbejdere skal arbejde på det samme puslespil på samme tid. Bevis for indsats er enklere, grønnere og mere økonomisk. Dette er sandsynligvis vejen til fremtiden, men for minearbejdere er det ikke særlig godt. Med PoS modtager de kun transaktionsgebyrer - og modtager slet ikke blokerende belønninger. Hvis Ethereum pludselig frigiver en kritisk opdatering, der inkluderer PoS, er det sandsynligt, at de fleste minearbejdere ikke vil acceptere den.

Jeg præsenterer til din overvejelse et unikt 2Ether-projekt https://2ether.com/

2Eter økosystem vil omfatte en 2EtherEx decentraliseret udveksling, ET2-mønt er en ny gaffel af Ethereum, en smart designkontrakt og crowdfunding-startups.

2Efter tager en ny tilgang, og teamet fokuserer på flere problemer, der kan løses ganske let og hurtigt. Du ved sandsynligvis, at Ethereum er et bevis-of-Stake, og det hele er under udvikling nu og kræver en masse indsats og tid. De løsninger, vi har udviklet, vil ikke tage lang tid, men de vil give reelle fordele for samfundet. 2Ether løser alle disse problemer.

I 2Ether forbliver blokadele ikke faste måneder eller år ad gangen. I stedet er de dynamiske - de ændrer sig efter flere faktorer. Når systemet er fuldt implementeret, vil hver enhed have sin egen beregnet belønning.

Du ved sandsynligvis, at ikke mange projekter har mulighed for at komme til mange udvekslinger nu, tallene kan nå hundreder af tusinder af dollars. 2EtherDEX-teamet gør det muligt at lancere deres aktiver på børsen til en meget overkommelig pris for kun 300 dollars. Men ikke alle har mulighed for at komme til og med til en så overkommelig pris, der vil være en meget seriøs udvælgelsesproces af samfundet og holdet. Ethvert projekt skal bestå en revision af sin kontrakt inden lanceringen. Denne løsning er en let at bruge, overkommelig IEO-platform, hvor projektet kan evalueres og godkendes inden for et par dage.

2Andre arbejdsprincip

Vi udviklede 2EtherDEX for at have det bedste fra begge verdener. Det tilbyder fuldt automatiseret udførelse af kædeordrer og skudsikker beskyttelse mod hackerangreb.

I modsætning til centraliserede udvekslinger risikerer du ved 2EtherDEX aldrig at miste dine penge. Samtidig får du pålidelig likviditet, hurtig matchning af ordrer og et antal analytiske værktøjer. Du kan vælge en af ​​tre blockchains: Ethereum, EOS og TRON, hvor du nemt kan handle med ethvert token udstedt på disse netværk. Ingen noterings- eller handelsgebyrer bortset fra de almindelige gebyrer for blockchain.

Projektudviklingsplan

Du kan studere dette projekt ved hjælp af den tekniske dokumentation, der er foreslået i de nedenfor anførte ressourcer. Hvilke links har jeg specielt forberedt til dig.

Yderligere oplysninger:

Website: https://2ether.com

Whitepaper: https://2ether.com/whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5201756.0

Telegram: https://t.me/blockchain_2ether

Twitter: https://twitter.com/2Ether_

Facebook: https://www.facebook.com/2Ether

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0x8779f088Ed1311fb0135077570e2BE0867699Cc2

Sort:  

I like the quality of this project, it's clear that the professionals are working, everything is done very well, I participated in the ICO and I am happy about it!

No doubt that their platforms and apps will be widely used internationally.

Great project with great possibilities. The more people learn about what your doing the more they will like it. I am happy to this!

The project has a strong team and great potential. Waiting for listing on exchanges.

New technologies are new opportunities. great concept and I'm glad that I'm here! think this project fully successful for the benefits to all users. Thoughtful and clear ideas make it really attractive.

A new interesting project. This company has a great future, which will not make us wait. joining it you will never regret it. This Project uses the latest technologies in the field of crypto currency. Every day it attracts more and more attention.

This company looks very worthy and interesting, I think it has a great future. I believe in the future of this project.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 16996.23
ETH 1256.31
USDT 1.00
SBD 2.11