De invoering van cobinhood -A crypto-uitwisseling met Zero Trading Fees! Deel 1 van mijn beoordeling

in cobinhood •  last year 

image

Met dank aan @starkerz voor het tekenen van deze uitwisseling voor mijn aandacht - op het eerste gezicht lijkt het een goed ontworpen indeling en hulpmiddel te hebben dat overeenkomt met een bestaande site zoals Bittrex - plus, ze runnen hun eigen munten (COB) en hebben extra ondersteuning voor ICO-lanceringen, gratis muntgeld en zelfs nulhandelskosten! Laten we in meer detail kijken en vollediger uitleggen.

image

COBINhood COB undervalued

Cobinhood Homepage: https://cobinhood.com/home

Ten eerste communiceer ik niet met of word betaald door het team van Cobinhood. Als je echter van het geluid van de uitwisseling houdt, zou het beter zijn als je deze link gebruikt om deel te nemen en hun diensten te gebruiken, omdat het een verwijzingscode bevat die ertoe leidt dat we allebei gratis tokens ontvangen bij Cobinhood!

Ik vond de naam voor deze uitwisseling een beetje raar, ik weet nog steeds niet waar het vandaan komt - het is absoluut een mengeling van 'Robin Hood' - oud Engels verhaal van 'herverdeling van rijkdom' en 'C', dat kan verwijzen naar 'Crypto'?

Als dat het geval is, dan is het een gewaagde en opwindende zet om de uitwisseling te benoemen op een manier die rebellie en opzettelijke herdistributie van rijkdom laat zien! Laten we dieper graven.
De Over-pagina geeft ons de volgende beschrijving:
COBINHOOD is een service platform van de volgende generatie cryptocurrency, onze visie is om de toekomstige economie vorm te geven door een crypto financieel centrum te creëren voor het blockchain-tijdperk. image
COBINHOOD is een plek voor dromers en daders.
We zijn op zoek naar toptalent over de hele wereld, u zult werken aan de rand van bloedende blockchaintechnologie, inclusief Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrency; spelen als een belangrijke kracht om de huidige economie naar de toekomst te brengen. Doe met ons mee om op het randje te werken en help meer kansen en innovatie te creëren in dit nieuwe tijdperk.
Het team achter de uitwisseling bestaat uit twee jongere technologiespecialisten uit Aziatische afkomst (Popo Chen en Wei-Ning Huang) en voormalig Federal Gov Federal Information Chief of Staff - Tony Scott. Hun achtergrond klinkt behoorlijk breed, tot nu toe zo goed!
Bedrijven die worden vermeld in de Voorwaarden en Overeenkomsten worden Inc. en het adres wordt gegeven op de Kaaimaneilanden - een typische belastingparadijs.

Follow me @nur-malita

Thank you !!!

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order: