Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Saluton Marina kaj Bonvenon je Steemit. Mi antaŭĝojas vidi viajn potojn.

·

Saluton Johano. Hodiaŭ mi esperas sendi kelkajn bildojn.

Welkom op Steemit! \☺/

·

Dank je wel. Sorry dat ik je antwoord nu pas zie. Ik dacht dat ik een notificatie zou krijgen, maar kennelijk werkt dat hier anders. Ik ga eens even kijken op je blog.

·
·

Mijn vader had vroeger ook een draaitafel en hij had 10 jaar op de afcent gewerkt in de craft shop, waar je allerlei dingen kon doen/maken... pottenbakken, gieten, boetseren, hout bewerken, juwelen maken van goud/zilver en nog vanalles en mijn tante was beeldhoudster (beiden leven niet meer) ... Mooie herinneringen aan :)

·
·
·

Dat is leuk om te horen. Heb je het zelf ook geprobeerd of heb je andere interesses?

·
·
·
·

Als kind heb ik het wel geprobeerd, maar was toen veel te ongeduldig. Gieten vond ik wel leuk en dan afbakken, dat had tenminste een herkenbare vorm :D Ben verder niet zo creatief. Foto's maken met mijn gsm vind ik erg leuk, dus misschien in de toekomst maar eens een camera kopen :)

·
·
·
·
·

Foto's maken is creatief en koken ook, vind ik. Achter een computerscherm zitten niet, dus ik ga maar wat glazuren :)

·
·
·
·
·
·

Ik probeer mijn bewustzijn te verruimen met info als ik achter het scherm zit, ik volg veel voor mij interesante figuren met esoterisch materiaal op verschillende platformen... Creatief voor de geest? Fijn weekend!!! \☺/

·
·
·
·
·
·
·

Je hebt wel gelijk. Er is van alles te vinden voor nieuwsgierige mensen (zoals ik), maar op een moment moet ik me losrukken en iets tastbaars gaan doen. In elk geval in de zomer :)