Bagaimana untuk sign up di CBNT!

in #cbnt2 years ago

Di sini saya akan buat langkah-langkah untuk anda mendaftar.

Langkah-langkah :

  1. Langkah pertama klik kat link tersebut : https://web.cbnt.io/?action=referralRegister&code=kt95dv

Untitled.jpg

dan tekan kat butang register dimana saya bulatkan warna merah.

  1. Selepas anda sign up tengok dekat email anda untuk email confirmation dan aktifkan akaun anda.

  2. Dah aktif anda cuma perlu klik kat account security.

acccc.jpg

  1. Verify KYC (know you customer)
    Oleh sebab berlaku banyak penipuan dan money laundering anda perlu isi KYC iaitu Know Your Customer adalah wajib sekarang oleh kerajaan. Dan ianya juga bagi mengelakkan orang yang sama apply banyak kali.

verify.jpg

Anda boleh gunakan IC anda sahaja untuk approve. Gambarkan salinan ic depan dan belakang dan selfie bersama ic dan sekeping kertas bertulis CBNT, Signature anda dan tarikh hari anda selfie.

11.jpg

2222.jpg

xxxx.jpg

Dan selepas habis semua di isi anda cuma perlu tekan submit dan tunggu sehingga approved dari admin CBNT.

Masa yang diambil untuk approved adalah 30 minit hingga ke 3 hari berkerja So sambil itu anda boleh lah like post and komen kat post2 yang di cbnt tu.

Sekiranya anda dah approved by admin anda boleh lah ambil screenshot dan bagi dekat saya sebagai bukti. Saya dengan senang hati akan membayar anda.

berjaya.jpg

Tiada promote promote tiada jual beli tiada nak keluar duit sesen pun. Tapi sekiranya anda punya masalah berkaitan KYC anda tidak approve dengan admin anda cuma perlu bagitahu saya. Saya akan tolong anda sehingga approve.

Apa apa wassup saja saya di no hp 0163953065

Sort:  

Congratulations @cryptonewz! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published more than 100 posts. Your next target is to reach 150 posts.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

Congratulations @cryptonewz! You received a personal award!

Happy Birthday! - You are on the Steem blockchain for 2 years!

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!