Freedom

in catalonia •  7 months ago

https://s3.us-east-2.amazonaws.com/partiko.io/img/toofasteddie-freedom-6ju8fqgh-1536683451526.png

"La llibertat és un bocí de mar, un retall de cel, veure com cau la tarda, contemplar les estrelles, un somriure, una carícia. La llibertat que compartim amb els altres ens fa avançar, és la força transformadora de la societat"

"Freedom is a bundle of sea, a cut of the sky, see how the afternoon falls, contemplate the stars, a smile, a caress. Freedom that we share with others makes us move forward, it is the transformative force of society"

Quoted by Carme Forcadell

Posted using Partiko iOS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

·

Ets català @scorer ?
Gràcies!!!

·
·

No, però entenc aquesta cançó. 🙌

·
·
·

You rock man!
Thank you very much!

Posted using Partiko iOS

Tossudament alçats!

Feliç diada company!
Jo també hi era!

:)

·

Ja has tornat de Logronyo?
Una abraçada!

Posted using Partiko iOS

Freedom and Cuban-inspired flags? Let me disagree. Well, I don't need anybody's consent: I disagree.

Posted using Partiko Android

·

Curiós veure que una persona que viu a Catalunya (segons posa al seu perfil) resumeix la foto com a Cuban-inspired flags.
Més curiós encara veure que discrepa sobre la llibertat, i llavors diu que no necessita cap consentiment per dir que discrepa, quan és precisament la llibertat el que et dona el poder per poder discrepar lliurement.

Salut!

·
·

Creu-me que cal recordar-ho a la gent a vegades. Acabo de barallar-me al Facebook per haver donat la meva opinió. I era una persona molt i molt propera. Hi ha qui defensa la llibertat d'expressió, sempre i quan coincideixi o no contradigui la seva opinió.

Posted using Partiko Android

·
·
·

Que collons fas al Facebook home! A pendre pel cul! 😂😂😂😂

Posted using Partiko iOS

·
·
·
·

Amb això estic dacord!
Hauríem de deixar tots el facebook! ;)

·
·

És veritat que l'estelada està inspirada en la bandera cubana, però d'això en fa més de 100 anys, i la Cuba d'aleshores no és la d'ara, de fet aquella Cuba va acollir molts catalans que van fer les Amèriques, i la relació entre Catalunya i Cuba va ser molt estreta, ja ho diu l'havanera... el meu avi va anar a Cuba ( i va crear l'estelada)😉

·
·
·

Quan el català sortia a la mar...

xD

La bandera estelada no ens representa. És la invenció d'alguns sectors independentistes socialistes que la volen impossar. Catalunya ja té una bandera i el dia que Catalunya esdevingui un país indepndent és aquesta i no l'altra la que voldria fos la oficial. En qualsevol cas, la estelada Cuba-style no ens representa.

@toofasteddie Gràcies pel "cumplido". Últimament creia que no aportava res enlloc. Fins i tot vaig decidir fa uns dies deixar de publicar a Twitter.

·
·
·
·

Només exposo fets històrics en quan a la creació de l'estelada. Com també és un fet històric que els independentistes de caràcter socialista als anys 70 se la van fer seva canviant-li el color del triangle del blau al groc. I aquesta última dècada se l'han fet seva gent que està lluny de l'esquerra. Entenc l'estelada només com a forma de reivindicació d'un nou status, no l'entenc mai com a imposició. El primer que desapareixeria en una República Catalana, serien els independentistes i les estelades, perquè no tindrien sentit de ser. En una República Catalana, la única bandera possible seria l'actual senyera. Totalment d'acord amb tu que l'estelada no representa a tot el poble català. Crec però que va més enllà del que tu anomenes "Cuba-style", no crec que el que oneja l'estelada pensi gaire en si a Cuba hi ha llibertat o no, crec que ha transcendit aquest significat. Si és legítim o no, no hi entro.

·
·
·
·
·

Nois! Sabeu que tenim un server a Discord?
😂😂😂

https://discord.gg/YVzXKxb

Posted using Partiko iOS

·
·
·
·
·
·

No ho sabia, ja m'hi he unit. I ara callo!! 😂😂😂

·
·
·
·
·
·

Li hem de donar vidilla!! ;)

·
·
·
·

😂😂😂 no es un cumplido home que ja et conec una mica!

Posted using Partiko iOS

·
·
·
·
·

Gràcies igualment.

·
·

Ell te les seves raons...jo ho se, res a veure amb la diada ni la llibertat. Val la pena seguirlo

Posted using Partiko iOS

·

👍🏻

Posted using Partiko iOS