body language زبان بدن

in #body6 years ago

چرا خانم ها تیزبین تر هستند؟
وقتی می گوییم فلان شخص «تیزبین» است در واقع به طور غیرمستقیم به توانایی او در خواندن زبان بدن فرد دیگر و مقایسه این نشانه ها با علائم کلامی اشاره می کنیم. به عبارت دیگر، مثلاً وقتی به دوست خود می گوییم حس می کنیم فلانی در حال دروغ گفتن است در واقع منظورمان این است که زبان بدن آن شخص با کلمات گفتاری اش همخوانی ندارد. سخنرانان این مسئله را «آگاهی مخاطب» می نامند. به عنوان مثال، وقتی یکی از مخاطبین کاملاً به صندلی خود تکیه داده، سر خود را پایین گرفته و دست به سینه نشسته، یک سخنران آگاه قاعدتاً باید حس کند که پیامش به فرد مورد نظر به درستی منتقل نشده و برای جلب نظر وی باید رویکرد متفاوتی را پیش بگیرد. به طور مشابه، سخنرانی که تیزبین نیست از کنار این قضیه بی توجه خواهد گذشت.
در اینجا، «تیزبین» بودن به معنی تشخیص تناقض بین کلمات و زبان بدن فرد است

چگونه زبان بدن عواطف و احساسات را برملا می کند؟
زبان بدن بازتاب بیرونیِ شرایط عاطفی انسان است. هر ژست یا حرکتی می تواند کلید ارزشمندی نسبت به حسی باشد که فرد در آن لحظه خاص حس می کند. به عنوان مثال، شخصی که وحشت زده است یا در مقابل چیزی موضع دفاعی دارد، احتمالاً دست ها یا پاهای خود یا هر دو را بر روی هم قرار می دهد. لذا اگر می خواهید زبان بدن فرد مقابل خود را رمزگشایی کنید بهتر است شرایط عاطفی و حسّی وی را به هنگام گوش دادن به مطالبی که او در حال بیان آنها است درک کرده و به شرایطی که فرد تحت آن حرف های خود را می زند توجه کنید. این کار به شما این امکان را می دهد تا واقعیت و حقیقت را از دروغ تمییز دهید. در قرن حاضر، ما انسان ها برای تبدیل شدن به یک فرد خوش صحبت، ذهن خود را بیش از حد به کلام و توانایی های خود در صحبت کردن مشغول کرده ایم و علی رغم اینکه در حال حاضر می دانیم اکثر پیام ها در یک گفتگوی چهره به چهره از طریق علائم بدنی خود را نشان می دهند اکثرمان از این علائم و اثر آنها آگاه نیستیم

۱۶روش براي جذب دیگران ( کسب اطمینان و متقاعد کردن دیگران ).
فـکــرش را بکنید که نیرویی داشتید که می توانستید هر کسی را که میـخواستید متقاعد به انجام کارهای دلـخواهتان می کردید. غیرممکن به نظر می آید؟ باید بگویم آنقدرها هم که فکـر مـی کنـیـد سخت نیسـت. افـراد زیـــادی مثل رهبران یا فروشندگان با همین نیرو امـوراتـشان را مــی گذرانند. مـتـدهـایـشـان بــسیــار سرراست است.
وقتی قدرت این را ندارید که به دیگران حکم کنید و دستور بدهید، می توانید برای انجام این کار از راه های روانشناختی زیرکانه ای استفاده کنید. البته نیاز به یک برنامه ریزی دقیق و کمی سیاست دارید. در این مقاله می خواهیم راه هایی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آنها می توانید نظر دیگران را تغییر دهید. برای جذب دیگران کافی است انها را متقاعد کنید …همین !!!

۱۶روش براي جذب دیگران ( راه های متقاعد کردن دیگران )
۱- اعتماد آنها را جلب کنید
مردم خود به خود در مقابل افرادی که می خواهند نظراتشان را تغییر دهند هشیارانه رفتار می کنند. به همین دلیل است که جلب اعتماد آنها یکی از مهمترین قدم ها میشود. باید به آنها ثابت کنید که فردی بی ریا و صادق هستید و نظرات مفیدی دارید. باید تسلط کامل روی صحبت های خود داشته باشید.

۲- نقطه ی مشترک پیدا کنید
افراد زیادی در مورد مسائل و موضوعات مختلف نقطه نظرات مشابهی دارند. به مخاطبین خود نشان دهید که افکار و ایده های شما با مال آنها سازگار است. باید خودتان را جای آنها بگذارید، نگرانی های آنها را بفهمید و نسبت به احساساتشان همدردی نشان دهید.

۳- خوب ساختار بندی کنید
هر بحث متقاعد کننده ای، چه یک سخنرانی باشد، چه یک مقاله باید ساختاری روشن داشته باشد. منظور از ساختار مناسب، تکرارها و جا گذاری ها است. وقتی دلایل اینکه چرا مردم باید به شما گوش بدهند را لیست کنید، مهمترین دلایل را برای آخر لیست بگذارید تا در مغز شنوندگانتان باقی بماند. مطالب مهم را چند بار تکرار کنید.

۴- هر دو جنبه را به آنها نشان دهید
هر دو جنبه ی مثبت و منفی نظراتتان معرفی کنید. این کاری بسیار معقول است. حقه ای که اینجا باید بزنید این است که روی جنبه های مثبت را بیشتر تاکید کنید. توضیح دهید که چطور جنبه های بد نظراتتان آنقدرها هم بد نیستند و مزیت ها و فواید آنها بر جوانب منفی اش غلبه دارد. هیچوقت در مورد نقاط منفی آن دروغ نگویید چون اگر مخاطبین این مسئله را متوجه شوند که آنها را فریب داده اید از شما خشمگین خواهند شد. و هیچوقت دوباره به شما اعتماد نمی کنند.

۵- منافع شخصیشان را به آنها یادآور شوید
وقتی منافع شخصی افراد را از یک ایده به آنها توضیح دهید، شانس بیشتری برای متقاعد کردن آنها دارید. چون آنچه از این نظر گیرِ آنها می آید آن چیزی است که همه به آن فکر می کنند. برای انجام این مسئله ابتدا باید نیازهای مخاطبینتان را دریابید. توجه آنها را با گفتن نیازهایشان جلب کرده و به آنها بگویید که چور می توانید آنها را راضی کنید.

۶- به نفس آنها بپردازید
به این کار چاپلوسی و تملق استراتژیک هم می گویند. تحسین کردن کار دیگران–اگر درست انجام شده باشد. چیزهایی را پیدا کنید که مخاطبینتان به آن افتخار می کنند، چه مربوط به استعدادهایشان باشد و چه مشغولیاتشان. وقتی شما افراد را تحسین می کنید، نشان می دهید که توانایی های آنها را شناخته اید. با این کار آنها میل بیشتری به شنیدن حرفهایتان خواهند داشت.

۷- از مراجع استفاده کنید
همه افراد متخصص را دوست دارند. اگر کارشناسی چیزی در مورد موضوعی بگوید، حتماً حرف درستی زده است. حرف های خود را با حرف های متخصصین و کارشناسان مربوطه تطبیق دهید.

۸- رضایت و موافقت عمومی را کسب کنید
اکثر افراد تحت تاثیر کارهای دیگران هستند. کاری که باید بکنید این است که نشان دهید افراد بسیاری حرفتان را قبول دارند. مثال هایی بزنید که چطور ایده ها و نظراتتان جاهای دیگر کاربرد خوبی داشته است.

۹- زمانبندی خوبی داشته باشید
برای خوب زمانبندی کردن نیاز به حس ششم دارید. هیچوقت موقعی که افراد زیر استرس و فشارهای روحی هستند سراغشان نروید. وقتی سراغ آنها بروید که راحت بتوانند به حرفهایتان گوش دهند.

۱۰- منحصر به فرد باشید
این یک قانون است، هر چیزی که تک تر و منحصر به فرد تر است، قیمت بالاتری هم دارد. خودتان و ایده ها و نظراتتان را منحصر به فرد و تک نشان دهید. با این کار شنونده هایتان بیشتر خواهند شد. این کار را می توانید با نشان دادن اینکه اطلاعات و معلومات زیادی در مورد مسئله دارید انجام دهید.

۱۱- بی پروا باشید و اعتماد به نفس داشته باشید
ممکن است همه جا برای انجام هر کاری این توصیه را شنیده باشید. بله، چون واقعاً مسئله ی مهمی است. شما خود باید به عقاید و نظراتتان ایمان داشته باشید تا بتوانید دیگران را هم متقاعد به قبول آنها کنید.

چگونه تشخیص دهیم کسی روراست و صادق است؟

وقتی افراد می خواهند روراستی یا صداقت شان را نشان دهند، معمولاً کف یک یا هر دو دست خود را به سمت طرف مقابل نگه می دارند و از جملاتی مانند «این کار را من انجام ندادم»، «اگر از دست من ناراحت شدید از شما عذر می خواهم» یا «دارم راستش را به شما می گویم» استفاده می کنند. استفاده از کف هر دو دست مانند بسیاری از علائم زبان بدن، حرکتی کاملاً غیرارادی و ناخودآگانه است. سخنران زیر با حرکت دستان خود می خواهد به مخاطبین بگوید که به من اعتماد داشته باشید.
اگر دقت کرده باشید، وقتی بچه ها دروغ می گویند یا مسئله ای را کتمان می کنند، اغلب اوقات دستان شان را در پشت خود مخفی می کنند. همچنین وقتی مردان قصد مخفی کردن مسئله ای را داشته باشند دستان شان را جیب خود قرار می دهند. حتی ممکن است برای مخفی کردن کف دستان در حالت دست به سینه قرار بگیرند. خانم ها به هنگام کتمان حقایق، سعی می کنند تا از موضوع طفره بروند یا در مورد موضوعات نامربوط صحبت کنند و در این حین نیز خودشان را به فعالیت های دیگر مشغول می کنند. در واقع خانم ها ترجیح می دهند هنگام عدم بیان حقایق وانمود کنند که سرشان شلوغ است.
معمولا به فروشنده ها آموزش داده می شود وقتی مشتری دلایل عدم خرید خود را توضیح می دهد به کف دستان او نگاه کنند زیرا وقتی مشتری دلایل حقیقی را بیان می کند معمولاً کف دستانش در معرض دید فروشنده خواهند بود ولی وقتی قصد خرید ندارد و دلایل غیرواقعی را مطرح می کند احتمالا دست های خود را مخفی خواهد کرد.
قراردادن طولانی دست در جیب شلوار نیز یکی از حرکات مورد علاقه مردانی است که حوصله صحبت و بحث کردن را ندارند. در عکس زیر، مردی که دستان خود را در جیبش گذاشته حوصله شنیدن حرف های طرف مقابلش را ندارد و از حالت بدن این خانم (تکیه دادن دست ها به کمر) می توان فهمید که احتمالا به زور سعی در دیکته کردن حرف خودش دارد. البته همانطور که پیش از این نیز گفته شد، باید مجموعه ای از حرکات را در نظر بگیریم. در عکس زیر، علاوه بر دست ها، توجه و سمت نگاه مرد نیز به سمت دیگری است و حالت چهره او نیز بی تمایلی را نشان می دهد. در مورد زبان بدن خانم نیز علاوه بر حالت دست ها نوع ایستادن نیز در تشخیص موقعیت به ما کمک کند.
در مجموع می توان گفت که دست ها در حکم تارهای صوتی زبان بدن هستند زیرا بیشتر از سایر اعضای بدن حرف برای گفتن دارند و اگر به هنگام صحبت و سخنرانی حرکت دست ها را حذف کنید به مانند این است که کسی جلوی دهانتان را گرفته است. در آموزش های بعدی به سبک های مختلف دست دادن و معنای آنها پرداخته می شود.

زبان بدن هیلای کلینتون و دونالد ترامپ در مناظره دوم انتخاباتی دونالد ترامپ با ایجاد مزاحمت در حریم خصوصی حریف خود قدرت نمایی کرد در حالی که کلینتون میخواست نشان دهد درگیر مردم است. :

گاردین نوشت: دونالد ترامپ با ایجاد مزاحمت در حریم خصوصی حریف خود قدرت نمایی کرد در حالی که کلینتون میخواست نشان دهد درگیر مردم است.

به گزارش انتخاب، از لحظات آغازین مناظره دوم کلینتون و ترامپ در روز یکشنبه دونالد ترامپ قدرتن مایی اش را آغاز کرد. ورود او به سالن مناظره با وقار و آرامش بود. به وضوح آهسته تر از هیلاری کلینتون. روان شناسان دریافته اند که مردمی که آرام راه میروند و آرام حرف میزنند بزرگتر، قابل توجه تر و قدرتمند تر به نظر میرسند. ویژگی هایی که ترامپ سعی میکرد در طول مناظره آنها را رعایت کند.

زمانی که از کلینتون از سوی یکی از افراد حاضر در سالن مورد سوال قرار میگرفت اغلب به سمت آن فرد حرکت میکرد تا نشان دهد که خواهان مشارکت با آن فرد است. این روش از سوی بیل کلینتون نیز در زمان مناظره هایش با جرج بوش پدر مورد استفاده قرار میگرفت.

اما زمانی که ترامپ صحبت میکرد حریف دموکرات او با احترام ثابت میماند. از سوی دیگر ترامپ دائما در حرکت بود، نه تنها زمانی که مثلا به سوالات پاسخ میداد بلکه حتی زمانی که کلینتون در حال صحبت بود. آیا این به این دلیل بود که او خیلی سختش بود که بیایستد یا خیلی محتمل تر، به این دلیل بوده است که این تکاپوی مخفیانه برای مغشوش کردن ذهن کلینتون طراحی شده بود؟

این که ترامپ عادت دارد به طور غیر عادی زمانی که کلینتون در حال صحبت کردن است نزدیک او بایستند را به این طرز رفتار او اضافه کنید.

به نظر میرسید کلینتون از اینکه ترامپ تا این حد به او نزدیک بوده آگاهی داشته چرا که او به خبرنگاران گفته بود ترامپ زیادی حضور داشته! و ازطرفی میلیون ها تماشاگر این مناظره نیزاز این حضور ترامپ مطلع بودند. ترامپ نه تنها وسط صحبت های کلینتون که به حریم شخصی او نیز تجاور میکرد.

کلینتون زمانی که از سوی طرفدارانش احاطه شده معمولا به طور اعجاب آوری سرزنده به نظر میرسد به ویژه در حالات چهره اش. در این مناظره حالت چهره کلینتون به شدت آرام و بی حالت بود و احتمالا دلیل آن بیش از هرچیز تلاش او برای جدی تر و آماده تر برای ریاست جمهوری به نظر آمدن بوده است.

در موارد متعددی او لبخند زد و به ویژه زمان هایی که ترامپ حملات لفظی را علیه او آغاز میکرد یا او را به چیز های احمقانه متهم میکرد.

حالت های چهره ترامپ درست خلاف کلینتون بود. او به سختی لبخند میزد و تنها گه گاه لبخند های نصفه نیمه و کج و معوجی میزد وآن هم زمانی بود که فکر میکرد به نکته جالبی اشاره کرده و عملا لبخند خودسایی بود.

لبخند یک سیگنال دل جویی ست و دل جویی آخرین چیزی است که ترامپ حاضر است در جمع برای کسی ابراز کند چه برسد به اینکه آن فرد کلینتون باشد.

ترامپ حرکت برجسته دیگری نیز در حالت های چهره اش نشان داد و آن ریز کردن چشمان و فشار دادن لبهایش روی هم و حرکت گه گاه چانه اش بود. همه اینها سیگنالهای اعتماد به نفس است که برای انتقال این مفهوم که به طور طبیعی از طرف مقابل برتر و در اظهار فضل قدرتمند تر و راحت تر است به کار میرود.

در خلال مناظره ترامپ بارها انگشت اشاره اش را برای اتهام وارد کردن به سمت کلینتون گرفت. این حرکت نه تنها برای اشاره به کلینتون بود بلکه با هدف منحرف کردن افکار عمومی از خودش انجام میگرفت. کسی که چند روز قبل از مناظره به دلیل افشای فایل صوتی اش در مذان اتهام قرار گرفته بود. در طول مناظره هرگاه از ترامپ انتقاد میشد او با زبان زدن به لبش یا با غنچه کردن لب هایش عکس العمل نشان میداد. اینها شواهد غیر کلامی از احساس ناراحتی ترامپ بود . او در این شرایط تصمیم گرفت تا جایی که ممکن است صحبت نکند.

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.16
JST 0.031
BTC 63119.91
ETH 2695.09
USDT 1.00
SBD 2.56