Blok ontdekkingsreizigers

in #blocktrades2 years ago

Dit artikel is een vertaling geautoriseerd door en voor @blocktrades. De officiële informatie is deze: https://blocktrades.us/support/home/help/block-explorers

Een block explorer is een tool, meestal geproduceerd door een lid van de blockchain's community, waarmee u in de blockchain kunt zoeken naar specifieke transactiegegevens of accounts. Blokverkenners kunnen worden gebruikt om individuele transactiehashes te lokaliseren of om te bekijken of een transactie is bevestigd door de blokketen. In het kader van onze service zal een block explorer u voorzien van belangrijke informatie over de stand van zaken van uw handel

Dit is een goede plek om te beginnen als je problemen hebt. In het algemeen kunt u uw of onze portemonnee of accountnaam opzoeken op de ontdekkingsreiziger om uw specifieke transactie te vinden, of als u uw e-mail bij ons heeft geregistreerd, kunt u eenvoudigweg op het vergrootglas links van de registratie van uw transactie klikken en vervolgens op de link naar de transactie.

Veel block explorers hebben URL's die zo gevormd kunnen worden dat ze direct naar de transactie of portemonnee gaan die u zoekt zonder de intermitterende stap van het gebruik van een zoekbalk. Hier zijn enkele van onze favorieten, inclusief hoe u de URL kunt vormen als u op zoek bent naar informatie over een specifieke rekening of transactie:

BitShares (BTS)

Bitcoin (BTC)

Bitcoin Cash (BCH)

Dash

Dogecoin (DOGE)

Ethereum (ETH)

Litecoin (LTC)

Monero (XMR)

Steem (Steem and SBD)

En hoewel het technisch gezien geen "block explorer" is, is SteemIt nog steeds een geweldige bron om te controleren of een recente transactie de portemonnee heeft gehaald:

Sort:  

Congratulations @marisabel! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 500 as payout for your posts. Your next target is to reach a total payout of 1000

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!