Algemene probleemoplossing en veel gestelde vragen (FAQ) | BlockTrades

Problemen oplossen van algemene problemen en veelgestelde vragen (FAQ)


Wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, maar er zijn vaak een paar stappen die u kunt nemen om precies te bepalen waar uw operatie problemen heeft ondervonden. En als u dat nog niet hebt gedaan, kunt u overwegen om uw e-mailadres bij Blocktrades te registreren - dit geeft u een handig overzicht van uw transacties, informatie over de status van uw activiteiten en geeft ons een manier om uw gegevens te verkrijgen als u contact met ons wilt opnemen.

Controleer eerst de status van uw betaling in een blokkerende browser om er zeker van te zijn dat de betaling is bevestigd en aan ons is gedaan. Als het nog steeds in behandeling is, betekent dit dat we uw deel van de transactie niet hebben ontvangen en dat we het niet kunnen verwerken totdat het is voltooid. Een lang verwachte transactie kan het gevolg zijn van onvoldoende commissiebetalingen op de transactie of problemen met de blokketen zelf, maar u kunt erop vertrouwen dat ons systeem het goed blijft controleren en verwerken als dat gebeurt. Aan de andere kant betekent het mislukken van de operatie dat de crypto-valuta nooit de uitgifteportefeuille heeft verlaten, en zodra alles gesynchroniseerd is, zullen ze daar weer verschijnen. Merk op dat het bij sommige gehoste portemonnees een beetje tijd kan kosten om te synchroniseren, en dat uw hosting service een paar extra stappen moet nemen om de cryptomunten terug te bezorgen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mijn operatie was voltooid, maar ik heb niets ontvangen.

In het geval dat de transactietabel aangeeft dat uw operatie is voltooid, maar u nog niets heeft ontvangen, zult u de uitvoertransactie in de betreffende blokbrowser willen bekijken. Het is meestal eenvoudiger om de hash van de uitgaande transactie te vinden via de transactietabel als u uw post heeft geregistreerd, maar als dat niet het geval is, kunt u uw ontvangende portefeuille in een blokbrowser bekijken om te zien of er een inkomende transactie is.

Als de transactie er is en bevestigd is dan heeft u uw cryptografische valuta's ontvangen en moet u mogelijk uw portefeuille synchroniseren zodat deze verschijnt of contact opnemen met de aanbieder van uw portefeuille als deze wordt gehost door een derde partij of een uitwisselingscentrum. Als de uitgaande transactie voor een lange tijd in behandeling is of niet in de blokkeringsbrowser verschijnt, dient u een ondersteuningsverzoek in en wij zullen u graag helpen om dit probleem op te lossen.

Let op: In deze gevallen is het raadzamer om in plaats van uw portemonnee de blokkeerbrowser te gebruiken, omdat het mogelijk is dat uw portemonnee de inkomende transacties pas weergeeft nadat deze zijn bevestigd.

Mijn ruil werd naar het verkeerde adres gestuurd....

Wij begrijpen dat er fouten optreden en ons systeem doet alles wat de blokketen toelaat om te proberen typografische fouten vast te leggen, maar het is nog steeds mogelijk voor onze klanten om hun cryptomunten naar het verkeerde ontvangende adres te sturen. Helaas is er in bijna al deze gevallen niets dat we kunnen doen om uw cryptomunten te recupereren - we zijn er trots op dat we een zeer snelle reactietijd hebben en hebben gewoon geen enkele manier om de verzonden omwisselingen te annuleren of terug te draaien.

Wees bijzonder voorzichtig met BTC- en BCH-transacties: deze twee cryptografische valuta's hebben hetzelfde adresformaat en er is geen manier om de ene van de andere te onderscheiden zonder de compatibiliteit met de BCH Legacy-adressen volledig te onderschatten. U kunt hier meer lezen over dit probleem, u heeft ook enkele opties als u per ongeluk uw BCH's naar een BTC-adres stuurt.

Mijn uitwisseling is mislukt

Als uw beurs wordt weergegeven in de mislukte tabel in de transactietabel is het niet nodig om in paniek te raken - klik gewoon op het vergrootglas aan de linkerkant en u kunt meer te weten komen over wat er is gebeurd. Ons systeem is goed genoeg om te melden wat de oorzaak van het probleem is en zal in veel gevallen zelfs uw geld automatisch terugbetalen. Als dit iets lijkt dat onze tussenkomst vereist, stuur dan een supportaanvraag met de hash van de getoonde invoertransactie.

Houd er rekening mee dat als uw transactie mislukt als "Gebruiker minder dan het minimale stortingsbedrag", wij het geld niet zullen terugbetalen.

Dit is een van de meest voorkomende gevallen bij een mislukte transactie. Het bedrag dat u verstuurt moet voldoende zijn om de transactiekosten te dekken, dus let op als u een minimale kennisgeving van omwisseling van onze website ontvangt.

Hoeveel bedragen uw commissies?

Helaas heeft deze vraag geen eenvoudig en duidelijk antwoord.

Transactiekosten voor blokketens worden rechtstreeks doorberekend aan onze klanten en fluctueren afhankelijk van de individuele blokketen.

Anders houdt de manier waarop wij onze wisselkoersen berekenen niet precies rekening met de transactiekosten. Aan het begin van onze ontwikkeling realiseerden we ons dat het onmogelijk was om een commissieprogramma te maken zonder onze uitwisseling te koppelen aan een andere of zonder onze eigen beoordeling van de waarde van elke valuta, dus in plaats daarvan bewaakt ons systeem gegevens uit verschillende bronnen en werkt het aan veranderingen die concurrerend zijn met bestaande markten, terwijl het er tegelijkertijd voor zorgt dat we genoeg ontvangen om ons operationele budget te dekken. We hebben uiteindelijk besloten dat het aanbieden van een live tool op onze website met bijgewerkte prijzen nuttiger zou zijn dan het uitsplitsen van de betrokken wiskunde, dus we moedigen onze klanten actief aan om onze aanbiedingen te vergelijken met wat er op andere beurzen wordt aangeboden voordat we een transactie beginnen.

Mijn uitwisseling had meer waard moeten zijn....

Terwijl sites zoals CoinMarketCap een goede bron zijn voor het controleren van de geschatte waarde van cryptografische valuta's, voert ons systeem zijn eigen datatoevoeging uit door de prijs van verschillende handelsparen te berekenen. In eenvoudige termen betekent dit dat onze prijzen niet altijd de prijzen van een andere beurs of dienst zullen volgen, en we raden onze klanten altijd aan om actuele informatie over onze prijzen op onze homepage te krijgen voordat ze beginnen te handelen.

Daarnaast heeft onze service herhaaldelijk de weerstand tegen marktmanipulaties zoals "pompen & stortplaatsen" getest. Meer recentelijk (ten tijde van dit schrijven) werd het HitBTC beursgebouw gebruikt om de SBD-prijs enkele malen kunstmatig op te blazen boven de prijs die elders werd uitgewisseld, en hoewel we de fluctuatie direct merken, zijn we trots op het feit dat onze prijzen stabiel zijn gebleven.
Waarom is uw service in onderhoud?

Over het algemeen zal ons onderhoudsvenster slechts een paar minuten duren, maar als er iets groters gebeurt, laten we het onze klanten in de praktijk weten via onze Steemit-blog, dus controleer daar eerst of er nieuws is over langdurige onderbrekingen.

Ik ben de toegang tot mijn Steem-account kwijt....

Zie onze sectie over Steem Account Herstel
Ik kan niet inloggen op mijn BlockTrades account

Als u niet kunt inloggen op uw BlockTrades account, kunt u hier uw wachtwoord opnieuw instellen. Zorg ervoor dat u [email protected] hebt toegevoegd aan uw contacten, of dat uw e-mail met een nieuw wachtwoord kan worden verwijderd door uw spamfilters.
Wilt u ondersteuning toevoegen voor deze valuta?

Hoewel we altijd op zoek zijn naar uitbreiding van ons handelsaanbod, vereist het toevoegen van ondersteuning voor een nieuwe valuta een aanzienlijke investering van onze middelen. Als u ons informatie wilt sturen over een bepaalde cryptomoon, horen we graag van u, maar als beleid kondigen we onze aanbiedingen pas aan als we klaar zijn om live te gaan, dus we kunnen geen garantie geven.
Waarom werd mijn verzoek om toestemming afgewezen?

In de meeste gevallen werd een verzoek om toestemming afgewezen vanwege een onleesbare afbeelding, de presentatie van een ongekwalificeerd document of een discrepantie tussen uw documenten en de gepresenteerde informatie. U kunt specifieke informatie over waarom u werd geweigerd vinden op de pagina Autorisaties in uw profiel.
Contacteer ons

Wij zijn beschikbaar via ons supportformulier of als gebruiker @blocktrades-help bij steem.chat. Over het algemeen garanderen wij een reactie binnen 24 uur, zo niet eerder.

Als u vragen heeft over een specifieke uitwisseling dan zijn er stukjes informatie die u ons kunt geven om uw transactie efficiënter te vinden. In het bijzonder, als we de uitwisseling niet kunnen vinden via uw e-mail, dan hebben we ten minste één van de volgende zaken nodig:

  • De hash van de inkomende transactie die gegenereerd werd toen u ons uw cryptomunten stuurde.

  • De portemonnee waar je je cryptomunten naartoe hebt gestuurd.

  • Uw ontvangende portemonnee zoals u deze bij het genereren van het stortingsadres hebt ingevoerd.

Sort:  

Congratulations @marisabel! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You distributed more than 5000 upvotes. Your next target is to reach 6000 upvotes.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!


@marisabel, sorry to see you have less Steem Power.
Your level lowered and you are now a Red Fish!
Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!