PointPay - en ny generation cryptocurrency plattform

in #blockchain2 years ago

Den moderna världen är mättad endast med ett stort antal olika lösningar och direktiv som syftar till att utveckla och locka kunder och kunder till vissa detaljhandelskedjor eller organisationer. Nuvarande marknadsförhållanden mellan köpare och säljare är mer sårbara än tidigare och kan bryta när som helst och av någon anledning. I många fall är detta förknippat med ett stort, liknande val, där kunderna kan lämna, oavsett alla fördelar med vissa butiker, organisationer, kaféer, restauranger etc. Därför, för att behålla sina kunder, söker tillverkare alla typer av knep och manipulationer, och erbjuder oss sitt unika lojalitetsprogram. Det här tricket känns över hela världen, och många människor börjar verkligen inse behovet av att välja sin favoritbutik.

PointPay är en blockchainbaserad kryptobörsen som innehåller alla tjänster som kan tänka sig som en PointPay-bank. PointPay är utformat för att säkerställa en säker och kostnadseffektiv växling mellan krypteringsvalutor och reala valutor för att säkerställa snabba och enkla transaktioner, samt säkerställa en hög grad av pålitlighet och säkerhet. Med tillägg av PointPay kan du göra billiga transaktioner, enkelt göra transaktioner i utländsk valuta och göra överföringar över hela världen, och du kan styra dina tillgångar till följd av mycket snabba transaktioner. Inte begränsat till allt detta, med ökningen av plattformen; Du kan använda ditt virtuella eller betalkort, du kommer att ha krypteringsvaluta och reella kreditkortsenheter, och du kan enkelt använda PointPays banktjänst i dina online-transaktioner och investeringar i kryptopengar.

PointPay börjar utveckla ett universellt cryptocurrency ekosystem som ger kunderna största möjliga tillträde till alla cryptocurrency-relaterade tjänster på en enda plattform. PointPay skapar en fundamentalt ny produkt som kombinerar tre tjänster i ett enda slutet ekosystem: PointPay Crypto Bank, PointPay Crypto Exchange-plattform och PointPays multifunktionsplånbok. PointPay har affärskontakter med mer än 50 banker och 25 betalningssystem samt 20 advokater som behandlar licensiering av kryptobranschen. PointPay har 4 års erfarenhet av att stödja betalningssystemens funktion, inklusive signeringskontrakt, samarbete med banker, samarbete med andra betalningssystem, utbetalning av pengar och skapande av komplexa betalningssystem. PointPay genomför för närvarande en crowdfunding-kampanj för att sälja 500.000.000 PXP-tokens för att samla in pengar för att utveckla kompletta versioner av produkter.

PointPay-principen för operationen

Det bör noteras att utbytet är en slags virtuell bro som kopplar blockkedjor av olika kryptokurser och ger en plattform för inköp och försäljning. Men samtidigt är antalet krypteringsutbyten, vars dagliga volym överstiger $ 1000, mycket mindre - endast cirka 200,2. Det bör noteras att utbytet är en slags virtuell bro som kopplar blockkedjor av olika kryptokurser och ger en plattform för inköp och försäljning. Men samtidigt är antalet krypteringsutbyten, vars dagliga volym överstiger $ 1000, mycket mindre - endast cirka 200,2. Frågan om vilken krypto-utbyte som ska användas för att spara pengar eller handel är öppen. Ingen ger 100% garanti för fondernas säkerhet. Säkerhet är en av de viktigaste frågorna för handlare.

En av fördelarna med PointPay-tokenhållaren / investeraren (PXP) är att de kommer att få påtagliga preferenser när de arbetar med systemet, inklusive ökad servicehastighet, rabatt för utbyte, överföring och uttag, vars andel ökar beroende på antalet tokens tillgänglig för investeraren, en ökning av räntan på kassa och kryptering, och till och med möjligheten att erhålla ett omedelbart lån: det belopp som krediten är tillgänglig för investeraren kommer återigen att bero på storleken på investeringen i projektet, vilket ökar tvetstvii med antalet tokens tillgängliga. Följande är en specifikation av PointPay (PXP) token.

ICO:

  • PXP = 0,1$
  • Soft Cap: 1 000 000$
  • Hard Cap: 30 000 000$
  • ICO: 22.04 - 01.09

Team PointPay

Utvecklingsplan

För att hålla reda på de senaste nyheterna om projektet kan du besöka den officiella hemsidan eller prenumerera på sociala nätverk:

Ytterligare information:

Website: https://pointpay.io

Whitepaper: https://cdn.pointpay.io/WhitePaper__en.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146099

Telegram: https://t.me/pointpay_talks

Twitter: https://twitter.com/PointPay1

Facebook: https://www.facebook.com/PointPayLtd

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

Good project with prospects and I wish the creators the best of luck in the development of the project!

This project is one of the most promising at the moment.