KOI - analysverktyg

in #blockchain2 years ago

I dagens värld är artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) två avancerade teknologier som endast används av stora företag runt om i världen. Konstgjord intelligens är en bred term som innehåller en stor lista över områden av forskning och teknik för att uppnå ett gemensamt mål. Han har en utmärkt förmåga att utföra olika uppgifter, vanligtvis utförs med hjälp av mänsklig intelligens, såsom språkförståelse, planering och ljudigenkänning. Med fantastisk kompetens för att lösa problem utan behov av mänsklig intervention eller program. Besök webbplatsen för ny information: https://koitechstudios.com

KoiTech är ett Fintech-företag som, efter att ha analyserat svagheterna på den nuvarande marknaden, skapat specifika verktyg som tillgodoser behoven och säkerställer vinsttillväxt för sina användare och investerare. Teamet skapade KOI-token som bygger på Ethereum-plattformen och överensstämmer med ERC 20-standarden. Plattformen kommer att utveckla ett komplett ekosystem som fullt ut kommer att använda KOI-token. Alla transaktioner som använder denna token kommer att vara transparenta eftersom det lätt kan spåras till blockchain som är ett offentligt register. Det är värt att säga att KOI-token skapades för att underlätta p2p, p2c, c2c-transaktioner i alla applikationer av plattformens ekosystem. Dessutom kommer KOI att samarbeta mellan samhället och några projekt som tagits fram av företagets forsknings-, dator- och teknikgrupper.

Kort sagt betyder det bevis på insats. Nu innebär många plånböcker ett komplext system för överföring av medel, så den genomsnittliga användaren i den här världen är svår att navigera. Koitech Studio har lagt fram en lösning som inte kräver djup teknisk kunskap. Nu kommer utbytet av kommersiella värden att bli mycket förenklat och samtidigt kommer bankkostnader, inklusive olika anslutningar, att elimineras. Glöm inte att transaktionerna nu kommer att slutföras snabbt och säkert, och du behöver bara använda telefonen som en identifierare.

Projektets princip KOI

Här är några andra projekt som för närvarande är på scenen av bildandet:

 • Educational Academy. Med detta projekt kommer användaren att hitta all slags information och få högkvalitativ datorkunskap.
 • Idrottsgren. Detta projekt kommer att hjälpa intresserade personer att ta lån, köpa, sälja och producera sportutrustning. I vissa fall kan idrottare som vill delta i vissa sportkonkurrenser hitta finansiellt stöd och sponsorer.
 • Resor och turism. Li

För mer information om projektet kan du alltid hitta det på https://koitechstudios.com

 • p>

  När det gäller fördelarna har KoiTech många av dem. När allt kommer omkring kan alla använda denna miljö. Börja från vanliga användare, slutar med olika affärsmän och entreprenörer som länge varit på jakt efter att arbeta blockchainverktyg, men de har varken erfarenheten eller sättet att skapa en egen fullvärdig miljö. Därför bestäms utbudet av möjligheter endast av din fantasi och förmågan att tänka stort. När allt kommer omkring kan alla köpa de varor som de gillar med KoiTech, betala för leverans, byta ut sina mynt till KOI eller omvänt byta KOI till Fiat. Allt detta och mycket mer väntar på dig tillsammans KoiTech.

  ICO:

  • KOI = 0,08$
  • Hard Cap: 200 000 000 KOI
  • ICO: 01.03. - 30.04

  Som jag sa tidigare planerar grundarna av KoiTech-plattformen att driva sin inre markör med sin massapplikation, både inom sitt globala system och bortom. Om vi talar om KOI mer detaljerat kommer det att finnas totalt 5 miljarder markörer som släpptes för utveckling av plattformen. Av dessa kommer de flesta att tilldelas för ICO.

  Och om du är intresserad av denna kampanj kan du alltid ta reda på detaljerna genom att klicka på dessa länkar. Och gör också några slutsatser för dig själv.

  Ytterligare information:

  Website: https://koitechstudios.com

  Whitepaper: https://www.koitechstudios.com/assets/whitepaper/AF-Koitech-Whitepaper-en.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5117318.0

  Telegram: https://t.me/koitoken

  Twitter: https://twitter.com/koitoken

  Facebook: https://www.facebook.com/koitechstudios

  Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

  ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

 • Sort:  

  This project is impressive in its idea and the team is working well to make the project a success! Go Team!

  I'm not technical pro, but I feel you will do something big.

  Thanks to this project,I can actualize my dreams and reach my heart desire which is my goal. I am happy to be a part of this project.This company looks very worthy and interesting.

  In my portfolio addition very promising ICO check out the information on the website and learn whitepaper and you will understand the prospects.