GoldeNugget - minedrift og salg af guld

in #blockchain2 years ago

Blockchain-teknologien skyndte sig hurtigt ind i vores hverdag. Cryptocurrency, smart smarte kontrakter, tokens, skabte sådanne muligheder og betingelser, der gjorde det muligt for en person at skabe nye innovative teknologiske løsninger. Blockchain-økosystemet udvikler sig i et hurtigt tempo, men ikke altid på en stabil måde, især på spørgsmålet om kryptokurver og deres betalingssystemer. Mange kryptokurverter har lidt på grund af den stærke volatilitet og købekraft, da de stadig ikke anser kryptokurrency en pålidelig valuta, der kan bruges i hverdagen. Mange kryptokurver har ingen værdi for sig selv og er ikke forsynet med nogen formue. GOLDENUGGET har en helt anden tilgang. Virksomheden går ind på det decentrale kryptokurrencymarked, der kombinerer decentraliseret blockchain-teknologi med det ældste, mest pålidelige, altid stigende og stabile GOLD-aktiv.

Virksomheden GOLDENUGGET har allerede mange års akkumuleret erfaring inden for tung maskinteknik inden for keramikproduktion og inden for udvikling og minedrift af mineraler. Nu vil teamet investere al deres viden i udvikling og produktion af en ny miljøvenlig måde at udvinde det gyldne ædelmetal fra jorden. Guld, som vil blive udvundet ved hjælp af de nyeste teknologier, vil være direkte forbundet med GOLDENUGGET-platformen, nemlig dens GNTO-token. Med hvilken du direkte kan erhverve dette guld. Guld vil blive udvundet i Vestafrika, hvor virksomheden har været til stede i over 10 år, hvilket skelner det fra lignende konkurrenter. Gruveselskabet West Africa Splendid Minerals Co Ltd "Afro" blev grundlagt i 2011, registreret i Ghana og 100% ejet af projektet GOLDENUGGET. Da Afrika er et af verdens hurtigst voksende vækstmarkeder, er succes utvetydigt garanteret. Virksomheden har fuldt etableret infrastruktur. Der er en stor flåde med alt det nødvendige udstyr og udstyr.

GoldeNugget arbejder princip

Virksomhedens mission er at give enhver bruger mulighed for at købe guld direkte på platformen ved hjælp af GNTO-token eller baseret på en hollandsk auktion, hvor der er mulighed for at købe guld til en pris. Derudover at blive en innovatør inden for guldminedrift og gøre denne udvinding miljøvenlig uden brug af giftige kemikalier. Som i verden er guldminedrift ikke en fuldstændig økologisk proces. Virksomheden vil løse alle problemer i forbindelse med direkte luftforurening, jord og vand.

Tokensale:

GNTO = 1$

Soft Cap: 2 000 000$

Hard Cap: 19 500 000$

Team goldenugget

Du kan lære mere om projektets koncept og finde svar på alle dine spørgsmål om officielle ressourcer, som som altid venter på dig i slutningen af artiklen. Held og lykke!

Yderligere oplysninger:

Website: https://www.goldenugget.ch

Whitepaper: https://cdn2.hubspot.net/hubfs/5603921/Whitepaper%20Goldenugget.1.1.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5143332

Telegram: https://t.me/GoldeNugget_token

Twitter: https://twitter.com/GoldeNuggetCH

Facebook: https://www.facebook.com/Goldenuggetproject

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69