Студия Koitech

Пазарът на криптовалутите отдавна се е преместил от категорията „балон“ към секцията с нови и висококачествени технологии. Всеки път, когато се запознаваме с нов проект за криптовалута, разбираме колко много възможности са безкрайни и колко интересни могат да се приложат. В края на краищата навсякъде, където и да отидете, навсякъде има недостатъци, чието решение лесно може да се намери, достатъчно е да се прилагат само нови първокласни технологии, където всеки процес се извършва много по-бързо, по-добре, по-безопасно и по-безопасно. Можете да получите повече информация на адрес https://koitechstudios.com

Както вече разбрахте, днешната концепция ще бъде посветена на решаването на редица проблеми и тя се нарича - KoiTech. За да разберете KoiTech, това е цялостна блокерна среда, в която ще се появят допълнителни децентрализирани проекти, така че в бъдеще предприемачът ще може да намери нужната му програма или приложение, което да задоволи всичките му професионални изисквания и интереси в рамките на една мрежа. Тоест, KoiTech е платформа, създадена за всички нас. За да поддържат цялата тази екосистема, основателите възнамеряват да предложат на потребителите си вътрешен маркер, който ще бъде подкрепен от интелигентен договор от Ethereum и ще отговаря на стандарта ERC20. Това от своя страна ще позволи да се развие пълноправна прозрачна среда, в която всеки без специални усилия и професионални знания да може да го използва за свои собствени цели.

Повечето от проектите, свързани с блокчейн, са насочени към хора с компютърни умения, с изключение на голям брой хора, които поради липса на знания или липса на достъп до технологии не могат ефективно да използват ползите от всички постижения, блокчейнът предлага на своите потребители. Идеята на този проект е насочена към изграждане на цялостна екосистема, така че нашата валута да се прилага, включително различни икономически и социални сектори, към инструменти за лесно използване и достъп, които позволяват на потребителите без знание да използват потенциала на блокчейна. Нашата технология може да се използва за P2P, P2C, C2C транзакции, за бързо и прозрачно изпращане / получаване на парични преводи, за гласуване, курсове, федерални спортни плащания и много други приложения.

Принцип на действие

KoiTech Studio опростява обмена на бизнес стойности, елиминирайки банковите такси и връзки, което ви позволява да извършвате бързи и сигурни транзакции с помощта на технологични инструменти като мобилен телефон или уеб платформа. Koitech е разработила кредитна система, която ще работи за онези, които имат кокен знак в портфейла си, изчислени средно на месец и с по-ниски лихвени проценти от банковите. Това означава, че търговците могат да продължат търговската си дейност и да помогнат на потребителите да разрешат всички възможни проблеми. Винаги можете да намерите повече информация за проекта на адрес https://koitechstudios.com

Основната концепция на разработката на Koios платформа (KOI) е да осигури високоразпространена и мащабируема продуктова екосистема, така че развитието на ИИ да е по-бързо и по-лесно за разработчиците. Екипът вярва, че този продукт ще осигури следните характеристики:

  • мащабируемост
  • ефективност
  • надеждност
  • интуитивност

ICO:

KOI = 0,08$

Hard Cap: 200 000 000 KOI

ICO: 01.03. - 30.04

Токенът носи KOI маркирането и е разработен въз основа на протокола ERC-20. Напомням ви, че ще улесни значително транзакцията p2p, както и p2c, c2c. Ще се изгради един вид консолидация на блокчейн, потенциалът за развитие на който ще бъде засилен от разработчиците.

Екипът, който работи върху продукта

Както виждате, това е обещаваща кампания, която има много предимства. Надеждността, безопасността са гарантирани тук.

Допълнителна информация:

Website: https://koitechstudios.com

Whitepaper: https://www.koitechstudios.com/assets/whitepaper/AF-Koitech-Whitepaper-en.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5117318.0

Telegram: https://t.me/koitoken

Twitter: https://twitter.com/koitoken

Facebook: https://www.facebook.com/koitechstudios

Author: Rokanera_Ann (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2109658)

ETH wallet: 0x4af7d0cBAE1dCE2AE0098E1227cB3377182A27Ad

Coin Marketplace

STEEM 0.16
TRX 0.03
JST 0.037
BTC 10484.63
ETH 340.14
USDT 1.00
SBD 0.97