Gigajoule - let adgang til elektricitet

in #blockchain3 years ago

Gigajoule blev født som et svar på problemet med adgang til elektricitet, der berører millioner af mennesker over hele verden, men dette problem er især akut i afrikanske lande. Den aktuelle model for elproduktion i disse lande bruger forskellige kraftværker, hvoraf mange er økonomisk og miljømæssigt uholdbare, men til trods for deres uegnethed er deres aggregering langt fra i stand til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter elektricitet. Gigajoule er et hurtigt generations- og implementeringssystem, der kan udvide den eksisterende produktionskapacitet i udviklingslande og udviklede lande.

Gigajoules vigtigste marked er Nigeria. Som nævnt tidligere er Afrika et marked med potentiale for en forskelligartet blanding af grøn energi. Virksomheden kombinerer gasbaseret produktion. Nigeria blev valgt som det største marked på grund af sin voksende befolkning, og også på grund af overflod af naturgas, som dog forbrændes forgæves og ikke bruges nok. Samtidig lover landet at blive Afrikas største økonomi og generere store mængder energi for at imødekomme efterspørgslen i de kommende årtier. Et projekt som Gigajoule vil hjælpe Nigeria med at overvinde arbejdsløshedskrisen, der spreder sig gennem uddannelses- og beskæftigelsesprogrammer for dem i nød.

Gigajoule udfører deres projekt, fordi de ser en negativ indvirkning på miljøet og det økonomiske eller statslige budget, fordi regeringen ofte har brug for at anvende subsidier for at gøre det overkommeligt, selvom der er mange udviklingslande, der er afhængige af kraftoverføringssystemer, at stole på dyre og ineffektive elproduktionssystemer. For eksempel, i Nigeria, på trods af at de modtager en masse naturgas som råvarer, har mindre end halvdelen af ​​deres befolkning adgang til en stabil elforsyning.

Derfor gør Gigajoule det til et meget rentabelt projekt for nogle mennesker i verden. hvilket gør kraftproduktionen mere effektiv, pålidelig og overkommelig.

Princippet for Gigajoule-projektet

Den første brug af blockchain til at overvinde dette problem er dens evne til at understøtte poster, peer-to-peer-forbindelser og token generation. Ved hjælp af blockchain kan noter om udveksling af energi være direkte ved hjælp af en unik nøgle fra deltagernes gitter. Betalingshændelser kan også forekomme med det samme, og transaktionsregistre kan låses i blokke, der ikke kan ændres. Med hensyn til interaktion og betalinger gennem blockchain kan begivenheder forekomme næsten samtidig, hvilket eliminerer behovet for at korrelere data.

Hver transaktion kan ikke videreføres på grund af det faktum, at brugen af ​​kompleks kryptering eliminerer behovet for at stole på regulatorer eller personer. Hver transaktion spores og søges, fordi blockchain ikke er helt anonym og kan være anonym til at spore energi. Teoretisk set viser forbindelserne i netværkene med blokkæden det faktiske gitter og forbindelserne mellem producenter og forbrugere - eller "formændere", som de blev kaldt, fordi de er på begge sider af energiligningen.

Funktioner ved Gigajoule:

  • Naturgaskraftværk
  • gasturbiner er monteret på en pram
  • Kan bruges uanset hvor der er adgang til havet
  • Beliggende ved bredden af en lagune, flod eller havn
  • Kombineret med forsyningen af naturgas og nationale transmissionssystemer

Tokensale:

  • GIGJ = 1$
  • Soft Cap: 10 000 000$
  • Hard Cap: 50 000 000$
  • Pre-sale IEO: 01.10 - 20.10

Du kan studere dette projekt ved hjælp af den tekniske dokumentation, der er foreslået i de nedenfor anførte ressourcer. Hvilke links har jeg specielt forberedt til dig.

Yderligere oplysninger:

Website: https://gigajoule.io

Whitepaper: https://secureservercdn.net/160.153.137.210/d37.ba6.myftpupload.com/wp-content/uploads/2019/09/Gigajoule-Whitepaper-v9.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5182913.0

Telegram: https://t.me/Gigajoule_group

Twitter: https://twitter.com/GigajouleT

Facebook: https://www.facebook.com/gigajouletoken

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

Jeg tror at nå er tiden inne for mikrolån, hvis et slikt behov har oppstått. Og jeg ville definitivt ikke gå til noen banker. Cashback er rask, uten papirforvirring, individuell tilnærming, vi jobber tydelig, jeg er fornøyd, og nå kan jeg anbefale, og jeg tror at kredittkort er en god ide som venter på alle nå

Nice concept for user friendly interference…

I am glad that this project brings such a revolution. When the world develops, things get better.It is interesting to observe and be a part of such projects!

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 16543.35
ETH 1212.84
USDT 1.00
SBD 2.17